Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No w końcu radar i o dziwo, zrobili to dobrze. Na plus, że pojawiają się dodatkowo kolory ostrzegawcze, jak już ktoś czy my podjedziemy za blisko.

Ale niestety mamy 9 miesięcy od premiery, a zawartości tyle samo co na premierę. Jak już robią te nowe eventy, to niech chociaż część z nich zostanie na stałe, nie wiem jak oni chcą przyciągać i utrzymywać graczy do tej gry.

Opublikowano
8 minut temu, Moldar napisał(a):

No w końcu radar i o dziwo, zrobili to dobrze. Na plus, że pojawiają się dodatkowo kolory ostrzegawcze, jak już ktoś czy my podjedziemy za blisko.

Ale niestety mamy 9 miesięcy od premiery, a zawartości tyle samo co na premierę. Jak już robią te nowe eventy, to niech chociaż część z nich zostanie na stałe, nie wiem jak oni chcą przyciągać i utrzymywać graczy do tej gry.

W sumie wszystko praktycznie to samo co dodają. Jedynie to endurance było ciekawsze. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bartg napisał(a):

Co ciekawe zapowiedziane "new aero parts" to po prostu 18 spoilerów firmy Big Labs skopiowane z FH5 

W tej grze są NOWE

Czepiasz się 

A to jest zespół odpowiedzialny za żywotność forzy po premierze 

25020.jpeg

Edytowane przez Plackus
Opublikowano
2 godziny temu, Plackus napisał(a):

W tej grze są NOWE

Czepiasz się 

A to jest zespół odpowiedzialny za żywotność forzy po premierze 

25020.jpeg

oni mimo wszystko byli bardziej potrzebni.

po wielu miesiącach ponownie odpaliłem grę. skusił mnie Merc CLK-GTR do wygrania w nowej "playliście". no kocham to auto. pograłem co nieco i zmiany raczej na lepsze. szkoda że ta gra nie wyglądała tak tuż po premierze. na pewno endurance też pogram. w końcu motorsport w grze z motorsportem w nazwie :reggie:

• Plusik 1
Opublikowano

Radar to mega usprawnienie i już 9 miesięcy temu pisałem że wzorem jest tu radar z ACC, co zrobiło Turn 10? Dosłownie skopiowało ten radar i dobrze, tylko dzięki temu poprawi się kultura jazdy online.

Szkoda że pod względem contentu nadal są w dupie, rok po premierze gra będzie mieć nadal mniej torów niż FM7 w dniu debiutu.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla Road Atlanty i dwóch aut GT3 znowu zainstalowałem grę. Uwielbiałem ten tor w poprzednich odsłonach :wub:

Nowe Open Class też ciekawie wyglądają to z chęcią się pojeździ.

Opublikowano
W dniu 13.08.2024 o 09:45, Donatello1991 napisał(a):

Oczywiście, tylko mnie zaczynają irytować tymi przestojami w dostarczaniu contentu.

Przestoju teoretycznie nie ma bo jest regularnie co miesiąc, dwa. Problem w tym, że pod względem torów dalej to jest content, który w 7 był na premierę. Gdyby to były nowe tory a na premierę było tyle co w 7, to i odbiór byłby zupełnie inny.

Myślę, że z reaktywacją ligi poczekamy do grudnia, stycznia.

Opublikowano
5 minut temu, SnoD napisał(a):

Przestoju teoretycznie nie ma bo jest regularnie co miesiąc, dwa. Problem w tym, że pod względem torów dalej to jest content, który w 7 był na premierę. Gdyby to były nowe tory a na premierę było tyle co w 7, to i odbiór byłby zupełnie inny.

Myślę, że z reaktywacją ligi poczekamy do grudnia, stycznia.

Chodzi mi, że jest moment tydzien/dwa gdzie nie ma zawodów w karierze i czekaja do połowy miesiąca na uruchomienie.

Liga tak. Na moje po nowym roku najwcześniej.

Opublikowano

Muszę sobie zacząć robić listę z torami, które doszły od zakończenia ostatniej edycji ligi. Dobrze by było przez 2 miesiące jeździć tylko na nowych więc styczeń najwcześniej.

Opublikowano

Z jednej strony wciąż dodają tory z poprzednich odsłon, z drugiej strony w nowej odsłonie wyglądają one zupełnie inaczej niż w FM7 czy FM6 i nie jest to sytuacja jak np. z FM7 gdzie po prostu skopiowali tory z FM6 z minimalnymi zmianami.

Ja wciąż żałuje najbardziej, jako typowy casual, tego skupienia na  realnych torach. Brakuje mi strasznie Alp, Dubaju, Rio czy Pragi, bo w tej nowej oprawie wyglądałyby zajebiście 

• Plusik 1
Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał(a):

Z jednej strony wciąż dodają tory z poprzednich odsłon, z drugiej strony w nowej odsłonie wyglądają one zupełnie inaczej niż w FM7 czy FM6 i nie jest to sytuacja jak np. z FM7 gdzie po prostu skopiowali tory z FM6 z minimalnymi zmianami.

Ja wciąż żałuje najbardziej, jako typowy casual, tego skupienia na  realnych torach. Brakuje mi strasznie Alp, Dubaju, Rio czy Pragi, bo w tej nowej oprawie wyglądałyby zajebiście 

Powinni taka niespodziankę na rocznicę zrobić. No, ale nie zrobią.

Opublikowano

Zaorać FM i znowu zaczynać od podstaw to byłoby najgorsze co można zrobić. Mają dobre fundamenty, model jazdy, fizykę, multiplayer i nowy silnik graficzny. Obudować to teraz fajną karierą, dodać fikcyjne tory, a przy okazji poprawić dźwięki silnika bo wiele osób na to narzeka i zastąpić te stare modele aut pamiętające Xboxa 360 nowymi i tyle, czyli w sumie zrobić to co Polyphony zrobiło między GT Sport a GT7