Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kamera zza samochodu jest chyba niżej i fajnie widać jak pracuje zawieszenie i przy okazji zyskuje na dynamice.  Kurde podoba mnie się to. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano
4 minutes ago, MaZZeo said:

Jedno mi się nie podoba, to pierdolenie o drivatarach która są „machine learning powered”,  takie same bzdety słyszałem 10 lat temu tylko wtedy slowo klucz to było „cloud”

Na tym filmie jezdza na moje oko dokładnie jak w FM7 i zupełnie inaczej niż w demach presentowanych na forza monthly. 

Opublikowano

Faktycznie kamera zza samochodu jest nieco niżej i lepiej widać pracę zawieszenia

Opublikowano

Dla mnie na odwrót - różnica jest spora i to na nagraniu monitora iPhonem.  Auto jest dużo bardziej szczegółowe, odbicia na lakierze, piasek, drzewa, góry  no wszystko wygląda  lepiej.

Finalnie na OLEDziku, może faktycznie będzie czuć next gena.

Opublikowano

Równie dobrze tej kamery mogłoby nie być. Przecież tu się gra ze środka. W sensie jak ktoś gra online albo bije czasy, to nie ma możliwości grać na takiej kamerze. 

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

Ja gram z kamery zza samochodu bo jestem januszem gier wyścigowych, no i z kamery z trzeciej osoby gra jest bardziej AAA

Opublikowano

No luz. Ale do bicia czasów ona się totalnie nie nadaje. W takim Horizon czy NFS to spoko. 

Opublikowano

Jest filmik z kamerą z wnętrza. Te filmy mają tak gównianą jakość, że wypowiadanie się na ich temat, kompletnie mija się z celem.

Opublikowano
2 minuty temu, Michał102 napisał:

Byś się zdziwił ;)

Chcesz mi powiedzieć, że jak prowadziłem ligę czasówek w Forza 7 to robiłeś swoje czasy na widoku z za auta? Jak tak to faktycznie, jestem zdziwiony. Bardzo

Opublikowano
Teraz, PiPoLiNiO napisał:

Chcesz mi powiedzieć, że jak prowadziłem ligę czasówek w Forza 7 to robiłeś swoje czasy na widoku z za auta? Jak tak to faktycznie, jestem zdziwiony. Bardzo

Tak, gralem na padzie i z widoku zza auta. Na padzie zawsze tak gram, nawet w ACC :)

Opublikowano
17 minut temu, Michał102 napisał:

Tak, gralem na padzie i z widoku zza auta. Na padzie zawsze tak gram, nawet w ACC :)

No to gratuluję i nie mam więcej pytań :ninja: 

Opublikowano

Heh to ja się przesiadałem w samochodówkach na widok z kokpitu, bo będzie pro i mi gorzej idzie, a teraz się okazuje, że w sumie jbc :D Dzięki @Michał102 

Opublikowano

Ewidentnie są duże zmiany w modelu jazdy.

W FM auta bywały nadsterowna na wyjsciach z zakretow ale hamowanie bylo uproszczone.

Na gameplayu BMW widać transfer masy na przód i uciekający tył na wejściach w zakrety.

Opublikowano

ojjj nowa FM dostarczy, od czasu FH5 przejmie koronę najpiękniejszego racera na rynku :)  a karny kutas za brak nordschleife na start :/ 

Opublikowano

Mogliby dać jak kiedyś demo, takie jak na gamescom grają. Nie wiem w czym oni mają problem. Targi się skończą i od razu każdy powinien móc sobie zagrać. 

Opublikowano
8 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Mogliby dać jak kiedyś demo, takie jak na gamescom grają. Nie wiem w czym oni mają problem. Targi się skończą i od razu każdy powinien móc sobie zagrać. 

Na grę będzie niezły hajp i liczą, że dzięki temu więcej ludzi wykupi knurpasa żeby sobie obczaić. 

Ja sam się bije z myślami czy nie wznowić abo, ale prócz FM i SF nic mnie tam nie interesuje i chyba nie bardzo się kala. Teraz lepiej osobno kupować gry, którymi się jest zainteresowanym. 

Opublikowano

ktoś na gamescomie nagrał (oczywiście telefonem) dluższą prezentacje

Opublikowano

Na grę będzie niezły hajp i liczą, że dzięki temu więcej ludzi wykupi knurpasa żeby sobie obczaić. 

Ja sam się bije z myślami czy nie wznowić abo, ale prócz FM i SF nic mnie tam nie interesuje i chyba nie bardzo się kala. Teraz lepiej osobno kupować gry, którymi się jest zainteresowanym. 

Te dwie gry wystarczą na długie tygodnie więc nie wiem nad czym się zastanawiać [emoji3]
Opublikowano

te dwie gry to też koszt łącznie jakiś 700 zł czyli przynajmniej rok Game Passa Ultimate. 

No ale wiadomo, niech każdy kalkuluje sam co mu się bardziej opłaca.