Opublikowano 21 listopada 20222 l ja pierdole jeszcze baba komnetuje na tym zdfie i musze wyciszony ogladac
Opublikowano 21 listopada 20222 l Nie wiem co mnie pokusiło typować Walię, przecież oni nawet z Polską przegrali.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 13 minutes ago, Il Brutto said: ja pierdole jeszcze baba komnetuje na tym zdfie i musze wyciszony ogladac Polecam stronkę strims.top z AdBlockiem
Opublikowano 21 listopada 20222 l Pokazali gruba Amerykanke i chwile pozniej murzyn strzelil bramke, USA wjezdza na te Mistrzostwa na pelnej kurwie
Opublikowano 21 listopada 20222 l 4 minutes ago, Rozi said: No niech sobie tatuaże jeszcze zrobią takie. Miłość też ci przeszkadza?
Opublikowano 21 listopada 20222 l 29 minutes ago, Czoperrr said: Miłość też ci przeszkadza? on nigdy nie doswiadczyl milosci wiec ma bol dupy. Edytowane 21 listopada 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 21 listopada 20222 l Kakakakarny. Wkurwiajacy komentach MIchalika, gosc ma turbo wiedze, ale jest tak chamsko za USA z racji wiadomej ze dramat
Opublikowano 21 listopada 20222 l Gdy już prawie witasz się z 3 pkt w typerku, ale amerykański obrońca postanawia zrobić karnego
Opublikowano 21 listopada 20222 l Amerykanie zawsze robią widowisko. Prawda? Prawda? Prawda? Edytowane 21 listopada 20222 l przez ciwa22
Opublikowano 21 listopada 20222 l sypnelo na zielono, kurde jakby tasiemke postawil na 4 dotychczasowe mecze jako 2,1,2, X dobry piniondz by był.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 19 minut temu, Bartg napisał: 9 minut jrpdl co oni maja z tym doliczonym w tym turnieju Było mówione przed mundialem, że mamy spodziewać się takich ilości doliczania czasu, ze względu na dokładniejszy czas obliczania przerw, ilości zmian itp itd, ale nie mogę znaleźć artykułu.