Opublikowano 27 listopada 20222 l Powinni zabrac miejsce w tej ogorkowej strefie concacaf i dac dodatkowe np afryce. Albo polaczyc strefe concacaf i conmebol o ile to mozliwe i to by bylo najlepsze rozwiazanie.
Opublikowano 27 listopada 20222 l Miejcie Japończycy rozum i godność czlowieka, typer nie przewiduje 0:0
Opublikowano 27 listopada 20222 l Teraz, Czoperrr napisał: Elegancko, Niemcy wciąż w grze Ale tylko do 22 czasu polskiego
Opublikowano 27 listopada 20222 l Beka wnusiu. Szkoda, że przez tą paraolimpiadę Niemcy dzisiaj nie muszą wchodzić w mecz na pełnej.
Opublikowano 27 listopada 20222 l W sumie dobrze, beda dobre mecze w trzeciej rundzie a nie o honory czy pietruszki.
Opublikowano 27 listopada 20222 l 15 minut temu, Bartg napisał: Miejcie Japończycy rozum i godność czlowieka, typer nie przewiduje 0:0 No własnie ja dałem 0:0
Opublikowano 27 listopada 20222 l Japonczycy wjezdzaja w nich jak messi w dowolna obrone i zero goli. Ehh.
Opublikowano 27 listopada 20222 l Pisałem, że lepsza ekipa dalej często przegra, ale przynajmniej zawsze ma większe szanse. Ale serio ten turniej to już taki narodowy futbol, że sam nie wiem. Serio, dosłownie WIĘKSZOŚĆ meczów wygrywa ekipa, która gorzej gra w piłkę. Są liczne wyjątki i na dłuższą metę te słabsze ekipy nie mogą ciągle wygrywać, ale kurde, większość. Większość wygrała na razie ekipa słabsza w piłkę. Japonia tak jak np. Arabia, wygrała mecz w którym była tłem, a przegrała ten w którym wzięła i atakowała. Wnioski można wyciągać różne.
Opublikowano 27 listopada 20222 l Dobra Japończycy skupcie się już na robieniu gier i anime, bo w piłkę jednak nie umiecie.
Opublikowano 27 listopada 20222 l Wygrać z Niemcami żeby spierdolić sobie turniej meczem z Kostaryką eh