Opublikowano 30 listopada 20222 l No chciałoby się przepchnąć ten awans, ale z drugiej strony patrząc na tą grę i te męczarnie w obronie, to nie wiem w sumie jaki ma sens przeciąganie takiego, no cóż, antyfutbolu na mecz z Francja. Niby wynik się liczy, a nie styl, ale kurde no ciężko się na to patrzy. Pesymizm mi się włączył, sorry.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Kuszczak to siedzi na tych trybunach za tą bramkę od drugiego bramkarza
Opublikowano 30 listopada 20222 l 1 minutę temu, krupek napisał: Kim jest Kuszczak teraz, że z vipami siedzi? xd Vipem.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Dobra, koniec mistrzostw, dziekuje bardzo. Niech lepiej jeszcze wpierdola 1 to bedzie przynajmniej do typerka.
Opublikowano 30 listopada 20222 l 1 minutę temu, krupek napisał: Kim jest Kuszczak teraz, że z vipami siedzi? xd Gdyńskim developerem xd
Opublikowano 30 listopada 20222 l Brawo. Do widzenia, wypierdalać do domu. Nie mam zamiaru oglądać antypolskiej piłki w 1/8. Chuj mnie obchodzi ich ból.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Meksyk to moze i juz nie strzeli ale za to nam Arg wpierdoli jeszcze z dwie na luzie xd
Opublikowano 30 listopada 20222 l Mati Gotówka fantastycznie odprowadził Alvareza żeby sobie zapierdolił w okno