Opublikowano 14 grudnia 20222 l Mogloby byc 1:1 i karne. Shago pewnie juz wylaczyl wiec co im szkodzi.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Francja nic nie gra wstyd jak na mistrza świata taka gra to zart mam nadzieję że ich Argentyna rozjedzie
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 3 minuty temu, Pawel24 napisał: Francja nic nie gra wstyd jak na mistrza świata taka gra to zart mam nadzieję że ich Argentyna rozjedzie Wystarczy ze francja zagra jak arabia saudyjska i bedzie po argentynie
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Jak w finale nie będzie asekuracyjnego pierdololo, tylko obie drużyny zagrają ofensywnie to może być dobry mecz.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Najsłabsze półfinały jakie pamiętam.Wczoraj mega nudny mecz bo chorwacja totalnie grała jak Polska a dzisiaj Francja mega słabo.A co by było gdyby to były Francja Portugalia i Argentyna Brazylia ehh szkoda
Opublikowano 14 grudnia 20222 l 3 minuty temu, Pawel24 napisał: A co by było gdyby to były Francja Portugalia i Argentyna Brazylia ehh szkoda No Brazylia i Portugalia mogły być, nikt im nie bronił. Odstawili srakę i pojechali do domu.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Dzisiejszy mecz o wiele lepszy niż się zapowiadało, szacun dla ciapateros. W meczu o 3. miejsce powinni się przejechać po nijakiej Chorwacji.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Półfinały słabe niestety... Szacunek dla Maroka, bo zagrali bardzo dobry mecz, przy odrobinie szczęścia mogli pocisnąć Francję, ale jednak zdecydowała jakość ofensywna pojedynczych graczy. Myślę, że w meczu o trzecie miejsce będą faworytem. Zobaczymy czy presja ich nie zje. Sam finał zapowiada się ciekawie. Wskazać faworyta ciężko, ale z racji na moją niezbyt wielką sympatię do Argentyny, będę za Francją. PS: Czas na gadanie - przegraliśmy i odpadliśmy jedynie z dwoma najlepszymi ekipami na świecie - właśnie wystartował