Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Opublikowano 13 czerwca 2022 Dorzucę jeszcze zwiastun. Z siódemka spędziłem, podobnie zresztą jak z szóstką, kilkadziesiąt godzin i bawiłem się znakomicie. O jakość gry jestem spokojny, ponieważ od lat Turn 10 trzymają w tym segmencie niezwykle wysoki poziom. Graficznie poszczególne odsłony również prezentują się świetnie, zatem i o ten aspekt można być spokojnym. Będzie grane. Szkoda tylko, że nie w listopadzie bieżącego roku. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Graficzka teraz nawet w jakichś podrzędnych wyścigach jak Need for Speed jest pierwszorzędna. Ja liczę na dobrą fizykę jazdy bo teraz to się najbardziej liczy. Jak auta świetnie się prowadzą to można grać godzinami. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 No otoczenie naprawdę ładne i dzięki temu wbili też szpileczkę GT7. Pewnie będzie się miło oglądać powtórki z jakiś innych ujęć z widokiem na tereny wokół toru. Jedynie strasznie chybili z soundtrackiem pod trailer co w ogóle nie pasowało. 1 Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 W ogóle muzyczki do trailerów to słaba strona marketingu MSu, bo czy oglądam reklamę konsoli, Game Passa czy jakiejś gierki to leci adhd rap murzynów, który niby w każdym filmiku jest inny, a brzmi kurwa dokładnie tak samo jak te pięć poprzednich. 3 Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 33 minuty temu, Bzduras napisał: to leci adhd rap murzynów takie mamy czasy, pod koniec 7 generacji non stop każdy trailer był z dubstepem XD Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Mimo wszystko działa to na nerwy. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 15 godzin temu, Magik napisał: Przydałby się jakiś tryb bez RT Pisałem to już przy FH5 że dla mnie RT to taki sobie bajer, Forzy mają świetne odbicia otoczenia na samochodach a że teraz dodatkowo będą się odbijać samochody przeciwników na karoserii? No spoko, są osoby które będą się jarać ale liczę też na tryb bez RT. Gra wygląda rewelacyjnie ale do jednego trzeba się przyczepić, po bocznych światłach na samochodach (zwłaszcza migacze) widać że dalej będą stare modele, mogli już zaktualizować to w samochodach przy wejściu w nową generację. Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 Spoiler tutaj chyba nie trzeba podpisywać screenów, bo noowa Forza to jedna z tych nielicznych gier w której na pierwszy rzut oka widać przeskok generacyjny. to zabawne też jak szybko zestarzała się Forza 7 po zobaczeniu nowej odsłony, jeszcze kilka dni temu wyglądała naprawdę dobrze, a dziś nie mogę już patrzeć na te kartonowe drzewa 4d Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 No, ale będzie je dzieliło 6 lat, więc raczej nie ma czymś się ekscytować jeśli chodzi o porównania. 1 Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 spokojnie zawsze możemy porównać z Gran Turismo które przecież wyszło kilka miesięcy temu Spoiler 1 2 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 Crossgen do nextgena? Po drugie nic nie ujmuje nowej FM, bo czekam na nią i uważam za lepsza serię gier od gt. Jednak to raczej normalne, że 6 lat młodsza gra będzie wyglądać lepiej więc bez podniety. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 O ile ta prezentacja w ogóle mi nie zrobiła, tak na tych fotkach wygląda fajnie Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 Wygląda jak powód do zakupu XSX. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 16 minutes ago, Paolo de Vesir said: Wygląda jak powód do zakupu XSX. Nie dalej jak wczoraj pisałeś, że Xboxa już nie kupisz Cytuj
zloto 737 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 W dniu 12.06.2022 o 21:50, Emet napisał: (...)prawdopodobnie Ray-Tracing podczas wyścigu (chyba, że te hasło "on track" to taka zmyłka mająca dać do zrozumirnia że nie tylko w menu / forza vista jak w FH5... ale obstawiam jednak RT w czasie wyścigu).(...) Jestem prawie pewny, że coś jest na rzeczy z tym. Oglądając prezentacje natychmiast to wyłapałem i coś mi sugeruje również, że jest tak jak mówisz. Oczywiście nie potwierdzenie RT do teraz, jeszcze bardziej mnie upewnia, a jakiś czas jak wypłynie to info, będzie meltdown w Internecie xD Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 przeciez podczas gameplay dema pokazywali w spowolnieniu odbicia innych samochodow podczas wyscigu to jakiego potwierdzenia jeszcze chcesz. Kilka razy mowili o rt podczas prezentacji. Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Nie dalej jak wczoraj pisałeś, że Xboxa już nie kupisz Wyobraziłem sobie, że musiałbym ogrywać to na PC i mi przeszło. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 55 minut temu, 20inchDT napisał: przeciez podczas gameplay dema pokazywali w spowolnieniu odbicia innych samochodow podczas wyscigu to jakiego potwierdzenia jeszcze chcesz. Kilka razy mowili o rt podczas prezentacji. Wiesz, w trailerach Horizona 5 też pokazywali odbicia RT, a później okazało się, że ich w grze nie ma. Jak potwierdzą, że in gameplay jest RT to super, na ten moment pachnie mi to zagrywką w stylu właśnie FH5. Czyli RT - yes, but actually no. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 IMO nie ma ściemy, bo jakby chciali ściemniać to ukryliby zmiany LOD W krótkim fragmencie gameplayowym widać to że ten pierdolnik na dachu odbija się w karoserii, czyli mamy self reflection. Jednak sam fakt że trzeba sie upewniać czy jest RT czy nie, pokazuje że raczej nie jest warte toto utraty 10-15fps (taka jest różnica na PC po włączeniu RT w FH5). Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 Ciekaw jestem czy w trakcie wyścigu ktoś zauważy te odbicia aut Czekam bardzo, o ile FM5 nawet jeszcze nie zainstalowałem, to nową FM będę chciał sprawdzić od razu. Bardziej niż ten RT interesuje mnie jakie lokacje trafią do gry w dzień premiery i jaka będzie struktura kariery. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 Nie ma szans by był RT z jednoczesnym zachowaniem 60 klatek. Zobaczcie jak RT morduje kompy za masakryczne pieniądze, a co dopiero slabiutką konsolkę. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 czerwca 2022 Opublikowano 14 czerwca 2022 Nikt nie zauwazytych odbic, dlatego rt to zupełnie niepotrzebny bajer tylko do wojenek konsolowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi