Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

Opublikowano

Trochę w was nienawiści.

Meczów ma być tyle samo, tylko grupy mniejsze.

To był rzut karny dla reprezentacji Maroko?

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 207,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie, faul byl dla francji bo francuza bardziej bolało

Opublikowano

No ta sytuacja trochę kek bo to Theo faulował, na varze pewnie w tym czasie puścili sobie nowy filmik od Soula

Opublikowano
3 minuty temu, ciwa22 napisał:

Meczów ma być tyle samo, tylko grupy mniejsze

Aha, myślałem, że po prostu awans będzie tylko z pierwszego miejsca + kilka najlepszych z drugiego 

Opublikowano

Mbabe mógł dograć do Żirū, ale poluje na króla strzelców, chytry lisek.

Opublikowano
7 minut temu, amarok napisał:

Aha, myślałem, że po prostu awans będzie tylko z pierwszego miejsca + kilka najlepszych z drugiego 

Gwoli ścisłości - to jedna z trzech opcji. 16 grup po 3 drużyny. Do 1/16 wychodzą dwie najlepsze. Najbardziej prawdopodobny format ale Fifa ma wątpliwości, ponieważ ostatni mecz w grupie bardzo często może być ustawką dwóch drużyn.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Jak byś miał tyle kiboli za sobą co araby dzisiaj na stadionie to też by się ci chciało bardziej grać.Swoja droga dziwi mnie mała ilość Polaków na tych mistrzostwach

Opublikowano

Nbeppe jak próbuje wczorajszego karła skserować :nosacz3:

Opublikowano

Nie jest takie złe te maroko jak nie robi arabobusa

Opublikowano

Walczą ładnie, potrafią docisnąć Francję.

Opublikowano

przecież jak ta Francja jakimś cudem prześlizgnie się do finału, to będzie rozjebana w drobny mak przez potężnych Albicelestes

Opublikowano

Zanojady graja fatalnie na stojąco żeby ich to nie pokarało bo nie podoba mi się taka gra chcą jak namniejszymi siłami,wstyd jak na taką drużynę nic nie pokazuja

Opublikowano

Dziwnym trafem wielkie druzyny maja swoje najchujowsze mecze na mundialu z marokiem.

Moze ten Frosti ma racje z tym allahem, ze cos w tym jest

Opublikowano

Lepiej to Maroko gra niz sie spodziewalem, bo sie spodziewalem ze 1 bramka praktycznie zabije mecz a tutaj jakos atakuja.

Opublikowano

Pójdzie z kontry 2 gol i skończy się zabawa. Messi właśnie chłodzi jaja w lodowatej wodzie przygotowując się do finału, więc żaby też chcą przejść jak najmniejszym kosztem.

Opublikowano

Ogólnie trochę hujowy półfinał, jeszcze jakby Maroko jeblo na 1-1 to by może coś się podziało. 

Wczoraj to chociaż można było popatrzeć na magika piłkarskiego 

Opublikowano

Czyli Polaki przegrali jedynie z finalistami mundialu hehe

Wychodzi na to ze brąz nalezy sie nam, tak nie?