maciucha 11 595 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Chyba nie ma tematu, więc zakładam. Gra już ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na piecu mam, ask me anything. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 34 minuty temu, Bzduras napisał: Na piecu mam, ask me anything. No właśnie głównie nurtuje mnie jak tam wersję konsolowe (mody, mapy użytkowników) i czy opłaca się je brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Warto to w ogóle brać czy to jakiś skate wersja bieda i już lepiej czekać i łudzić się że ea nie zyebie s4? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 (edytowane) 150ziko z pocałunkiem koperty od Pana Czezkiego kusi Może będzie lepiej jak wyciągnę deskę z szafy i sproboje się na niej (nie) zabić Edytowane 23 Lipca 2020 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 23 minuty temu, Pupcio napisał: Warto to w ogóle brać czy to jakiś skate wersja bieda i już lepiej czekać i łudzić się że ea nie zyebie s4? Jak chcesz porobić zadania, mieć jakieś story czy objectives to możesz odpuścić. Tu wjeżdżasz na wybraną mapę i jeździj sobie, kawalerze. Zero liczników czasu, challengy czy czegoś takiego - ty, rampy/raile, deska i nara. Jak nie jarasz się skateboardingiem w realu to odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 A to akurat luksja bo grałem we wszystkie skejty A żadnej części nie skończyłem xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Kurła to tak jak ja XD Troche jak z GTA za dzieciaka, mnóstwo godzin na liczniku, a postęp 2% Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na deskę lepiej też nie wchodź już w tym wieku ja też rok temu chciałem poczuć się jak młody pawcio pro skater A skończyło się prawie zgonem Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Kupiłem po latach przerwy i trochę nauczyłem się znowu jeździć i już prawie umiem wylądować shove-it No ale nie ukrywam że przy 90kg jest to dość karkołomny sport Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Chyba wleci jutro, bo ten fun z samego jeżdżenia do mnie przemawia. Na konsolach będzie 8 map na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Kupiłem z racji sentymentu do dechy na której spędziłem lata zobaczymy czy jest odpowiedni klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Dobra, po pierwszych opiniach widzę, że trzeba będzie poczekać z zakupem. Lag, spadki klatek, brak wibracji i dziwna fizyka skoków - nie napawa to niestety optymizmem. Poczeka się na promkę i łatkę, a tymczasem trze'a odpalić Skate 3 we wstecznej Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Przyszedłem do domu z grą, odpaliłem pograłem cała 1 godzinę!!! I wystawiłem na sprzedaż i w sumie straciłem 10zł na tym interesie. Jako fan dechy ODRADZAM!!! Jak ktoś myślał że dostanie coś w klimatach SKATE czy Thrasher to dostanie ale w ryj Jakość tej gry przeraża i graficznie to era PS3 tak samo jak otoczenie. DOSŁOWNIE 2 mapki, które są nieco większe a reszta (czyli 3 to jakieś kilka metrów leveli stworzonych chyba na pałe). Muzyki nie da się słuchać bo to jakieś nieporozumienie (lepiej odpalić spotify), bugi, spadki animacji i ZERO fizyki podczas upadania. Brak aktywności, trybów dodatkowych, filmików No wszystkiego, to demo po prostu. No jestem zniszczony tak niskim poziomem gry i nawet za darmo jakby była to na maks godzinną posiadówę. Jedyny plus tej gry to sterowanie bo jest podobne do realistyki SKATE, tylko co z tego skoro reszta bugów i ten element psuje i cały fun szybko opada. 1/10 odradzam i unikajcie wtopienia kasy. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 W dniu 23.07.2020 o 18:00, Bzduras napisał: Jak chcesz porobić zadania, mieć jakieś story czy objectives to możesz odpuścić. Tu wjeżdżasz na wybraną mapę i jeździj sobie, kawalerze. Zero liczników czasu, challengy czy czegoś takiego - ty, rampy/raile, deska i nara. Jak nie jarasz się skateboardingiem w realu to odpuść. Friendly reminder, Zach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Godzinę temu, Bzduras napisał: Friendly reminder, Zach. Po co się sam komentujesz dzbanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Tak sądziłem, że nie zrozumiesz - nie zawiodłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 No głupoty nie zrozumiem, jak masz się komentować albo pisać jakieś bzdety to nie pisz wcale bo syf robisz na forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 No gra nie ma żadnego contentu trzeba to wiedzieć przed zakupem. 