Opublikowano 24 listopada 20222 l Czemu jedni mają te "naklejki" flag i daty spotkania na koszulkach a inni nie? Serbowie to mają, brazylijczycy nie.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Fajnie gra ta Serbia, tak na chodzonego, jak Polska. Dobrze, że w grupie ich nie mamy, bo w połowie meczu by ludzie ze stadionu wyszli. Mecz z Brazylią przypomina mi nasz z Niemcami w 2006.
Opublikowano 24 listopada 20222 l 10 minut temu, PiotrekP napisał: Czemu jedni mają te "naklejki" flag i daty spotkania na koszulkach a inni nie? Serbowie to mają, brazylijczycy nie. Jak bogata repra to ich stać na koszulki przygotowane pod konkretny mecz, z tymi specjalnymi nadrukami. Brazylia widocznie oszczedza.
Opublikowano 24 listopada 20222 l 24 minuty temu, Dud.ek napisał: Można zmienić komentatorów zmieniając ścieżke dźwiękową w tv. W sumie na sport.tvp.pl tez jest sciezka angielska ale bez twojego posta bym tego nie sprawdzil.
Opublikowano 24 listopada 20222 l 3 minutes ago, sprite said: Szpaku ogromny fanboj Brazylii. Aż piszczy jak mają akcje xD AJJ MAMY TO, JEDNAK NIEEE jak zjebali Brazylijczycy
Opublikowano 24 listopada 20222 l A ch.uj wlaczylem znow polski koment bo to (teraz juz na pewno) ostatnie mistrzostwa szpaka. I prosze. Szpaku mowi, ze rzut rozny, za chwile mowi, ze nie rozny tylko wolny a ten drugi przeprasza, ze sie pomylil bo myslal, ze to on powiedzial. Co za duo.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Właśnie pisałem posta, że jak Serbia dowiezie remis to szacun, ale nie zdążyłem dodać
Opublikowano 24 listopada 20222 l 25 minut temu, Mejm napisał: A ch.uj wlaczylem znow polski koment bo to (teraz juz na pewno) ostatnie mistrzostwa szpaka. I prosze. Szpaku mowi, ze rzut rozny, za chwile mowi, ze nie rozny tylko wolny a ten drugi przeprasza, ze sie pomylil bo myslal, ze to on powiedzial. Co za duo. Jest jeszcze komentarz kanabisa ze studia, ale dla mnie dramatyczny.
Opublikowano 24 listopada 20222 l I po co było się ruszać z tego Evertonu do Spurs, trzeba było poczekać na mistrzostwa ze zmianą klubu.