Mejm 15 265 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Szpakowski konczy kariere, niby czlowiek sie cieszy ale uswiadamia sobie, ze Borek dopiero ma 50 na karku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 No to było meczycho. Nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się tek Anglicy podobali w meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ale Southgate to już mógłby odejść i niech zabiera swoich synów Kane'a i Maguire'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 It's going home. (again ) Jak dla mnie finał to będzie Argentyna vs. Francja. I obiektywnie, Francja to absolutnie maszyna do wygrywania, gra ładny futbol, jest elastyczna i strzela bramki. No chyba, że ubije ich nieobliczalne Maroko Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 A wlasnie ciekawe co tam na ulicach brukseli Pewnie spłonie pare autek ku chwale czarnego konia mistrzostw Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Karma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Harry chłopie coż Ty mnie uczynił.... z jednej strony taki karny że Robercik siadaj i ucz się a potem takie rzeczy?!. No ale ten Brazylijski sędzia no sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Na pocieszenie moze wygra w Fortnajciku. https://cdaction.pl/newsy/fortnite-bramkarz-anglii-wzial-na-mundial-specjanego-peceta-w-walizce Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Kane karny w stylu tego słynnego Beckhama, akurat obecnego na stadionie. Taki smaczek mundialowy. Francuzi 2 takie głupie faule na karnego, że się w głowie nie mieści, upiekło im się dzisiaj. No, ale mam nadzieję, że z Marokiem to sobie lekko poradzą różnicą 3-4 bramek. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 29 minut temu, Mejm napisał: Na pocieszenie moze wygra w Fortnajciku. https://cdaction.pl/newsy/fortnite-bramkarz-anglii-wzial-na-mundial-specjanego-peceta-w-walizce A mógł wziąć steam decka i dojechać do samego finału Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Nie mam już takiej pewności. Francja potrzebowała zmarnowanego karnego, obron Llorisa, nie miała tak wiele czystych okazji, Anglia miała. Są do pyknięcia ewidentnie. Bycie lepszym wiele tu nie znaczy... W każdym z 4 meczów bardzo spokojnie mogły wygrać obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ale Francuzi mieli Maguire'a w kluczowym momencie, tyle wystarczyło. I za to odpowiada Southgate. Maguire na 5 meczów spieprzył 2. O ile błąd w meczu z Iranem był bez konsekwencji, tak tutaj już miało to znaczenie. Szkoda marnować ten potencjał, kadra wciąż młoda, niech ktoś inny próbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Obejrzałem tylko skrót na youtube, ale z niego mogę tylko wyciągnąć parę wniosków: 1) Olivier Giroud jest zawodnikiem słabym, ale mocnym. Nigdy w życiu nie wziąłbym go do żadnego składu. Niemniej jednak ma tą zaletę, że umie być w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu. Filippo Inzaghi nowożytnych czasów. 2) Antoine Griezmann jest ofiarą własnych gierek i kombinacji. Bardzo dobry zawodnik, kluczowy dla aktualnych (i jeśli im dobrze pójdzie - przyszłych) mistrzów świata, który w klubie nie gra z powodów czysto finansowych. 3) Aurélien Tchouaméni to jedna z najlepszych inwestycji zachodu w "Afrykę Europy". Przytomny i zrównoważony gracz środka pola, odpowiedzialny i kompetentny na swojej pozycji. Real Madryt i francuziki będą mieli z niego pożytek. 4) Harry Kane marnuje się w najdziwniejszym zespole Premier League. Gdyby ten człowiek grał w TOPOWYM zespole starego kontynentu (np.: Bayern, Barça, Atletico lub Juventus <<przed degradacją która czeka od kolejnego sezonu>>) moglibyśmy mówić o absolutnym potworze, sądzę że przyćmił by Haalanda. Póki co jest świetny. 5) Gdyby Benzema się nie rozwalił przez mistrzostwami byłoby BAAARDZO ciekawie. Uważam, że robili by chore wyniki. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Griezmann już się jakoś rozwiązał dawno temu, Atletico się poddało i go kupi i będzie miał kontrakt do 2026 roku. Gra po 90 minut (jeśli może, czasem gra 30...) i jest znowu jednym z lepszych pilkarzy Atletico. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 11 godzin temu, Shankor napisał: 5) Gdyby Benzema się nie rozwalił przez mistrzostwami byłoby BAAARDZO ciekawie. Uważam, że robili by chore wyniki. Brak Benzemy, Kante i Pogby a druzyna i tak idzie na mistrza. Fajnie byc francja. I niech ktos powie ze kolonializm to byl zly pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Poki co najwiekszym frajerem tych MS jest Hiszpania, ktora ustawila sobie granie 1/8 z Maroko Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Argentyna ze swoja bogata historia w MS ma spore szanse na koncowy triumf, ale w nich widze jeden bardzo wazny blad systemowy. Rozluznienie w ostatniej fazie osiagania wyznaczonego przez siebie celu. Wiem bo sam mam podobnie. Gdyby byli trzezwi do ostatniego gwizdka to raczej takiego horroru jak w meczu z Holandia by nie przezywali a i w poprzednich latach nie bylo lepiej gdy w 2018 w pamietnym 1/8 wyszli na prowadzenie z pozniejszym zwyciezca tylko ze te prowadznie trwalo raptem.... 9 minut. Wiecej ziemi a mniej lewitowania a powinno byc dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 1 godzinę temu, kanabis napisał: Brak Benzemy, Kante i Pogby a druzyna i tak idzie na mistrza. Fajnie byc francja. I niech ktos powie ze kolonializm to byl zly pomysl Też mieliśmy kilku farbowanych lisów w kadrze na Euro 2012 Mój Boże, ale to była ogórkowa kadra, jeszcze ten Smuda czereśniak jako wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Quote Temat premii zaczął selekcjoner. Prowadził go z jakimś człowiekiem od premiera Morawieckiego. Z pominięciem PZPN. Asystent selekcjonera wydzwaniał do tego człowieka od premiera. Po meczu z Argentyną na kolacji selekcjoner wywołał temat premii. Zaproponował sposób podziału. Lewandowski był wyraźnie zażenowany, czemu w takim momencie zaczyna się dyskusje o premiach. Cała ta sytuacja bardzo źle wpłynęła na atmosferę w kadrze przez kolejne dwa dni. Asystent selekcjonera zbierał numery kont. Chciał, żeby wypłaty były załatwione jeszcze przed meczem z Francją - powiedział informator "Przeglądu Sportowego". Mam nadzieje Czesio zostanie, jak nie będziemy wygrywać to na pewno poza boiskiem nudno nie będzie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Nie wierzę, że to może być prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Stanooski juz wyciaga tablice i mazaki zeby Czesio mogl to rozrysowac w HP. Tez mysle, ze to jakas plotka ale jak wiecej kadrowiczow sie otworzy to o ja cie je.bie xD Z drugiej strony, czy kogos to dziwi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 No Czesio dzisiaj od rana ciśnienia nie trzyma, dziennikarze krytykujący Czesia dostają bany na twiterze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Cwiakale zablokowal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Stawiam, że Czesio poleci na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 to zabawne bo sam słuchałem jak jego syn w podcascie mówił, że ojciec kazał przekazać żeby dziennikarze dali spokój z pisaniem o reprezentacji, bo Czesio tego nie czyta i w ogóle odinstalował twittera. Jak się okazuje jednak czyta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi