Opublikowano 26 listopada 20222 l Ale do kurwy nędzy, arab już biegł dobić a ci stoją jak pety i podziwiają.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Jeszcze jednego gola jakby się udało wcisnąć to wtedy Czechu autobus może ustawiać.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Puknąć drugą, autobus pod bramkę i tyle przy takim żałosnym interpretowaniu karnych.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Kupić se karnego i go nie strzelić, no tak coś kiepska inwestycja drodzy szejkowie
Opublikowano 26 listopada 20222 l Teraz, Mejm napisał: Coku.rwa 10min? To wczoraj byly dluzsze przerwy i dawali 6-7min. Więcej czasu żeby ich dobić przed przerwą.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Marina dzisiaj musi zrobić dobrze Wojtusiowi, należy się. Typerek ustawiony na 1:0, więc ja już poproszę Czesiobusa od początku drugiej połowy Edytowane 26 listopada 20222 l przez ginn
Opublikowano 26 listopada 20222 l Co te arabusy symulują to nie mam pytań. Jak sędziemu psycha nie siądzie w drugiej połowie to będzie cud. Po to ten var jest, żeby karać za takie symulowanie i psucie widowiska.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Ale te płacze i symulki super maja. Widać że obliczone na wykartkowanie naszych.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Oni coś chcą wysymulować czy u siebie trawy nie mają tylko piasek i się chcą nacieszyć?
Opublikowano 26 listopada 20222 l Klucz na drugą połowę- nie dać się sprowokować na kartkę. I będzie dobrze.
Opublikowano 26 listopada 20222 l A dlaczego VAR nie zareagował na tę ciapatą symulę? Do monitora i żółtko.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Póki co łatwiutko, tak jak przewidywałem. O drugą połowę jestem spokojny.
Opublikowano 26 listopada 20222 l 1 minutę temu, Czezare napisał: A dlaczego VAR nie zareagował na tę ciapatą symulę? Do monitora i żółtko. VAR jest chyba tylko do sprawdzania fauli na czerwoną.