Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 208,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Fawelarze strzelali jakieś karne na MŚ od czasu tych z 94 kiedy nie trafił Baggio? Bo coś nie kojarzę. 

Opublikowano
1 minutę temu, Zwyrodnialec napisał:

Fawelarze strzelali jakieś karne na MŚ od czasu tych z 94 kiedy nie trafił Baggio? Bo coś nie kojarzę. 

Z Chile w 2014 w 1/8

Opublikowano
1 minute ago, Sep said:

Z Chile w 2014 w 1/8

Tam chyba jakies kontrowersje byly w ogole i z pomoca sedziow do tych karnych w ogole doszlo z tego co pamietam.

Opublikowano

Ale ta podróbka Modrica zjebała w obronie. Gejmarek przepchnął typa jak szmatę. 

Opublikowano

Szkoda kontuzji Neymara bo prawdopodobnie tylko dlatego nie zostanie królem strzelców :sonkassie:

Opublikowano

Jeszcze jest szansa na płacze jak po 7:1 :kaz:

Opublikowano

Pogłoski o śmierci Chorwacji okazały się mocno przesadzone. :obama:

Opublikowano

Tak czułem, że zaraz wpadnie, jak widziałem jak obrońcy Brazylii zmęczeni człapali za tą akcją.

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać. Brazylia odpada. Nie wiem jak ich mogłem typować na mistrza. Trzeba było rozsądnie wybrać potężną Anglię.

Opublikowano

Ciekawe czy będą walić komety pod samo sklepienie bramki, czy znowu będą się zbierać do strzału z prędkością starej babci przechodzącej przez pasy. Neymar obstawiam tak zrobi i kopnie farfocla, który na luziku obroni bramkarz Chorwatów.

Opublikowano

Tak się strzela karnego Lewy lamusie.

Opublikowano

Targaryanie slabo strzelaja karne od wiekow

Opublikowano

Ale karne nakurwiaja chorwaci bezblednie