Opublikowano 23 listopada 20222 l Jak można przegrać swój pierwszy mecz na mistrzostwach, to ja nie wiem Edytowane 23 listopada 20222 l przez second
Opublikowano 23 listopada 20222 l No to jeszcze Hiszpania pyknie Niemców i wracają z Nami na chate xD
Opublikowano 23 listopada 20222 l Niemcy najsłabsze od lat, aż tak dziwnie, gdy zaczynają kolejny mundial dostając wpiernicz xD
Opublikowano 23 listopada 20222 l Dobra jebać, wracam do gierek xD Polska też w pizde dostanie i to w najgorszym stylu na mistrzostwach
Opublikowano 23 listopada 20222 l Czaicie kto musiał wchodzić człowiekowi do wanny, żeby będąc Polakiem kibicować Niemcom? Ja nie czaję, nie ogarniam!
Opublikowano 23 listopada 20222 l 4 minuty temu, Damian14 napisał: Ciekawe jaki był kurs na Japonie po pierwszej połowie? Kumpel podesłał xd
Opublikowano 23 listopada 20222 l 6 minutes ago, Rozi said: Czaicie kto musiał wchodzić człowiekowi do wanny, żeby będąc Polakiem kibicować Niemcom? Ja nie czaję, nie ogarniam! Jestem volksdojczem z niemieckim paszportem i pradziadkiem w Wehrmachcie. Śląsk opolski nigdy polski
Opublikowano 23 listopada 20222 l 10 minut temu, Rozi napisał: Czaicie kto musiał wchodzić człowiekowi do wanny, żeby będąc Polakiem kibicować Niemcom? Ja nie czaję, nie ogarniam! Dawno mnie tu nie było, ale o co chodzi gościowi z Polski, mieszkającemu zapewne w Polsce (przepraszam, jeśli się mylę), który pisze po polsku na polskim forum, że Niemcy to "nasi"? No co za tępy skurwysyn. Edytowane 23 listopada 20222 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 23 listopada 20222 l już jebać typerka, dla takich meczów warto oglądać mundiale niemiecka maszynka zezłomowana prostymi środkami, chuj w dupę rudigerowi za drwiny z japońskiego piłkarza przy 1:0 dla niemców i gratulacje dla neuera za asystę przy golu wyrównującym polecam zobaczyć jak zastosowano lagę przy drugim golu dla Japonii - przyjęcie kierunkowe i ruch ku środkowi pola karnego, żeby schlotterbeck nie wypchnął asano do boku i od razu rura w kierunku bramki, potem strzał pod poprzeczkę, proste środki, żadnych zwodów, kółeczek i innych bzdetów a produkty pzpnu co pokażą w sobotę? pewnie to samo, co wczoraj