Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

3 minutes ago, ASX said:

to zabawne bo sam słuchałem jak jego syn w podcascie mówił, że ojciec kazał przekazać żeby dziennikarze dali spokój z pisaniem o reprezentacji, bo Czesio tego nie czyta i w ogóle odinstalował twittera.

Jak się okazuje jednak czyta  :kekw:

Może syn nie lubi Czesia i włamał się na konto starego, żeby go w końcu zwolnili :sadkek: The truth is out there

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

jeszcze bym zrozumiał jakby krytykował jakiś gości, którzy jechali z nim personalnie, sam mam kilka osób w ignorach, ale on zbanował chyba wszystkich którzy ośmielali się mieć jakieś wątpliwości co do prowadzenia reprezentacji i nie podzielali jego punku widzenia. Ewidentnie psycha robi sitting i serio lubiłem Czesława, to mądry gość który zna się na piłce, lubiłem słuchać z nim wywiadów, ale widać po tych Banach, czy po wywiadzie u Kurowskiego, który cały był w tonie pasywno-agresywnym, że go to  przytłacza gorzej niż Brzęczka i lepiej dla jego zdrowia żeby się to skończyło.

Przykład ostrej krytyki selekcjonera za którą dostaje bana

• Haha 1

Komunikat Polskiego Związku Piłki Nożnej I 12.12.2022 (laczynaspilka.pl)

Cytat

Polski Związek Piłki Nożnej nie skorzystał z klauzuli umownej, która umożliwiała jednostronne przedłużenie kontraktu selekcjonera. Jednocześnie PZPN informuje, że kwestia dalszej współpracy pomiędzy federacją a Czesławem Michniewiczem jest tematem rozmów stron.

Może nowy typer, czy poleci? :leo:

Piekarski swoje wie:

Uważa, że selekcjoner wykonał dobrą robotę na mundialu, która została zauważona poza granicami naszego kraju. – Za granicą zyskał w oczach wielu ludzi – swoim warsztatem i otwartością. 

Warsztat i otwartość. Syndrom oblężonej twierdzy, obrażanie dziennikarzy na konferencjach i wspaniała taktyki lagi. Może my się jednak nie znamy na tym sporcie :sadkek:

No tak, w sensie ze dzis mecze wystartowaly.

A ta afera Czesia to lepsze emocje niz wystep(y) kadry. Troche kisne, ze czego koles sie nie tknie to zaraz je.bie niezgoda i fermentem. Debil z pisu tez dobry ze wyje.bal z taka propozycja ale pewnie dostal sygnal od swoich klakierow, ze moze tak powiedziec bo szanse na wyjscie zadne i nic sie nie stanie. Chyba mu nie doniesli kto jest teraz trenerem xD

Kulesza tez moze wyje.bac Czesia z narracja, ze to byl trener przejsciowy po Sousie i z lapanki na szybko a plany byly inne. Takze bedzie ciekawie. A w HP jak tam, oblezona twierdza i bronionko chrzestnego?

5 minutes ago, Bartg said:

A dzisiaj włączyłem z ciekawości Misje Mundial to tam jechali po Cześku, że włączył się syndrom oblężonej twierdzy. Stano w Dubaju, Borek w Katarze to dopiero po mundialu wróci mocniejsze lizanie się po jajkach,

Stanowski już wrócił i parę dni temu miał Hejt Park gdzie bronił Czesia.