Opublikowano 21 listopada 20222 l Chyba wyszedł bez. W transmisji radiowej nic nie mówił, tylko o tym jak klękali
Opublikowano 21 listopada 20222 l Wyszedł bez, ale klękali. Ładna bramka Bellinghama, szkoda, że niedługo odejdzie z Borussi
Opublikowano 21 listopada 20222 l kurwa co za ogorki, po co az tyle druzyn z tej Azji, lepiej by oddali Europie
Opublikowano 21 listopada 20222 l No na tle pastuchów Sterling wygląda jak dobry napastnik, a Maguire jak najlepszy obrońca.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 1 minutę temu, Il Brutto napisał: kurwa co za ogorki, po co az tyle druzyn z tej Azji, lepiej by oddali Europie A bedzie jeszcze lepiej jak będzie 48 drużyn
Opublikowano 21 listopada 20222 l Teraz, Grze(pipi) napisał: Co się odjebało, że 14 minut doliczył? Bramkarza Iranu opatrywali
Opublikowano 21 listopada 20222 l Będzie więcej jeśli Southgate porobi zmiany ofensywne. Taki łatwy meczyk to dobra okazja na odbudowanie się dla Grealisha i Rashforda, a jeszcze jest Foden.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Obydwie drużyny nie miałyby raczej nic przeciwko, gdyby po pierwszej połowie skończył się mecz. Iran bezradny kompletnie.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 16 minut temu, Czoperrr napisał: Dobra kończcie już bo w typerku 3-0 dla Anglii. Przyłączam się do prośby Jednak obstawiłem 2:0 Edytowane 21 listopada 20222 l przez ginn
Opublikowano 21 listopada 20222 l 40 minut temu, BRY@N napisał: I co w końcu wyszedł z tą opaską czy bez? Na powtórce się przyjrzałem i wypatrzyłem czarną opaskę z dużym żółtym napisem "NO" i mniejszym białym, którego nie byłem w stanie rozszyfrować (na "NO kur.wa" bym nie liczył). Edytowane 21 listopada 20222 l przez Grze(pipi)