Opublikowano 20 listopada 20222 l tak w ogole to na varze siedzi syn listkiewicza wiec zero zdziwienia
Opublikowano 20 listopada 20222 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Może tu faul na bramkarzu był? No gdzie, bramkarz pusty przelot pierdolnął. Kurwa Orsato uważałem za dobrego arbitra
Opublikowano 20 listopada 20222 l Just now, Il Brutto said: tak w ogole to na varze siedzi syn listkiewicza wiec zero zdziwienia Ojciec go podszkolił jak brac i nie dac sie zlapac
Opublikowano 20 listopada 20222 l Myślę, że chodziło o tą sytuację stykową z bramkarzem, a nie spalonego
Opublikowano 20 listopada 20222 l Mogliby chociaż wyświetlać jakiś komunikat nt interpretacji i decyzji, a nie weź się kurwa domyśl
Opublikowano 20 listopada 20222 l Teraz, drozdu7 napisał: No gdzie, bramkarz pusty przelot pierdolnął. Kurwa Orsato uważałem za dobrego arbitra No i w sumie ręke podnosił do spalonego, niech mnie chuj, takiego oczywistego przekrętu się nie spodziewałem. Chyba, że realizator, źle pokazał jakiś moment XD
Opublikowano 20 listopada 20222 l W premier league rysują sinusy kutangensy kata zeby zobaczyc czy lokiec nie byl na spalonym, a tu jedna powtorka chuj gramy dalej
Opublikowano 20 listopada 20222 l Ładne przelewiki poszły dla sedziów. Coś czuję, że to będą największe drukowane mistrzostwa, które pewnie przebiją mundial w korei, tam to też ładne druki chodziły po boiskach, a jeszcze zważywszy na to, że nie było VARów.