Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

Opublikowano
34 minutes ago, BRY@N said:

Michniewicz spowiada się w TVP sport. No szkoda że tego grosika nie wpuściłem :balon:

Czesiu od 15 lat jest mistrzem spowiadania i tłumaczenia się, więc nic innego nie oczekiwałem. Eliminacje go zweryfikują, gdzie nie będzie ratownikiem na pół roku a potem sie zobaczy. #CzystyCzesio

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 208,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

"Po meczu z Francją Robert podszedł do mnie na kolacji, przytulił i powiedział: Znowu robią aferę z niczego"

"Dla mnie Grzesiek był najlepszym naszym zawodnikiem pierwszych dwóch meczów"

"Jedynym zespołem, który buduje akcje od tyłu, jest Hiszpania"

<czesiuplacze.jpg>

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

Bardziej mi chodziło o to, żeby rozbić ćwierćfinały na 4 dni i każdy o godz. 20.

I potem ktoś by narzekał, że ma dzień mniej na odpoczynek.  Co ma znaczenie. Teraz jest bardziej sprawiedliwie. 

Opublikowano

Jak nie darzę sympatią gołębinios, tak Chorwacja poza meczem z Kanadą strasznie męczy bułę, więc jak się mają ślizgać od karnych do karnych, to niech już spierdalają. 

Opublikowano
17 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

I potem ktoś by narzekał, że ma dzień mniej na odpoczynek.  Co ma znaczenie. Teraz jest bardziej sprawiedliwie. 

W sumie już  w półfinałach będzie to nie do końca uczciwe, bo grają dzień po dniu, ale to bardziej problem przegranego z drugiego półfinału, który gra swój mecz w środę o 20, a potem o 3 miejsce w sobotę o 16. To nie są nawet te ustawowe 3 dni odpoczynku. 

Opublikowano

Ale fajna fanka brazylii byla pare minut temu.

Opublikowano

może niech jebani przestaną grać dwoma pomocnikami (z czego jeden to paqueta) przeciwko pomocy modric/kovacic/brozovic :pawel:

Opublikowano

Na przykładzie Chorwacji dobrze widać, że lepiej nie mieć dziewiątki i mieć środek pola, niż na odwrót. Chociaż w tym porównaniu bardziej pasowałoby, że lepiej niż mieć dziewiątkę i niewiele więcej. 

Wojtuś chyba właśnie wylatuje z turniejowej jedenastki :Aloy_cool1:

Opublikowano

Na razie Brazylia to taka drużyna Robercików, co to czarują z Elche, ale jak przychodzi grać z kimś umiarkowanie poważnym, to dupa cicho. 

Opublikowano

W pierwszej kolejności powinno im się zabrać blond farbę. 

Opublikowano
1 minutę temu, Tokar napisał:

W pierwszej kolejności powinno im się zabrać blond farbę. 

Ciekawe czy zostało im trochę sraczkowatej na wszelki wypadek.

Opublikowano

Ronaldo chyba na bieżąco zajada stres.