Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 159,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano

to nie jest wyciek, te fragmenty pochodzą z filmu o dostępności który był wstawiony kilka postów wyżej. 

Sama jakość wideo nie powala, ale można porównać jak zmieniło się otoczenie toru 

Opublikowano
26 minut temu, ASX napisał:

to nie jest wyciek, te fragmenty pochodzą z filmu o dostępności który był wstawiony kilka postów wyżej. 

Sama jakość wideo nie powala, ale można porównać jak zmieniło się otoczenie toru 

Tego co to tłumaczyliśmy donkowi, że zakodowany został w FHD w 24 klatkach? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podobno wyciekła okładka

Opublikowano

No kto by się spodziewał że na okładce gry samochodowej znowu będzie samochód 

Opublikowano

A to się gra w okładkę? [emoji3] Ważne by zawartość dostarczyli, a z tym zawsze było dobrze [emoji846]

Opublikowano

Okładka paskudna, od czasu fm3 coś im nie pyka.

Opublikowano

dokładnie to gra będzie pokazana 11 czerwca, a 13 na streamie Forzy odbędzie się prezentacja trybu kariery 

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

dokładnie to gra będzie pokazana 11 czerwca, a 13 na streamie Forzy odbędzie się prezentacja trybu kariery 

Fakt, poyebałem daty. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są reklamy Forzy w czasie wyścigu, ale daty nie ma. Ino 2023 :dunno:

Opublikowano

Potwierdziło się, premiera 10 października 

Opublikowano

Generic racer template mocno ale na kierownicy będzie fun myślę.

Opublikowano

W jednym momencie jest widok z kamery z wnętrza i kierownica skręca się o tyle co zawsze, a nie pelen obrot:notsure: Ale żyje nadzieja, ze akurat taki zakret...