Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minutes ago, ASX said:

to zabawne bo sam słuchałem jak jego syn w podcascie mówił, że ojciec kazał przekazać żeby dziennikarze dali spokój z pisaniem o reprezentacji, bo Czesio tego nie czyta i w ogóle odinstalował twittera.

Jak się okazuje jednak czyta  :kekw:

Może syn nie lubi Czesia i włamał się na konto starego, żeby go w końcu zwolnili :sadkek: The truth is out there

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O rany, ale pięknie wyjebuje szambo :obama:. Najpierw Lewy i Czesio łagodzą sytuację, a później Krychowiak wypala swoje :kekw:. A teraz to. Najlepsze jest to, że jest TYLE wersji, że tak naprawdę wszystko może być prawdę.. bo czemu nie? Komu tu wierzyc?

Opublikowano

jeszcze bym zrozumiał jakby krytykował jakiś gości, którzy jechali z nim personalnie, sam mam kilka osób w ignorach, ale on zbanował chyba wszystkich którzy ośmielali się mieć jakieś wątpliwości co do prowadzenia reprezentacji i nie podzielali jego punku widzenia. Ewidentnie psycha robi sitting i serio lubiłem Czesława, to mądry gość który zna się na piłce, lubiłem słuchać z nim wywiadów, ale widać po tych Banach, czy po wywiadzie u Kurowskiego, który cały był w tonie pasywno-agresywnym, że go to  przytłacza gorzej niż Brzęczka i lepiej dla jego zdrowia żeby się to skończyło.

Przykład ostrej krytyki selekcjonera za którą dostaje bana

• Haha 1
Opublikowano

Komunikat Polskiego Związku Piłki Nożnej I 12.12.2022 (laczynaspilka.pl)

Cytat

Polski Związek Piłki Nożnej nie skorzystał z klauzuli umownej, która umożliwiała jednostronne przedłużenie kontraktu selekcjonera. Jednocześnie PZPN informuje, że kwestia dalszej współpracy pomiędzy federacją a Czesławem Michniewiczem jest tematem rozmów stron.

Może nowy typer, czy poleci? :leo:

Opublikowano

No w sumie dobrze powiedzial. Oni mieli jakis plan dania wiekszej czesci na cele charytatywne, a tak te 30mln pojdzie na tvp albo innego rydzyka.

Opublikowano

Piekarski swoje wie:

Uważa, że selekcjoner wykonał dobrą robotę na mundialu, która została zauważona poza granicami naszego kraju. – Za granicą zyskał w oczach wielu ludzi – swoim warsztatem i otwartością. 

Warsztat i otwartość. Syndrom oblężonej twierdzy, obrażanie dziennikarzy na konferencjach i wspaniała taktyki lagi. Może my się jednak nie znamy na tym sporcie :sadkek:

Opublikowano

Trochę się już mówi o pomundialowych transferach. Podobno najbardziej gorące i prawdopodobne to Enzo Fernanez do Liverpoolu, Stanowski do Pudelka i Michniewicz w kosmos.

Opublikowano

Co moglo pojsc nie tak w zatrudnieniu kogos powiazanego z jedna z wiekszych afer korupcyjnych w polskiej pilce?

A na temat, dzisiaj prosze sie do mnie zwracac Kanabisić, vamos chorwacja

Co tam krzyczysz Messi? Que miras bobo? Que miras bobo sie pytam?

Opublikowano

No tak, w sensie ze dzis mecze wystartowaly.

A ta afera Czesia to lepsze emocje niz wystep(y) kadry. Troche kisne, ze czego koles sie nie tknie to zaraz je.bie niezgoda i fermentem. Debil z pisu tez dobry ze wyje.bal z taka propozycja ale pewnie dostal sygnal od swoich klakierow, ze moze tak powiedziec bo szanse na wyjscie zadne i nic sie nie stanie. Chyba mu nie doniesli kto jest teraz trenerem xD

Kulesza tez moze wyje.bac Czesia z narracja, ze to byl trener przejsciowy po Sousie i z lapanki na szybko a plany byly inne. Takze bedzie ciekawie. A w HP jak tam, oblezona twierdza i bronionko chrzestnego?

Opublikowano

A dzisiaj włączyłem z ciekawości Misje Mundial to tam jechali po Cześku, że włączył się syndrom oblężonej twierdzy. Stano w Dubaju, Borek w Katarze to dopiero po mundialu wróci mocniejsze lizanie się po jajkach,

• Plusik 1
Opublikowano
5 minutes ago, Bartg said:

A dzisiaj włączyłem z ciekawości Misje Mundial to tam jechali po Cześku, że włączył się syndrom oblężonej twierdzy. Stano w Dubaju, Borek w Katarze to dopiero po mundialu wróci mocniejsze lizanie się po jajkach,

Stanowski już wrócił i parę dni temu miał Hejt Park gdzie bronił Czesia.