Opublikowano 30 listopada 20222 l Przy takiej samej roznicy bramek, ilosci strzelonych co decyduje? Kartki?
Opublikowano 30 listopada 20222 l Jak my mamy liczyć gole, patrzeć na przeciwników i kurwa być obsrani, to ja wolę 1/8 finału bez Polski.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, kanabis napisał: Przy takiej samej roznicy bramek, ilosci strzelonych co decyduje? Kartki? Tak.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Argentynie idzie za latwo wiec sobie ustanowili challenge ze wjada z pilka do bramki.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, Bartg napisał: Kartki chyba lepsze mamy nadal Za chwile bedzie problem z bramkami. Jak nic sie nie zmieni to pzdr trzymanie wyniku nastepne 30 min
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ja rozumiem przegrać/odpaść, ale jak ta "gra" wygląda, no ja pierdolę. I to w świat idzie.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Nie zasługują na 1/8 polacy, niech spierdalają z takim drewnianym stylem grania do pizdy.
Opublikowano 30 listopada 20222 l 1 minutę temu, Il Brutto napisał: Meksyk ma 6 zoltych, Polska 4. Dalej dalej korki Gadżeta
Opublikowano 30 listopada 20222 l Jezu, ten Messi biega jak między tyczkami. Argentyna robi atak z sytuacji bez przewagi.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Pierwszy raz ogladam mecz Polski w ktorym przegrywajac bronia wyniku
Opublikowano 30 listopada 20222 l Just now, pawelgr5 said: Haha no mecz z Francja moze byc potencjalnie mega wpierdolem. No tu jeszcze sytuacje ratuje ze Messi jest wolny na starosc bo jak Pan Mbongo sie zaczalby w nich rozpedzac to by nie bylo czego zbierac xD
Opublikowano 30 listopada 20222 l Nie wiem co gorsze - nasza gra czy to że Argentyna przeciwko takiej chujowej druzynie wcisnęła tylko jedna bramkę.