Opublikowano 22 listopada 20222 l Jak tak to zawsze zwalnia trochę przed strzałem a teraz chuj strzelił normalnie
Opublikowano 22 listopada 20222 l 711 wiedział że nie ma co grać i trzeba dzwonić, ale robercik zmyślnie spierdolił grubemu plan
Opublikowano 22 listopada 20222 l Karnych nie strzela się seryjnie, tak jak przez 15 lata je strzelał, tak teraz ich nie strzela xD.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Słaby jest ten Meksyk. Jakbyśmy grali tak odważnie jak Arabia z Argentyną dzisiaj to by już chyba ze 3:0 było.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Już wyobrażam sobie nagonkę januszy na Lewandowskiego po tym meczu =[ EDYTA: Kur.wa, jeszcze przy wybijaniu na oślep kopnął prosto w obrońcę i mógłby samobój być =] Edytowane 22 listopada 20222 l przez [InSaNe]
Opublikowano 22 listopada 20222 l Wysoki atak, więcej gry po ziemi i możemy to wygrać... i wtedy się obudziłem
Opublikowano 22 listopada 20222 l Zielu nie istnieje, psycha out. Ja pierdole, nigdy szczęścia ta repra mieć nie będzie.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Sam jeden lewandowski za chuja nie pociągnie cały zespół, resztą to pizdy nad pizdami i tyle, zero składu i flow w ich meczu.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Ej ale serio, jak można w trakcie MŚ wpaść na pomysł, że tej jeden jedyny raz nie zatrzymam się w trakcie wykonywania karnego
Opublikowano 22 listopada 20222 l Dobrze ze więcej meksykancow bo pewnie nasi zaraz zaczną hymn śpiewać na trybunach, to ich przekrzyczą.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Nie wiem czego sie spodziewalem, chyba czegokolwiek lepszego, ale caly hajp mi ulecial pomimo remisu na ten moment
Opublikowano 22 listopada 20222 l Teraz, Tokar napisał: Ej ale serio, jak można w trakcie MŚ wpaść na pomysł, że tej jeden jedyny raz nie zatrzymam się w trakcie wykonywania karnego I tak lepiej wykonany karny niż Bekcham chyba w 2006.
Opublikowano 22 listopada 20222 l 3 minuty temu, Faka napisał: Sam jeden lewandowski za chuja nie pociągnie cały zespół, resztą to pizdy nad pizdami i tyle, zero składu i flow w ich meczu. A kto poza Lewym, Zielińskim i Szczęsnym gra na sensownym poziomie w klubie? Nikt.
Opublikowano 22 listopada 20222 l My już swój czas mieliśmy w 2016 roku i wtedy gdyby nie taktyka strzelamy i murujemy, moglibyśmy naprawdę namieszać w czwórce.
Opublikowano 22 listopada 20222 l 3 minutes ago, Tokar said: Ej ale serio, jak można w trakcie MŚ wpaść na pomysł, że tej jeden jedyny raz nie zatrzymam się w trakcie wykonywania karnego Juz widac ze tego karnego w lidze strzelał zupełnie bez luzu, wypadl z rytmu, to nie Bayern gdzie karnych mial 10 w sezonie