Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 203,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Niesamowite jest to, że przed turniejem nikt nawet nie gadał o Arabii Saudyjskiej. Każdy skupiał się na Meksyku. Całe szczęście, że nie dostaliśmy Arabów w pierwszej rundzie. 

Opublikowano

Dobrze ze ten mecz jest o 14. Będzie można się pośmiać przy obiedzie.

Opublikowano
2 hours ago, krzysiek923 said:

Jezusicku, dawać mi już tę 14-stą, cokolwiek miałoby nie być, ucieszy mnie tak samo wygrana jak i beka z repry.:banderas:

Ja przez ostatnie lata mialem beke z repry nie liczac kilku meczow ale po ostatnim to juz kurwa musialem wziasc leki

Opublikowano

Dzisiaj to dopiero próba charakteru dla orłów, bo mecz o dużą stawkę, a trybuny będą przepełnione arabami. Wielka próba taktyki polskiej myśli szkoleniowej i husarskich jajec.

Spoiler

received_1127456261289206.thumb.jpeg.6903a9c47ba5d4728cbbd17492cc8ed1.jpeg

Opublikowano

Jakby nie wyszło to zwali winę na dziennikarzy że tak chcieli. 

Opublikowano

Najlepszy mozliwy sklad. No tylko ten Frankowski :ragus: ale z drugiej strony kto ma grac jak Szymanski to legijna kaleka z wyruchana psychija a Skoras z Kaminskim to dopiero przyszlosc repry

Opublikowano

Włączam Francję z Australią i widzę wynik 0:1 dla kangurów, oglądam dalej mecz i nie mam pojęcia jak oni strzelili tego gola. Dzisiaj to samo, włączam meczyk po pobudce i 1:0 dla Australii, a z gry jak walijskie dziady wczoraj.

Opublikowano

Podoba mnie się ta jedenastka, jedynie za Frania dałbym Zalewskiego

Opublikowano

Ostatnio to bardziej Wylewskiego

Opublikowano

Ten Mooy z Australii to taki typowy doświadczony środkowy pomocnik z okręgówki. Rusza się jak wóz z węglem ale na dużym spokoju

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Bielik, Milik :dynia:. Kto tam będzie akcje napędzał do przodu. Bo przecież nie, niepotrafiący grać w kadrze Zieliński. Czyli laga na dwóch napastników. 

Opublikowano

Coś mam dziwne przeczucie, że dzisiaj Polska wygra ten mecz więcej niż jedną bramką, nie wiem dlaczego. Ale ostatnio nie mam dobrej passy w typowaniu :gayos:

Opublikowano

Poratuje ktoś linkiem do streamu Polska - Araby w 1080, bo jestem ulungiem który nie może znaleźć. 

Opublikowano

Już za moment michniewiczowska myśl taktyczna zostanie brutalnie zanegowana.

1026_124910.jpg