Donatello1991 1 438 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Nic więcej nie zrobią. Po zostanie jak teraz, czyli dodawanie kontent i usuwanie starego. Niech dodają trasy i więcej wyścigów typu endurance i będzie oki. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Odnośnie nowej aktualizacji: A kolejny tor w połowie sierpnia. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca No w końcu radar i o dziwo, zrobili to dobrze. Na plus, że pojawiają się dodatkowo kolory ostrzegawcze, jak już ktoś czy my podjedziemy za blisko. Ale niestety mamy 9 miesięcy od premiery, a zawartości tyle samo co na premierę. Jak już robią te nowe eventy, to niech chociaż część z nich zostanie na stałe, nie wiem jak oni chcą przyciągać i utrzymywać graczy do tej gry. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 8 minut temu, Moldar napisał(a): No w końcu radar i o dziwo, zrobili to dobrze. Na plus, że pojawiają się dodatkowo kolory ostrzegawcze, jak już ktoś czy my podjedziemy za blisko. Ale niestety mamy 9 miesięcy od premiery, a zawartości tyle samo co na premierę. Jak już robią te nowe eventy, to niech chociaż część z nich zostanie na stałe, nie wiem jak oni chcą przyciągać i utrzymywać graczy do tej gry. W sumie wszystko praktycznie to samo co dodają. Jedynie to endurance było ciekawsze. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Co ciekawe zapowiedziane "new aero parts" to po prostu 18 spoilerów firmy Big Labs skopiowane z FH5 1 Cytuj
Plackus 439 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca (edytowane) Godzinę temu, Bartg napisał(a): Co ciekawe zapowiedziane "new aero parts" to po prostu 18 spoilerów firmy Big Labs skopiowane z FH5 W tej grze są NOWE Czepiasz się A to jest zespół odpowiedzialny za żywotność forzy po premierze Edytowane 11 lipca przez Plackus Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 2 godziny temu, Plackus napisał(a): W tej grze są NOWE Czepiasz się A to jest zespół odpowiedzialny za żywotność forzy po premierze oni mimo wszystko byli bardziej potrzebni. po wielu miesiącach ponownie odpaliłem grę. skusił mnie Merc CLK-GTR do wygrania w nowej "playliście". no kocham to auto. pograłem co nieco i zmiany raczej na lepsze. szkoda że ta gra nie wyglądała tak tuż po premierze. na pewno endurance też pogram. w końcu motorsport w grze z motorsportem w nazwie 1 Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Radar to mega usprawnienie i już 9 miesięcy temu pisałem że wzorem jest tu radar z ACC, co zrobiło Turn 10? Dosłownie skopiowało ten radar i dobrze, tylko dzięki temu poprawi się kultura jazdy online. Szkoda że pod względem contentu nadal są w dupie, rok po premierze gra będzie mieć nadal mniej torów niż FM7 w dniu debiutu. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Teraz się zorientowałem, że już jest 3 wyścigi na klasę. Nie 4 jak wcześniej. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca za to jest więcej serii więc wychodzi na to samo Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca 8 minut temu, MaZZeo napisał(a): za to jest więcej serii więc wychodzi na to samo Wychodzi o 2 wyścigi mniej. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Lamborghini Huracane xd xd xd Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Dla Road Atlanty i dwóch aut GT3 znowu zainstalowałem grę. Uwielbiałem ten tor w poprzednich odsłonach Nowe Open Class też ciekawie wyglądają to z chęcią się pojeździ. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 13 sierpnia Opublikowano 13 sierpnia Oczywiście, tylko mnie zaczynają irytować tymi przestojami w dostarczaniu contentu. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Aż mi się przypomniała kultowa scena z Friends z Joeyem. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia W dniu 13.08.2024 o 09:45, Donatello1991 napisał(a): Oczywiście, tylko mnie zaczynają irytować tymi przestojami w dostarczaniu contentu. Przestoju teoretycznie nie ma bo jest regularnie co miesiąc, dwa. Problem w tym, że pod względem torów dalej to jest content, który w 7 był na premierę. Gdyby to były nowe tory a na premierę było tyle co w 7, to i odbiór byłby zupełnie inny. Myślę, że z reaktywacją ligi poczekamy do grudnia, stycznia. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia 5 minut temu, SnoD napisał(a): Przestoju teoretycznie nie ma bo jest regularnie co miesiąc, dwa. Problem w tym, że pod względem torów dalej to jest content, który w 7 był na premierę. Gdyby to były nowe tory a na premierę było tyle co w 7, to i odbiór byłby zupełnie inny. Myślę, że z reaktywacją ligi poczekamy do grudnia, stycznia. Chodzi mi, że jest moment tydzien/dwa gdzie nie ma zawodów w karierze i czekaja do połowy miesiąca na uruchomienie. Liga tak. Na moje po nowym roku najwcześniej. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Muszę sobie zacząć robić listę z torami, które doszły od zakończenia ostatniej edycji ligi. Dobrze by było przez 2 miesiące jeździć tylko na nowych więc styczeń najwcześniej. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Z jednej strony wciąż dodają tory z poprzednich odsłon, z drugiej strony w nowej odsłonie wyglądają one zupełnie inaczej niż w FM7 czy FM6 i nie jest to sytuacja jak np. z FM7 gdzie po prostu skopiowali tory z FM6 z minimalnymi zmianami. Ja wciąż żałuje najbardziej, jako typowy casual, tego skupienia na realnych torach. Brakuje mi strasznie Alp, Dubaju, Rio czy Pragi, bo w tej nowej oprawie wyglądałyby zajebiście 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia 40 minut temu, ASX napisał(a): Z jednej strony wciąż dodają tory z poprzednich odsłon, z drugiej strony w nowej odsłonie wyglądają one zupełnie inaczej niż w FM7 czy FM6 i nie jest to sytuacja jak np. z FM7 gdzie po prostu skopiowali tory z FM6 z minimalnymi zmianami. Ja wciąż żałuje najbardziej, jako typowy casual, tego skupienia na realnych torach. Brakuje mi strasznie Alp, Dubaju, Rio czy Pragi, bo w tej nowej oprawie wyglądałyby zajebiście Powinni taka niespodziankę na rocznicę zrobić. No, ale nie zrobią. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Oni już nie mają pomysłu na grę, będą jakieś bieda dodatki i pewnie robią nową część, znowu od podstaw Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia From the ground up from the ground up :p Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Zaorać FM i znowu zaczynać od podstaw to byłoby najgorsze co można zrobić. Mają dobre fundamenty, model jazdy, fizykę, multiplayer i nowy silnik graficzny. Obudować to teraz fajną karierą, dodać fikcyjne tory, a przy okazji poprawić dźwięki silnika bo wiele osób na to narzeka i zastąpić te stare modele aut pamiętające Xboxa 360 nowymi i tyle, czyli w sumie zrobić to co Polyphony zrobiło między GT Sport a GT7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi