Opublikowano 22 listopada 20222 l 19 minut temu, Mecenas napisał: Przypomniały mi się lata 90-te kiedy to w latach młodości po kurwicy na scianie lądowały puszki po piwie. Dziś juz złapałem odruchowo za puszkę, ale jednak szybka refleksja, że TV jednak na poł sciany i szkoda rozyebać przez jakiegoś tam Robercika. A mieszkasz na parterze?
Opublikowano 22 listopada 20222 l 3 minuta a Australia już więcej składnych akcji niż Polska przez cały mecz.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Australia potrafi ładnie pograć, już nie mam wątpliwości, kto jest najsłabszą reprą
Opublikowano 22 listopada 20222 l Teraz, Rozi napisał: Australia potrafi ładnie pograć, już nie mam wątpliwości, kto jest najsłabszą reprą Jest jeszcze Katar, ja poczekam mimo wszystko z oceną na drugi mecz obu tych drużyn.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Klątwa mistrza świata. Nara i elo. Dlatego Pan Algierczyk nawet nie przyjechał.
Opublikowano 22 listopada 20222 l W temacie z typerem dobrze przewidziałem, że Francja może się okazać największą porażką turnieju