Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

Opublikowano

Co, zaraz im karniaczka zrobią, marniakom?

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 205,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jak można przegrać swój pierwszy mecz na mistrzostwach, to ja nie wiem :nosacz3:

Edytowane przez second

Opublikowano

No to jeszcze Hiszpania pyknie Niemców i wracają z Nami na chate xD

Opublikowano

goro-majima-majima-goro.gif

Opublikowano
1 minutę temu, areka napisał:

Jebać nazistowskie kurwy niemieckie. 

Opublikowano

Ciekawe jaki był kurs na Japonie po pierwszej połowie?

Opublikowano

Niemcy najsłabsze od lat, aż tak dziwnie, gdy zaczynają kolejny mundial dostając wpiernicz xD

Opublikowano

Czaicie kto musiał wchodzić człowiekowi do wanny, żeby będąc Polakiem kibicować Niemcom? Ja nie czaję, nie ogarniam!

Opublikowano
4 minuty temu, Damian14 napisał:

Ciekawe jaki był kurs na Japonie po pierwszej połowie?

Kumpel podesłał xd

AF2AE2F5-B946-449D-B31D-12C59D163829.jpeg

Opublikowano
6 minutes ago, Rozi said:

Czaicie kto musiał wchodzić człowiekowi do wanny, żeby będąc Polakiem kibicować Niemcom? Ja nie czaję, nie ogarniam!

Jestem volksdojczem z niemieckim paszportem i pradziadkiem w Wehrmachcie. Śląsk opolski nigdy polski

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał:

Dawno mnie tu nie było, ale o co chodzi gościowi z Polski, mieszkającemu zapewne w Polsce (przepraszam, jeśli się mylę), który pisze po polsku na polskim forum, że Niemcy to "nasi"? No co za tępy skurwysyn.

Edytowane przez Grze(pipi)

Opublikowano

już jebać typerka, dla takich meczów warto oglądać mundiale

niemiecka maszynka zezłomowana prostymi środkami, chuj w dupę rudigerowi za drwiny z japońskiego piłkarza przy 1:0 dla niemców i gratulacje dla neuera za asystę przy golu wyrównującym

polecam zobaczyć jak zastosowano lagę przy drugim golu dla Japonii - przyjęcie kierunkowe i ruch ku środkowi pola karnego, żeby schlotterbeck nie wypchnął asano do boku i od razu rura w kierunku bramki, potem strzał pod poprzeczkę, proste środki, żadnych zwodów, kółeczek i innych bzdetów

a produkty pzpnu co pokażą w sobotę? pewnie to samo, co wczoraj