Opublikowano 28 czerwca 202428 cze Nic więcej nie zrobią. Po zostanie jak teraz, czyli dodawanie kontent i usuwanie starego. Niech dodają trasy i więcej wyścigów typu endurance i będzie oki.
Opublikowano 11 lipca 202411 lip No w końcu radar i o dziwo, zrobili to dobrze. Na plus, że pojawiają się dodatkowo kolory ostrzegawcze, jak już ktoś czy my podjedziemy za blisko. Ale niestety mamy 9 miesięcy od premiery, a zawartości tyle samo co na premierę. Jak już robią te nowe eventy, to niech chociaż część z nich zostanie na stałe, nie wiem jak oni chcą przyciągać i utrzymywać graczy do tej gry.
Opublikowano 11 lipca 202411 lip 8 minut temu, Moldar napisał(a): No w końcu radar i o dziwo, zrobili to dobrze. Na plus, że pojawiają się dodatkowo kolory ostrzegawcze, jak już ktoś czy my podjedziemy za blisko. Ale niestety mamy 9 miesięcy od premiery, a zawartości tyle samo co na premierę. Jak już robią te nowe eventy, to niech chociaż część z nich zostanie na stałe, nie wiem jak oni chcą przyciągać i utrzymywać graczy do tej gry. W sumie wszystko praktycznie to samo co dodają. Jedynie to endurance było ciekawsze.
Opublikowano 11 lipca 202411 lip Co ciekawe zapowiedziane "new aero parts" to po prostu 18 spoilerów firmy Big Labs skopiowane z FH5
Opublikowano 11 lipca 202411 lip Godzinę temu, Bartg napisał(a): Co ciekawe zapowiedziane "new aero parts" to po prostu 18 spoilerów firmy Big Labs skopiowane z FH5 W tej grze są NOWE Czepiasz się A to jest zespół odpowiedzialny za żywotność forzy po premierze Edytowane 11 lipca 202411 lip przez Plackus
Opublikowano 11 lipca 202411 lip 2 godziny temu, Plackus napisał(a): W tej grze są NOWE Czepiasz się A to jest zespół odpowiedzialny za żywotność forzy po premierze oni mimo wszystko byli bardziej potrzebni. po wielu miesiącach ponownie odpaliłem grę. skusił mnie Merc CLK-GTR do wygrania w nowej "playliście". no kocham to auto. pograłem co nieco i zmiany raczej na lepsze. szkoda że ta gra nie wyglądała tak tuż po premierze. na pewno endurance też pogram. w końcu motorsport w grze z motorsportem w nazwie
Opublikowano 11 lipca 202411 lip Radar to mega usprawnienie i już 9 miesięcy temu pisałem że wzorem jest tu radar z ACC, co zrobiło Turn 10? Dosłownie skopiowało ten radar i dobrze, tylko dzięki temu poprawi się kultura jazdy online. Szkoda że pod względem contentu nadal są w dupie, rok po premierze gra będzie mieć nadal mniej torów niż FM7 w dniu debiutu.
Opublikowano 12 lipca 202412 lip Teraz się zorientowałem, że już jest 3 wyścigi na klasę. Nie 4 jak wcześniej.
Opublikowano 12 lipca 202412 lip 8 minut temu, MaZZeo napisał(a): za to jest więcej serii więc wychodzi na to samo Wychodzi o 2 wyścigi mniej.
Opublikowano 13 sierpnia 202413 sie Dla Road Atlanty i dwóch aut GT3 znowu zainstalowałem grę. Uwielbiałem ten tor w poprzednich odsłonach Nowe Open Class też ciekawie wyglądają to z chęcią się pojeździ.
Opublikowano 13 sierpnia 202413 sie Oczywiście, tylko mnie zaczynają irytować tymi przestojami w dostarczaniu contentu.
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie W dniu 13.08.2024 o 09:45, Donatello1991 napisał(a): Oczywiście, tylko mnie zaczynają irytować tymi przestojami w dostarczaniu contentu. Przestoju teoretycznie nie ma bo jest regularnie co miesiąc, dwa. Problem w tym, że pod względem torów dalej to jest content, który w 7 był na premierę. Gdyby to były nowe tory a na premierę było tyle co w 7, to i odbiór byłby zupełnie inny. Myślę, że z reaktywacją ligi poczekamy do grudnia, stycznia.
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie 5 minut temu, SnoD napisał(a): Przestoju teoretycznie nie ma bo jest regularnie co miesiąc, dwa. Problem w tym, że pod względem torów dalej to jest content, który w 7 był na premierę. Gdyby to były nowe tory a na premierę było tyle co w 7, to i odbiór byłby zupełnie inny. Myślę, że z reaktywacją ligi poczekamy do grudnia, stycznia. Chodzi mi, że jest moment tydzien/dwa gdzie nie ma zawodów w karierze i czekaja do połowy miesiąca na uruchomienie. Liga tak. Na moje po nowym roku najwcześniej.
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Muszę sobie zacząć robić listę z torami, które doszły od zakończenia ostatniej edycji ligi. Dobrze by było przez 2 miesiące jeździć tylko na nowych więc styczeń najwcześniej.
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Z jednej strony wciąż dodają tory z poprzednich odsłon, z drugiej strony w nowej odsłonie wyglądają one zupełnie inaczej niż w FM7 czy FM6 i nie jest to sytuacja jak np. z FM7 gdzie po prostu skopiowali tory z FM6 z minimalnymi zmianami. Ja wciąż żałuje najbardziej, jako typowy casual, tego skupienia na realnych torach. Brakuje mi strasznie Alp, Dubaju, Rio czy Pragi, bo w tej nowej oprawie wyglądałyby zajebiście
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie 40 minut temu, ASX napisał(a): Z jednej strony wciąż dodają tory z poprzednich odsłon, z drugiej strony w nowej odsłonie wyglądają one zupełnie inaczej niż w FM7 czy FM6 i nie jest to sytuacja jak np. z FM7 gdzie po prostu skopiowali tory z FM6 z minimalnymi zmianami. Ja wciąż żałuje najbardziej, jako typowy casual, tego skupienia na realnych torach. Brakuje mi strasznie Alp, Dubaju, Rio czy Pragi, bo w tej nowej oprawie wyglądałyby zajebiście Powinni taka niespodziankę na rocznicę zrobić. No, ale nie zrobią.
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Oni już nie mają pomysłu na grę, będą jakieś bieda dodatki i pewnie robią nową część, znowu od podstaw
Opublikowano 15 sierpnia 202415 sie Zaorać FM i znowu zaczynać od podstaw to byłoby najgorsze co można zrobić. Mają dobre fundamenty, model jazdy, fizykę, multiplayer i nowy silnik graficzny. Obudować to teraz fajną karierą, dodać fikcyjne tory, a przy okazji poprawić dźwięki silnika bo wiele osób na to narzeka i zastąpić te stare modele aut pamiętające Xboxa 360 nowymi i tyle, czyli w sumie zrobić to co Polyphony zrobiło między GT Sport a GT7