Opublikowano 26 listopada 20222 l 1 minutę temu, Czezare napisał: A dlaczego VAR nie zareagował na tę ciapatą symulę? Do monitora i żółtko. Var nie sprawdzą takich akcji.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Mysle ze bedzie niezle napierdalanko na lokcie jak bedzie sie taki wynik utrzymywal.
Opublikowano 26 listopada 20222 l 4 minuty temu, maciucha napisał: Ale Jaime Lannister będzie odpierdalał dziś w szatni CHCECIE ZDJĘCIE Z KRYCHOWIAKIEM? DAĆ WAM TELEFON? ALLAH RUCHAŁ MAŁE DZIECI
Opublikowano 26 listopada 20222 l Niech coś dołożą jeszcze, bo końcówki przy takim wyniku nie uradzę xd
Opublikowano 26 listopada 20222 l Ciapaty wbiegł metr w pole karne przed strzałem z karnego i też zero reakcji sędziego przy dobitce.
Opublikowano 26 listopada 20222 l 4 minuty temu, Tokar napisał: CHCECIE ZDJĘCIE Z KRYCHOWIAKIEM? DAĆ WAM TELEFON? ALLAH RUCHAŁ MAŁE DZIECI Trener arabii pokaze w przerwie to i juz po nas Spoiler
Opublikowano 26 listopada 20222 l Tak swoją drogą, to nasz najlepszy piłkarz z mocarną na co dzień psychą, wydaje się być tym chyba najbardziej zestresowanym.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Ale powiem wam ze jak w tej powtorce karnego zobaczylem ze to wojtek obronil a nie ciapak chybil to mi aż stanął
Opublikowano 26 listopada 20222 l Teraz Arab łapie Milika za rękę przy kontrze i bez żółtka. Żenada. (Za takie coś Milik dostał żółta przed przerwa, tylko łapał za spodenki) Edytowane 26 listopada 20222 l przez LeifErikson
Opublikowano 26 listopada 20222 l Nie chce się pastwic nad typem ale Grzesiu K. podejmuje idiotyczne decyzję naprawdę.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Nie wiem co usłyszeli arabowie, ale Czesiu ostro motywował w przerwie
Opublikowano 26 listopada 20222 l 2 minuty temu, maciucha napisał: Buty na asysty, buty na gole. Ja pjerdole Buty do niestrzelania karnych
Opublikowano 26 listopada 20222 l Glika co prawie zabił. Biedny falshbacki, bo prawie już na emeryturze, a chlop go prawie skasował
Opublikowano 26 listopada 20222 l Chyba wyczuli że Cash dziś ma słaby dzień bo cały czas jego strona dają