Opublikowano 26 listopada 20222 l Niesamowite jest to, że przed turniejem nikt nawet nie gadał o Arabii Saudyjskiej. Każdy skupiał się na Meksyku. Całe szczęście, że nie dostaliśmy Arabów w pierwszej rundzie.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Dobrze ze ten mecz jest o 14. Będzie można się pośmiać przy obiedzie.
Opublikowano 26 listopada 20222 l 2 hours ago, krzysiek923 said: Jezusicku, dawać mi już tę 14-stą, cokolwiek miałoby nie być, ucieszy mnie tak samo wygrana jak i beka z repry. Ja przez ostatnie lata mialem beke z repry nie liczac kilku meczow ale po ostatnim to juz kurwa musialem wziasc leki
Opublikowano 26 listopada 20222 l Dzisiaj to dopiero próba charakteru dla orłów, bo mecz o dużą stawkę, a trybuny będą przepełnione arabami. Wielka próba taktyki polskiej myśli szkoleniowej i husarskich jajec. Spoiler
Opublikowano 26 listopada 20222 l Pamiętajcie kibice - posiadanie oczekiwań to pierwszy krok do rozczarowania.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Najlepszy mozliwy sklad. No tylko ten Frankowski ale z drugiej strony kto ma grac jak Szymanski to legijna kaleka z wyruchana psychija a Skoras z Kaminskim to dopiero przyszlosc repry
Opublikowano 26 listopada 20222 l Włączam Francję z Australią i widzę wynik 0:1 dla kangurów, oglądam dalej mecz i nie mam pojęcia jak oni strzelili tego gola. Dzisiaj to samo, włączam meczyk po pobudce i 1:0 dla Australii, a z gry jak walijskie dziady wczoraj.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Podoba mnie się ta jedenastka, jedynie za Frania dałbym Zalewskiego
Opublikowano 26 listopada 20222 l Ten Mooy z Australii to taki typowy doświadczony środkowy pomocnik z okręgówki. Rusza się jak wóz z węglem ale na dużym spokoju Edytowane 26 listopada 20222 l przez drozdu7
Opublikowano 26 listopada 20222 l Bielik, Milik . Kto tam będzie akcje napędzał do przodu. Bo przecież nie, niepotrafiący grać w kadrze Zieliński. Czyli laga na dwóch napastników.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Coś mam dziwne przeczucie, że dzisiaj Polska wygra ten mecz więcej niż jedną bramką, nie wiem dlaczego. Ale ostatnio nie mam dobrej passy w typowaniu
Opublikowano 26 listopada 20222 l Poratuje ktoś linkiem do streamu Polska - Araby w 1080, bo jestem ulungiem który nie może znaleźć.
Opublikowano 26 listopada 20222 l https://sport.tvp.pl/64287438/polska-arabia-saudyjska-na-zywo-mecz-ms-2022-transmisja-online-live-stream-26112022
Opublikowano 26 listopada 20222 l 13 minutes ago, Tokar said: https://sport.tvp.pl/64287438/polska-arabia-saudyjska-na-zywo-mecz-ms-2022-transmisja-online-live-stream-26112022 Jeśli jest za granicą to nie będzie działać
Opublikowano 26 listopada 20222 l Już za moment michniewiczowska myśl taktyczna zostanie brutalnie zanegowana.
Opublikowano 26 listopada 20222 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Jeśli jest za granicą to nie będzie działać Na vpnie śmiga.