Opublikowano 7 listopada 20231 r Multi spoko, nawet się wkręciłem, ale od kilku dni nie mogę skończyć żadnego wyścigu w multi bo za każdym jebanym razem wywala mnie w trakcie Co poskutkowało też tym że ranga z S spadła mi na B. Ściganie się online samo w sobie jest bardzo grywalne, ale co z tego skoro cała gra jest tak zabugowana że odechciewa się grać
Opublikowano 7 listopada 20231 r Różnie, większość jeździ kulturalnie, ale od czasu do czasu zdarzają się karambole. Zwłaszcza na pierwszym zakręcie na początku wyścigu, gdy każdy stara się wygrać pozycje i ludzi ponoszą emocję bywa gorąco i trzeba uważać na plecy.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Czyli obecnie po ukończeniu kariery nie ma za bardzo co robić w grze?
Opublikowano 7 listopada 20231 r Jest możliwość zorganizowania prywatnego wyścigu w tej wspaniałej grze?
Opublikowano 7 listopada 20231 r 17 minut temu, Aleks napisał: Jest możliwość zorganizowania prywatnego wyścigu w tej wspaniałej grze? oczywiście. sam tak z kumplem często jeżdżę.
Opublikowano 8 listopada 20231 r o to ze ten open class tour jest cykliczny, zmienia się co miesiąc i masz inne auto do wygrania. Ten kończy się 16 listopada bodajże.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Nie mam już siły. Mała próba, bo tylko dwa wyścigi. Ale na moim przykładzie - jest coraz gorzej. Obecnie nie mogę grać online. Przy wyborze opon i paliwa gra wywala się na pysk. Dziękuję. Dobranoc.
Opublikowano 10 listopada 20231 r W dniu 8.11.2023 o 23:31, Aleks napisał: Nie mam już siły. Mała próba, bo tylko dwa wyścigi. Ale na moim przykładzie - jest coraz gorzej. Obecnie nie mogę grać online. Przy wyborze opon i paliwa gra wywala się na pysk. Dziękuję. Dobranoc. Mam podobnie. Co drugi wyścig od kilku dni gra wyrzuca mnie w trakcie jazdy w trakcie wyścigu. Szkoda bo gdy już działa to ściga się fajnie, ale w tym stanie to multi jest dla mnie niegrywalne.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Na pocieszenie i obronę Forzy napiszę, że miałem takie dżezy (i nie tylko ja) w Gran Turismo Sport, i to w czasie kiedy minęło ponad 4 lata od premiery.
Opublikowano 13 listopada 20231 r od premiery nie miałem ani jednego crasha w grze, a was tu wywala nawet w trakcie wyścigu XD i w ogóle mam wrażenie, że gra wygląda trochę lepiej po ostatnich patchach. Chociaż zmieniałem też ustawienia w tv, może to miało większy wpływ na oprawę lol
Opublikowano 13 listopada 20231 r Zazdroszczę. Ja na ostatnie 4 wyścigi online, ukończyłem 1. W pozostałych wywaliło mnie podczas wyboru opon i paliwa. Kampanię olałem, jak straciłem progres z dwóch pucharów. Rywalizacja forumowa zakończona. Dla mnie to koniec.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Czytając o waszych problemach, dobrze że porzuciłem gierkę około 2 tygodnie temu. A SZKODA, bo jeździło mi się wybornie w multi. Ale bardzo irytujące było to, że jedziesz trening, kwalifikacje, poświęcasz na to 25 minut i przed wyścigiem ciebie wywala : ) Czytając jednak powyżej, że teraz wywala nawet z większą częstotliwością, to mam wątpliwość czy łatka co wychodzi 14stego, cokolwiek naprawi. Turn 10 chyba poszło drogą 343, a szkoda.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Ciekawe czy w dzisiejszym patchu zrobią coś ze sposobem na unikanie kolizji w multi (np na pierwszym zakręcie) - wystarczy właczyć na ułamek sekundy pauze i mamy ok 2s ducha na swoim aucie
Opublikowano 13 listopada 20231 r Kiedy ta nowa aktualizacja na Xbox X? Pierwszy raz mi się gra zawiesiła przy wczytywaniu projektów Edytowane 13 listopada 20231 r przez Lucky77
Opublikowano 13 listopada 20231 r jak tak czytam wasze posty to tylko się cieszę że udało mi się zrobić osiągnięcia za multi przed pierwszym patchem. z bólami ale poszło. teraz tylko dobić poziom aut, udostępnić fotkę oraz powtórkę i z calak. później tylko może jeżdżenie dla nowych aut w sezonowych mistrzostwach bo multiplayer to ja szczerze pierdzielę. szkoda że takie problemy ma ta gra, na którą tyle się czekało. pozostaje jedynie liczyć że na górze wyciągną wnioski i ogarną dupy ale wiadomo czyją matką jest nadzieja. oby następna duża łatka faktycznie naprawiła zamiast jeszcze bardziej popsuć.
Opublikowano 14 listopada 20231 r 39 minutes ago, Donatello1991 said: Co z tym patchem. Call of duty zjadlo caly bandwith na serwerach.