Opublikowano 1 grudnia 20222 l Poloki wyszły z grupy pierwszy raz od 36 lat w tym czasie Niemcy miały mistrzostwa i kilka innych medali
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Poloki wyszły z grupy pierwszy raz od 36 lat w tym czasie Niemcy miały mistrzostwa i kilka innych medali
Opublikowano 1 grudnia 20222 l najpierw kufir usunął konto, bo obrażali mu dzieci, a teraz czoper w kolejce, bo obrażają mu niemców
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 20 minut temu, Mejm napisał: Pierwsze wyjscie z grupy na MS po 36 latach A co ma Polska do słabej sytuacji Niemiec? xd
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Że się cieszycie z czesiobusa a największy sukces półwiecza to wyście z grupy po antyfutbolu.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Nadal nie wiem, co ma Polska do tego, że Niemcy zagrali kibel. Na pewno jak jutro wsiądą do samolotu to sobie pomyślą nooo może nie wyszliśmy z grupy, ale za to nie gramy jak Polska.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l 1 minute ago, krupek said: Nadal nie wiem, co ma Polska do tego, że Niemcy zagrali kibel. Na pewno jak jutro wsiądą do samolotu to sobie pomyślą nooo może nie wyszliśmy z grupy, ale za to nie gramy jak Polska. No zagrali jak pizdy dlatego mówię Flick out i te jebane murzyny z bajernu także.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Na niemiaszków spokojnie starczy taka gra, mają szczęście że odpadli to się o tym nie przekonają
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Nadal nie wiem, co ma Polska do tego, że Niemcy zagrali kibel. Na pewno jak jutro wsiądą do samolotu to sobie pomyślą nooo może nie wyszliśmy z grupy, ale za to nie gramy jak Polska.Jakby Polska będzie grała taki kibel to miszcza mamy w kieszeni.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Wciąż ma więcej bramek na MŚ niż Lewandowski. Nawet fullkrug ma więcej
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Nie wklejajcie już tej olejnikowej, bo za każdym razem mam takie ciary żenady ze mnie telepie xd
Opublikowano 2 grudnia 20222 l to mistrzostwa w pilke kopana sa teraz ? jakos tak dziwnie bo pamietam zawsze jakos w wakacje janusze darly ryje w barach Edytowane 2 grudnia 20222 l przez Andżej
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Sanna Marin mogła sobie potańczyć na imprezie, a Zbyszek Ziobro zażartować na Twitterze nie może?