35zł na steamie jak najbardziej można za to dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Już Ci tłumaczę, mędrcze (Mendrku?): nastawiłeś się na Skate 4 czy tam THPS10, nie dostałeś tego i wylałeś swoje gorzkie żale na forum, we get it. Zacytowałem swój post, bo w gierkę trochę gralem i chociaż wierzę w inteligencję użytkowników foruma to jednak po tej fatalnej pomyłce, jaką popełniłeś kupując grę być może ktoś inny (umiejący czytać ze zrozumieniem) po tym poście nie nastawi się na pełnoprawną, wysokobudżetową grę o desce. Spoiler Bakłażanie pyerdolony. Edytowane 29 Lipca 2020 przez Bzduras 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Już Ci tłumaczę, mędrcze (Mendrku?): nastawiłeś się na Skate 4 czy tam THPS10, nie dostałeś tego i wylałeś swoje gorzkie żale na forum, we get it. Zacytowałem swój post, bo w gierkę trochę gralem i chociaż wierzę w inteligencję użytkowników foruma to jednak po tej fatalnej pomyłce, jaką popełniłeś kupując grę być może ktoś inny (umiejący czytać ze zrozumieniem) po tym poście nie nastawi się na pełnoprawną, wysokobudżetową grę o desce. Pokaż ukrytą zawartość Bakłażanie pyerdolony. Zaśmiecasz forum i tyle cytując sam siebie (nabijasz sobie mikro penisa swoim licznikiem postów?), dzban zostanie dzbanem i to się nie zmieni, leć pozgłaszaj posty znajomych z forum jak to masz w zwyczaju jak konfitura. A tłumaczyć nic mi nie musisz bo nic mnie to nie obchodzi, nie wcinaj się w opinie jak zwykła parówa. Edytowane 29 Lipca 2020 przez Wesker 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, devilbot napisał: No gra nie ma żadnego contentu trzeba to wiedzieć przed zakupem. 35zł na steamie jak najbardziej można za to dać. No ale już 160zł to lekka przesada jak na taki content. Grze po prostu brakuje szlifów i konkretnych założeń bo nawet jeśli nastawimy się na pure fun i piaskownice to spora liczba błędów dość szybko zweryfikuje naszą cierpliwość. Opcjonalne Challenge też są zbyt mało satysfakcjonujące zważywszy na fakt wykonywania ich w z góry ustalonych miejscach i tylko z pozycji Regular a ja akurat zarówno tutaj jak i w innych grach deskorolkowych no i w realu jeżdżę goofy. Tak wtrącę, że dla trophy hunterów dość łatwy komplecik. Replay - bo o nich jeszcze nie wspomniałem wypada całkowicie znośnie, edytor ma kilka ciekawych funkcji i jeśli uda nam się skleić coś ciekawego to tutaj chwilowo można się pobawić. Customizacja postaci to też jakaś parodia choć wiele ciekawych firm się jednak przewija (moje ulubione Independent, Etnies, Blind) do założenia i tyle. Mogliby je wrzucić jako nagrody za coś nie wiem, trudniejsze triki chociażby. Edytowane 29 Lipca 2020 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Gram na Steamie już dość długo i polecam ale tylko na PC. Ilość dostępnego contentu i możliwość ustawienia realistycznej fizyki sprawiają, że to inna gra. Wystarczy spojrzeć tutaj https://skaterxl.mod.io Nie wiem co oni myśleli wydając to jako pełny tytuł za taką cenę na konsolach. To jest nadal głęboki early access Większość tego czym jest obecnie Skater XL tworzy samo community, łącznie z trybem "kariery" który jest... poza samą grą. Ludzie bawią się w nagrywanie filmów deskorolkowych, szukanie fakebrandów które ich "sponsoruja". No zabawa Tu np film trwający godzinę, nagrany z realistyczną fizyką: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Trafne podsumowanie tego, co reprezentuje sobą Skater XL. Dobrze, że łyknąłem za 53zł, nadal daje całkiem sporo funu Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Jak ktoś posiada pc wersje, to została przeportowana mapa z skate 2 do xl, a przynajmniej spora część na tyle ile unity pozwala Cytat Due to this version of unitys limitations only the rez, lower rez, stacks, old town and downtown are in the playable area. Anything outside of that has no collision. Not everything in the playable area is splined and not every spline is perfect but I tried my best. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi