Bartg 5 435 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 3 minutes ago, ASX said: to zabawne bo sam słuchałem jak jego syn w podcascie mówił, że ojciec kazał przekazać żeby dziennikarze dali spokój z pisaniem o reprezentacji, bo Czesio tego nie czyta i w ogóle odinstalował twittera. Jak się okazuje jednak czyta Może syn nie lubi Czesia i włamał się na konto starego, żeby go w końcu zwolnili The truth is out there Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 O rany, ale pięknie wyjebuje szambo . Najpierw Lewy i Czesio łagodzą sytuację, a później Krychowiak wypala swoje . A teraz to. Najlepsze jest to, że jest TYLE wersji, że tak naprawdę wszystko może być prawdę.. bo czemu nie? Komu tu wierzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Kowalowi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 jeszcze bym zrozumiał jakby krytykował jakiś gości, którzy jechali z nim personalnie, sam mam kilka osób w ignorach, ale on zbanował chyba wszystkich którzy ośmielali się mieć jakieś wątpliwości co do prowadzenia reprezentacji i nie podzielali jego punku widzenia. Ewidentnie psycha robi sitting i serio lubiłem Czesława, to mądry gość który zna się na piłce, lubiłem słuchać z nim wywiadów, ale widać po tych Banach, czy po wywiadzie u Kurowskiego, który cały był w tonie pasywno-agresywnym, że go to przytłacza gorzej niż Brzęczka i lepiej dla jego zdrowia żeby się to skończyło. Przykład ostrej krytyki selekcjonera za którą dostaje bana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Biorąc pod uwagę aktualną fizjonomię pana Czesława i poziom przejęcia się, może się tak zdarzyć że sprawa rozwiąże się sama Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Oj tam może po prostu Czesio pomylił butelki do kolacji i zamiast syropku na kaszel poszedł bimberek z Podlasia od Kuleszy i zaraz się wszystko odkręci. https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski/a-jednak-oto-brudne-kulisy-reprezentacji-polski-znamy-kwoty-sa-nazwiska/byrdbvb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Komunikat Polskiego Związku Piłki Nożnej I 12.12.2022 (laczynaspilka.pl) Cytat Polski Związek Piłki Nożnej nie skorzystał z klauzuli umownej, która umożliwiała jednostronne przedłużenie kontraktu selekcjonera. Jednocześnie PZPN informuje, że kwestia dalszej współpracy pomiędzy federacją a Czesławem Michniewiczem jest tematem rozmów stron. Może nowy typer, czy poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Nie czy poleci tylko kto nastepny. Ciekawe czy wezmie porzadnego zagranicznego czy chujowego zagranicznego typu Szewczenko bo zna ruski. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 xD 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 No w sumie dobrze powiedzial. Oni mieli jakis plan dania wiekszej czesci na cele charytatywne, a tak te 30mln pojdzie na tvp albo innego rydzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Dobrze to Boniek powiedział, łatwo jest cudze pieniądze przeznaczać na cele charytatywne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Piekarski swoje wie: Uważa, że selekcjoner wykonał dobrą robotę na mundialu, która została zauważona poza granicami naszego kraju. – Za granicą zyskał w oczach wielu ludzi – swoim warsztatem i otwartością. Warsztat i otwartość. Syndrom oblężonej twierdzy, obrażanie dziennikarzy na konferencjach i wspaniała taktyki lagi. Może my się jednak nie znamy na tym sporcie Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Pewnie w rosji wyląduje jak go wywalą Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ta Piekario już robi piar pod kolejną robotę, albo zatrudni go jakaś Miedź Legnica, bo tam już w zasadzie nie ma co grać, trzeba dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Trochę się już mówi o pomundialowych transferach. Podobno najbardziej gorące i prawdopodobne to Enzo Fernanez do Liverpoolu, Stanowski do Pudelka i Michniewicz w kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Co moglo pojsc nie tak w zatrudnieniu kogos powiazanego z jedna z wiekszych afer korupcyjnych w polskiej pilce? A na temat, dzisiaj prosze sie do mnie zwracac Kanabisić, vamos chorwacja Co tam krzyczysz Messi? Que miras bobo? Que miras bobo sie pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Po Euro 2016 kadra zyskała u mnie trochę sympatii ale po ostatnich wydarzeniach i stylu gry jaki prezentują znowu wywalone mam na kadrę i nie zamierzam oglądać żadnych ich meczów aż do Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Przeciwników w eliminacjach mamy takich, że tam raczej nie będzie czego oglądać. Poziom piłkarskiego fame mma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ale mi kanabis przypomnial, ze dzisiaj znow mecze. Juz odwyknalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 4 minutes ago, Mejm said: Ale mi kanabis przypomnial, ze dzisiaj znow mecze. Juz odwyknalem. Dzisiaj jeden mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Finał Argentyna Francja zgodnie z typerkiem musi być, tytuł dla Albicelestes i współkról strzelców Messi + Embapepe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 No tak, w sensie ze dzis mecze wystartowaly. A ta afera Czesia to lepsze emocje niz wystep(y) kadry. Troche kisne, ze czego koles sie nie tknie to zaraz je.bie niezgoda i fermentem. Debil z pisu tez dobry ze wyje.bal z taka propozycja ale pewnie dostal sygnal od swoich klakierow, ze moze tak powiedziec bo szanse na wyjscie zadne i nic sie nie stanie. Chyba mu nie doniesli kto jest teraz trenerem xD Kulesza tez moze wyje.bac Czesia z narracja, ze to byl trener przejsciowy po Sousie i z lapanki na szybko a plany byly inne. Takze bedzie ciekawie. A w HP jak tam, oblezona twierdza i bronionko chrzestnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 A dzisiaj włączyłem z ciekawości Misje Mundial to tam jechali po Cześku, że włączył się syndrom oblężonej twierdzy. Stano w Dubaju, Borek w Katarze to dopiero po mundialu wróci mocniejsze lizanie się po jajkach, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 5 minutes ago, Bartg said: A dzisiaj włączyłem z ciekawości Misje Mundial to tam jechali po Cześku, że włączył się syndrom oblężonej twierdzy. Stano w Dubaju, Borek w Katarze to dopiero po mundialu wróci mocniejsze lizanie się po jajkach, Stanowski już wrócił i parę dni temu miał Hejt Park gdzie bronił Czesia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 W złe intencję Stanowskiego raczej nie wierzę. Obstawiam, że mogło być tak, że Czesiu mu przekazał niezbyt prawdziwe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi