Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 206,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Rudiger tanecznym krokiem może spierdalać do domu :kekw:

Rudigers-Wild-Run.gif.5ad7567f82803c26a10f48fad707332f.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Poloki wyszły z grupy pierwszy raz od 36 lat w tym czasie Niemcy miały mistrzostwa i kilka innych medali

kiepscy-oj-jak-boli.gif

Opublikowano

najpierw kufir usunął konto, bo obrażali mu dzieci, a teraz czoper w kolejce, bo obrażają mu niemców

Opublikowano
20 minut temu, Mejm napisał:

Pierwsze wyjscie z grupy na MS po 36 latach :wujaszek:

A co ma Polska do słabej sytuacji Niemiec? xd

Opublikowano

Nadal nie wiem, co ma Polska do tego, że Niemcy zagrali kibel. Na pewno jak jutro wsiądą do samolotu to sobie pomyślą nooo może nie wyszliśmy z grupy, ale za to nie gramy jak Polska.

Opublikowano
1 minute ago, krupek said:

Nadal nie wiem, co ma Polska do tego, że Niemcy zagrali kibel. Na pewno jak jutro wsiądą do samolotu to sobie pomyślą nooo może nie wyszliśmy z grupy, ale za to nie gramy jak Polska.

No zagrali jak pizdy dlatego mówię Flick out i te jebane murzyny z bajernu także.

Opublikowano

Na niemiaszków spokojnie starczy taka gra, mają szczęście że odpadli to się o tym nie przekonają :kekw:

Opublikowano
Jakby Polska będzie grała taki kibel to miszcza mamy w kieszeni.
Opublikowano

Nie wklejajcie już tej olejnikowej, bo za każdym razem mam takie ciary żenady ze mnie telepie xd

Opublikowano

Może po prostu ktoś się ostro zesrał w studio. 

Opublikowano

to mistrzostwa w pilke kopana sa teraz ? jakos tak dziwnie bo pamietam zawsze jakos w wakacje janusze darly ryje w barach

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

UUU ktoś tu nie ogląda piłki nożnej. ALTERNATYWNIE

Opublikowano

Trochę jak nasze żarty z Czoperem... tyle, że to osoba z rządu :balon:

Opublikowano

Sanna Marin mogła sobie potańczyć na imprezie, a Zbyszek Ziobro zażartować na Twitterze nie może?