MaZZeo 14 240 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja to już oficjalnie, nad grą pracują juz tylko 3 osoby jedno nowe auto, jedno auto skopiowane z FH5, brak nowej trasy, playlisty w zasadzie takie same jak w ostatnich miesiącach (ciekawe kiedy się doczekam touring carów albo GT3 w singlu), mnóstwo aut które sa w FH5 nadal nie dodane, ale za to mamy auta z FM4! Widzę tutaj też klasyczny cykl spierdolenia gry usługi: Zapowiedź grę jako live service updateowana przez parę lat —> wydaj grę w powijakach, zabugowana i bez contentu —> gracze odpływają od gry —> przestawaj inwestować w update gry bo nie ma graczy Oni też się tutaj chwalą że w online jeśli jesteś w randze S to już nie powinieneś być parowany z kierowcami z rangi E i D… aha to do tej pory byłem parowany? Nie wiadomo bo ranga innych graczy jest kompletnie niewidoczna, więc nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy ten patch coś poprawi wbijam ostatnie achieventy i wysiadam, może odpalę grę na chwilę za parę miesięcy. Jebac Turn 10. 2 1 2 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Forza Motorsport skończyła się na 4 części Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Patrząc ile contentu FH5 dostaje co miesiąc (a niedługo skończy 3 lata) to komedia jakaś, zaorali tą grę w zasadzie na premierze i teraz będą udawać, że coś łatają, dojdą ze 3-4 nowe tory do końca roku, pójdzie zapowiedź FH6 i tyle będzie z Motorsporta Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Szkielet gry dobry, ale cóż, takie GT Sport wyszło. Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja T10 pięknie wywaliło się z FM. Niech oni robią nowa FM na start nowego Xa, Dan Greewalt wrócił jako szef studia to może ogarnie ten bałagan po chińczyku. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Bez sensu, w tej grze nie ma nic tak zepsutego co wymagałoby nowej gry. Może parę zwolnień i ogarną się nagle jak 343i 2 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Nowa FM może kiedyś będzie, ale na pewno nie na start nowego Xa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Tak jak doświadczenie z GTSport dały pełne na premierę Gran Turismo 7 tak Forza da porządny, dopracowany na start sequel. 2 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja 2 godziny temu, SnoD napisał: Bez sensu, w tej grze nie ma nic tak zepsutego co wymagałoby nowej gry. Może parę zwolnień i ogarną się nagle jak 343i Nawet tacy fani jak Mazzeo albo Colin się odbili, a ty piszesz, że nie ma nic zepsutego? Model jazdy jest ok, reszta do śmietnika. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Ja w simach/simcadach wszelkiego rodzaju w ostatnich 18 miesiącach spędziłem około 500 godzin. Ta forza poleciała z dysku po 2 godzinach To gra dla nikogo. Prosy maja dużo lepsze alternatywy, casuale wolą forze horizon. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja 37 minut temu, Hubert249 napisał: Nawet tacy fani jak Mazzeo albo Colin się odbili, a ty piszesz, że nie ma nic zepsutego? Model jazdy jest ok, reszta do śmietnika. Radzę przeczytać jeszcze raz co napisałem Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Tej grze wiecie, co jest potrzebne? Całkowity reset, zrobić patcha 2.0 z nowymi rzeczami, usprawnieniami, tylko tyle i aż tyle. Redzi zrobili z CP2077? Zrobili i można. Hello Games ze swoim NMS zrobili? Zrobili. Tam serio, całe T10 do ogarnięcia i ratować grę póki mogą. Najgorzej, że ja z początkiem premiery wyjebałem hajs na SP i w chuja mnie zrobili. Dobrze, że FH5 nie odjebali chujozy i kasa na SP nie była wyjebana, ale na t10 wypierdolę ich z okna za sp. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja pisałem to już jakoś zaraz po premierze - w tej grze karierę rozpoczynasz tak, że pokazują ci 3 samochody, a ty na ślepo bez możliwości sprawdzenia ich osiągów masz wybrać. w totalnie arcade'owym nfs-ie to masz, a tutaj tyle pasji do motoryzacji, że nawet pierwsze wrażenie na odpierdol Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Ta gra ma ten problem, że nie ważne czy kupiłeś na premierę czy teraz to uruchamiając masz taką samą zawartość w karierze. Tu nie ma, że kupię po pół roku jak będzie kontent. On znika po czasie. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Godzinę temu, SnoD napisał: Radzę przeczytać jeszcze raz co napisałem XD Ta gra to padlina. Chociażby stanęli na głowie, to guzik tam zrobią i gracze i tak do niej nie wrócą. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja No właśnie gra dla nikogo, model jazdy spoko, grafika nierówna, ale kariera slabiutka w porównaniu do Gran turismo czy nawet Project Cars 2, a do poważnego multiplayera też się nadal nie nadaje z tego co czytam. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Zacznijmy od tego, że pad jest szybszy od kierownicy dzięki asystom Kurtyna. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Tu nie chodzi o to że coś jest zepsute. To nie jest case Cyberpunka. Powiem więcej, chciałbym żeby tu była sytuacja jak w CD projekcie, gdzie po prostu było widać przerost ambicji. W Forzie z kolei nie ma żadnej ambicji, zrobione wszystko po taniości, bez pasji i po linii najmniejszego oporu. Jak sobie oglądam co można znaleźć w takim Automobliista 2 na PC, grze zrobionej przez brazylijskiego developera to się odechciewa odpalać FM. z resztą, patrzcie na to wrzucają trailer gdzie zmienili parę billboardów na torze xDDD po chuj dodawać tor albo nowe auto? Zmienmy naklejki na starym torze Imo tu nie ma co ratować, mało tego, doszliśmy do momentu że cała seria idzie do piachu, jestem przekonany że przez najbliższe 5-6 lat nie zobaczycie nic związanego z FM, a seria skupi się wyłącznie na Horizon, możecie zapisać ten post. 2 2 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Automobilista 2 biję na głowę tego smiecia od t10. Mazzeo dawaj na pc. Najwyższa pora, byku. 1 Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja ładnie podsumowanie serii i oczywiście jazda po najnowszej odsłonie 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca No niestety. Mi się już odechciało nawet w to co dodają grać. Cały czas to samo. Zero motorsport. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Piękne oranko tej martwej od 4 części serii Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca W dniu 1.06.2024 o 00:22, MaZZeo napisał(a): ładnie podsumowanie serii i oczywiście jazda po najnowszej odsłonie Ładnie podsumowanie? W filmiku jest więcej pseudo śmiesznych wstawek aniżeli jakiejkolwiek merytoryki. Mimo najszczerszych chęci, nie byłem w stanie dotrwać do końca. Z każdą wrzutką czułem jak obumieta kolejna komórka mózgowa. Ale już abstrahując od stylu filmiku, gościu sam przyznaje, że zupełnie nie zna się na ścigałkach, gra na pełnym wspomaganiu i jest totalnym laikiem. Pod względem modelu jazdy, najnowsza odsłona zdecydowanie przoduje. Jedno z czym się zgodzę to fakt, że FM4 to jako całokształt absolutny peak serii, i to nie podlega dyskusji Szkoda tylko że nie doczekała się kompatybilności wstecznej z łatką jak pierwszy Horizon. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi