Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale trzeba przyznac ze bez znaczenia czy awansujemy nie bedziemy w top3 najwiekszych przegrywow turnieju. A to dosc spory sukces.

Taka walia, belgia czy dania przylamusily okrutnie

Opublikowano

Zero. Nie emocjonuje sie gra polakow od 2008. Wtedy zrozumialem, ze nie ma sensu emocjonowac sie ta druzyna przez pryzmat ciagle przytaczanych sukcesow lat 80. Czipsa se zjem.

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Mejm napisał:

Co to byl za mundial co Autralia wyszla ale jakies ch.ujowe sedziowanie bylo i odpadli? Cos kojarze ze byla taka akcja.

2006 - 1/8 z Włochami, którzy wtedy chyba grali nawet w dziesiątkę i dostali karnego z pupy - tyle pamiętam. Możliwe, że źle.

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano

Właśnie zauważyłem, że w typerku mecz Polska Argentyna jest w kolumnie CM. Czy mam mówić co oznacza ten skrót? Oczywiście to, że Chu.ya Możemy, a nie wyjść z grupy, bo przecież nie trenera zwycięskiej drużyny Czesława Michniewicza. Nie ma przypadków, są tylko znaki.

• This 1
Opublikowano
6 minut temu, Quantum Flux napisał:

Właśnie zauważyłem, że w typerku mecz Polska Argentyna jest w kolumnie CM. Czy mam mówić co oznacza ten skrót? Oczywiście to, że Chu.ya Możemy, a nie wyjść z grupy, bo przecież nie trenera zwycięskiej drużyny Czesława Michniewicza. Nie ma przypadków, są tylko znaki.

Ciao Messi :ogor:

Opublikowano

To chyba dość odważny ruch dawać Eustachego Motykę do pierwszego składu w 3. meczu jak jeszcze nawet minuty nie zagrał na mundialu. Chociaż mi tam pasuje, podobał mi się zazwyczaj na boisku.

Opublikowano

Ale trzeba Michniewiczowi przyznać, że jakieś tam wnioski czasem wyciąga, jak się laguje jak najdalej od bramki to szansa, że napastnik przejmie tę piłkę wzrasta o 100% jeśli tych napastników jest dwóch.

Opublikowano

Nie no umowmy sie ten sklad Argentyny to jest smiech na sali. Gdzie oni przy Francji czy Brazylii naladowanych gwiazdami. Oprocz Messiego to jest zbieranina sredniakow i dziadkow + jeden Enzo ktory ma przed soba przyszlosc. Maja kogo z lawki wpuscic ale tak poza tym to srednio bym powiedzial. Jeszcze te meczarnie z Arabia i Meksykiem :ragus:

Co nie znaczy ze nie moga nas jebnac