SnoD 2 305 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Stream o 18:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca Nowy tor: Sebring Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Niezły update, odpalę grę w końcu i dokończę wyścigi które zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bowser 115 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 7 godzin temu, MaZZeo napisał(a): Niezły update, odpalę grę w końcu i dokończę wyścigi które zostały. Mam ten sam plan, odpalić ponownie dla odmiany od GT Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 12 czerwca Udostępnij Opublikowano 12 czerwca Zgodnie z przewidywaniem im bliżej roku po premierze, tym gra staje się tym, czym powinna być od razu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 14 czerwca Udostępnij Opublikowano 14 czerwca Ja już prawie kupiłem ps5 dla gran turismo ale dam jeszcze szansę tej grze, bo model jazdy jest mega satysfakcjonujący na padzie. Nie wiem jak z nowym GT w tym aspekcie. Doszły endurance i jak widzę dłuższe wyścigi online. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 czerwca Udostępnij Opublikowano 14 czerwca Ja kupiłem PS5 dla Gran Turismo i nie żałuję, Forza jest już sporo lepsza niż była, ale nadal nie ma magii GT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 14 czerwca Udostępnij Opublikowano 14 czerwca Mnie jakoś do GT nie ciągnie spowrotem. Jutro za to po krótkiej przerwie wracam do FM. Model jazdy robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 15 czerwca Udostępnij Opublikowano 15 czerwca Nie wiem czy przewinęła się informacja ale ze sklepu można pobrać za darmo Porsche 963 #5 jako bonus z okazji Le Mans. Auto normalnie niby za 24 zeta ale do 19 czerwca jest za darmo. A jak za darmo to wiadomo, trzeba pobrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 16 czerwca Udostępnij Opublikowano 16 czerwca No w końcu czuje motorsport na tym Endurance. Palce trochę bolą, ale o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 16 czerwca Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 34 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): No w końcu czuje motorsport na tym Endurance. Palce trochę bolą, ale o to chodzi. A jak z AI przeciwników? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 16 czerwca Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 6 minut temu, SnoD napisał(a): A jak z AI przeciwników? No głupsi jak na premierę już nie będą. No, ale niestety dalej hamują tam gdzie powinno być gaz do spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 395 Opublikowano 17 czerwca Udostępnij Opublikowano 17 czerwca (edytowane) Jak na dzień dzisiejszy wygląda granie w ten tytuł? Czy można mówić że to cała gra z jakimś tam contentem. Jak wygląda kampania? Czy jest już większą ? I pytanko do tych co siedzą na co dzień w grze. W Jakim trybie siedzicie ? Multi czy jakieś dzienne wyzwania są itd? Ktoś może w skrócie odpowie na moje pytania pisane na kolanie w pracy ? Edytowane 17 czerwca przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 17 czerwca Udostępnij Opublikowano 17 czerwca Kampania nie jest jakoś bardzo większa, ale po zmianach w całym systemie levelowania samochodów jest jak najbardziej do grania. Są niby rywale i wyzwania tygodniowe, ale imho nie mają żadnego podjazdu do systemu tygodniowych wyzwań w Gran Turismo. Jak masz już GT ograne na wszelkie sposoby to spokojnie można sobie pograć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 17 czerwca Udostępnij Opublikowano 17 czerwca Ja gram tylko to co dodają co tydzień i open raz w miesiącu. One potem znikają i co jakus czas się na ich miejsce pojawia coś nowego po prostu.takze jeśli chodzi o rozbudowanie to stoi w miejscu dla kogoś kto dopiero by zaczął. Chyba, że grasz na bieżąco jak ja to ogrywalem cały dodany kontent na przestrzeni czasu od premiery gry. Gdyby to zostawiali to by była masa grania dla tych co chcą zacząć jeśli chodzi o karierę. Niestety to gra usługa i usuwają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 395 Opublikowano 17 czerwca Udostępnij Opublikowano 17 czerwca W porównaniu do GT to tutaj fajniej czuć rywalizację jak z większą gromadką aut przemierzam łuki to czuć taka agresję i jak blacha o blachę trze to jest jakiś tam efekt adrenaliny plus dzwięki aut też fajniej słychać. Nie wnikam czy bardziej realne są te dźwięki czy nie ale efekt jest. Szkoda że tak troszkę ubogo w kontent ale pogram bo bardzo fajnie się śmiga. Jakby tak zrobić scalenie jak fuzje w dragon Ballu to by z tych dwóch gier zlepił scigalke dekady W Sumie to GT ma swoją tożsamość jak i poprzednie części Forza jakby zgubiła własne Ja i bujanie po tych menusach podpowiada mi że jest nijaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 23 czerwca Udostępnij Opublikowano 23 czerwca No rywalizację czuć online ale nie uważam, aby GT odstępowało. Pamiętam jeszcze jak w poprzednią część ostro grałem online i wspominam wspaniale. Wczoraj przejechałem w FM zajebisty wyścig, dzisiaj rano również. Walka o 3 miejsce, rywal miał szybsze auto na prostej, ja na zakrętach i na przemian się wyprzedzaliśmy kilkukrotnie. Czysty wyścig, byłem lekko spocony na koniec mimo, że gram na padzie. Niestety zachciało mi się drugiego wyścigu dzisiaj rano i to była już tragedia i destruction derby na pierwszym okrążeniu. Brakuje mi contentu ale fajne jest to, że trening>kwalifikacje>wyścig są za jednym posiedzeniem. Chociaż rozwiązanie GT też jest spoko z kwalifikacjami innego dnia, niż wyścig. Ogólnie brakuje mi większego sensu, jakiejś ligi online, systemu progresu. Bo samo ściganie dla ścigania jest fajne ale się to znudzi bez jakiegoś celu. Nie pamiętam jak to jest w GT ale chyba jest to lepiej zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 25 czerwca Udostępnij Opublikowano 25 czerwca poprawili perspektywę powietrzną i kolory są bardziej wyraziste, no i chmury są zupełnie inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 czerwca Udostępnij Opublikowano 26 czerwca Wróciłem ostatnio do Forzy i właśnie wydawało mi się że coś ta gra wypiękniała, jak widać nie myliłem się. Decyzja o tej bladej palecie kolorów na premierę gry to był jakiś totalny debilizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 26 czerwca Udostępnij Opublikowano 26 czerwca Taki update to ja rozumiem Poprawili skyboxy, czyli największą bolączkę wizualna FM. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 27 czerwca Udostępnij Opublikowano 27 czerwca tutaj jeszcze kilka porównań Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 27 czerwca Udostępnij Opublikowano 27 czerwca No ja gram regularnie chyba już z 300h i gra pięknieje z każdym update. Jest jedną rzecz jeszcze do poprawy jeżeli chodzi o jazdę w nocy. Bialem smugi w rogach ekranu. Takie mgiełki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 28 czerwca Udostępnij Opublikowano 28 czerwca Coraz lepiej to wygląda ale mam nadzieję, że pracują też nad przebudową kariery i trybów online. Nie wytrzymałem i kupiłem PS5 dla GT7 ale będę obserwował postępy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 28 czerwca Udostępnij Opublikowano 28 czerwca Kariera już została "przebudowana" o ile tak można nazwać wywalenie na śmietnik systemu levelowania aut, niczego więcej się w karierze neie spodziewam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi