Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minutes ago, Czoperrr said:

Stanowski już wrócił i parę dni temu miał Hejt Park gdzie bronił Czesia.

O popatrz to zaraz obczaje, 4 mecze dziennie to miałem przesyt dość spory i olałem jakiekolwiek materiały okołomeczowe na czas mundialu.

upd. A dobra po 3 minutach wyłączyłem, szkoda czasu na tą żenadę. Znaczy się ja Stana rozumiem, Czesiu to w sumie jego rodzina już, morze wódki wypili i kiełbas z grilla zjedli, ale jednak pozwolenie na coś takiego w tak popularnym medium jak KS to śmiech na sali. 

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakby gruby mial chociaz odrobine godnosci to po takim potraktowaniu by zrezygnowal jeszcze wczoraj, ale sie bedzie trzymal stolka do samego konca, jak polscy politycy, nawet jak sam Papiez Polak.

Opublikowano

Ten czesiu taki niby sympatyczny, za poliki mozna by potarmosic a to tak naprawde zwykly cinkciarz gangol jest. Taka prawda. Te poczatkowe kontrowersje o ktorych juz wszyscy zapomnieli przy zatrudnieniu go jednak tylko sie potwierdzily. 

Nastepnego proponuje na selekcjonera Fryzjera. Chyba ze siedzi w pierdlu, no ale u nas z pierdla mozna kierowac grupa przestepcza to i kadra by jakos dalo rade. W czasie meczow i konferencji moglby byc hologram. Widzialem juz cos takiego w japonii

Opublikowano

Kurs na Chorwację 4.85. Chyba trochę optymistycznie dla Argantyny, biorąc pod uwagę ich niestabilność mentalną, która została ukazana w drugiej połowie meczu z Holandią.

Opublikowano

Dziennikarze Przeglądu Sportowego Onet zdradzili, że wokół polskiej kadry pojawił się pomysł, by w sztabie pojawił się dyrektor sportowy. — Za prezesem chodzi od pewnego czasu człowiek, który bardzo chciałby to robić. Były trener Jagiellonii, który jakiś czas temu zluzował Czesława Michniewicza, czyli Tomasz Hajto 

:kekw:

• Haha 4