Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 206,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Borek już znalazł winnego, sędzia kazał piłkę przesunąć :kekw:

Opublikowano

711 wiedział że nie ma co grać i trzeba dzwonić, ale robercik zmyślnie spierdolił grubemu plan:kekw:

Opublikowano

Karnych nie strzela się seryjnie, tak jak przez 15 lata je strzelał, tak teraz ich nie strzela xD.

Opublikowano

Zabierzcie Borka, typ skonczyl sie po duecie z Koltoniem.

Opublikowano

Słaby jest ten Meksyk. Jakbyśmy grali tak odważnie jak Arabia z Argentyną dzisiaj to by już chyba ze 3:0 było.

Opublikowano

Ale czujecie jak już dostaną w pizdę od arabusów? XDDDDDD 

Opublikowano

Już wyobrażam sobie nagonkę januszy na Lewandowskiego po tym meczu =[

EDYTA: Kur.wa, jeszcze przy wybijaniu na oślep kopnął prosto w obrońcę i mógłby samobój być =]

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Wysoki atak, więcej gry po ziemi i możemy to wygrać... i wtedy się obudziłem :xboss:

Opublikowano

Zielu nie istnieje, psycha out.

Ja pierdole, nigdy szczęścia ta repra mieć nie będzie.

Opublikowano

Sam jeden lewandowski za chuja nie pociągnie cały zespół, resztą to pizdy nad pizdami i tyle, zero składu i flow w ich meczu. 

Opublikowano

Ej ale serio, jak można w trakcie MŚ wpaść na pomysł, że tej jeden jedyny raz nie zatrzymam się w trakcie wykonywania karnego :pechowiec:

Opublikowano

Nie wiem czego sie spodziewalem, chyba czegokolwiek lepszego, ale caly hajp mi ulecial pomimo remisu na ten moment

Opublikowano
Teraz, Tokar napisał:

Ej ale serio, jak można w trakcie MŚ wpaść na pomysł, że tej jeden jedyny raz nie zatrzymam się w trakcie wykonywania karnego :pechowiec:

I tak lepiej wykonany karny niż Bekcham chyba w 2006.

Opublikowano

Kurwa. Tego Michalika to się ciężko słucha.

Opublikowano

Czas na Grosika, czas najwyższy.

Opublikowano

No Michalik godny następca Juskowiaka

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Sam jeden lewandowski za chuja nie pociągnie cały zespół, resztą to pizdy nad pizdami i tyle, zero składu i flow w ich meczu. 

A kto poza Lewym, Zielińskim i Szczęsnym gra na sensownym poziomie w klubie? Nikt.

Opublikowano

My już swój czas mieliśmy w 2016 roku i wtedy gdyby nie taktyka strzelamy i murujemy, moglibyśmy naprawdę namieszać w czwórce. 

Opublikowano
3 minutes ago, Tokar said:

Juz widac ze tego karnego w lidze strzelał zupełnie bez luzu, wypadl z rytmu, to nie Bayern gdzie karnych mial 10 w sezonie