Opublikowano 30 listopada 20222 l 2 minutes ago, schabek said: Krychowiak z zoltka kartka o 21:37. To sie kurwa musialo wydarzyc Kurs na to byl 2137:1
Opublikowano 30 listopada 20222 l Serio, niech Argentyna to strzeli, nie chce tego samego gówna oglądać w niedzielę. Zaraz się eliminacje do euro zaczną i się wykażemy przeciwko łotwom i mołdawiom
Opublikowano 30 listopada 20222 l Trzecia bramka dla Meksyku wisi w powietrzu - przed chwilą zmarnowali setkę, niemal na pustą bramkę
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, Tokar napisał: Serio, niech Argentyna to strzeli, nie chce tego samego gówna oglądać w niedzielę. Zaraz się eliminacje do euro zaczną i się wykarzymy przeciwko łotwom i mołdawiom Mecze Polski psują mi cieszenie się mistrzostwami, jakimikolwiek, też już nie chcę tego oglądać
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, BRY@N napisał: Szczerze patrząc na grę jesteśmy najsłabsi w grupie Na tych mistrzostwach*
Opublikowano 30 listopada 20222 l Jak oni wyjdą, to Francuzi im taki gangbang zrobią, że nie będzie czego zszywać
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, PiotrekP napisał: Jak oni wyjdą, to Francuzi im taki gangbang zrobią, że nie będzie czego zszywać Te pojedynki biegowe Jędzy z Mbappe
Opublikowano 30 listopada 20222 l W tym meczu to wartościowy jest tylko Szczęsny, reszta do zaorania.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Co oni odpierdalaja orly postanowily wziac sprawy w swoje rece i przejebac juz dzisiaj zamiast wziac udzial w bukkake organizowanym przez francje za kilka dni
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ja pierdole oni naprawdę grają na czas i liczą na te kartki. Przeczołgajmy się kurwa z czesiem
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ej, myślicie, że jak jakimś cudem to dowiozą to wyskoczą wszyscy na środek i będą się cieszyć i celebrowac awans do kolejnej rundy?
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, LeifErikson napisał: Ej, myślicie, że jak jakimś cudem to dowiozą to wyskoczą wszyscy na środek i będą się cieszyć i celebrowac awans do kolejnej rundy? No rejczel