Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Forza zawsze tak miała więc nie wiem skąd wasze zdziwienie.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 161,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano

Bo fizyka miała być bUilT fRoM the gRoUnD Up a z samochodami wyścigowymi problem jest taki sam jak wcześniej, czyli zarzuca dupa.

z kolei przejechałem autami touring wyścig na Spa i opony hard nie starczyły na 6 kółek i ostatnie dojechałem ze stratą chyba 10sekund

Opublikowano

A info o degradacji opon nie pojawia się w prawym dolnym rogu?

Opublikowano

Ale przed startem wyścigu, tak naprawdę to ciężko cokolwiek przewidzieć. Prognoza pogody podczas wyścigu też by się przydała.

Opublikowano
55 minut temu, mattaman napisał:

Forza zawsze tak miała więc nie wiem skąd wasze zdziwienie.

Nie, nie miała tak zawsze. W poprzednich częściach R, P czy X prowadziły się bardzo dobrze. Można było zapierdzielać i szaleć po torze. Tutaj co chwilę poślizgi z dupy.

Opublikowano

Trochę czasu minęło to nowy post:

W połowie listopada wjedzie druga aktualizacja. Ma ona naprawić około 200 błędów (LOL) a także dodadzą Yas Marinę. Najpewniej będzie w okolicach 16 listopada kiedy to będą nowe wyróżnione mistrzostwa oraz nowy Open Claas, ten na dole w pseudo-karierze.

Także jak ktoś zbiera i chce to niech jedzie by wygrać Acurę oraz Audi R8 bo za 3 tygodnie będą nowe.

Opublikowano

Tak się skupiłem na wyścigach z forumkiem, że zapomniałem o wyzwaniach z gry :p

Opublikowano

Obejrzałem dzisiaj na YT listę torów z Forza Motorsport 4. No cholera to nie na moje nerwy: Rally di positano, Alpy, Camino Viejo, Fujimi Kaido :/

Opublikowano

Prawda taka że nawet Forza Motorsport Demo 5 była dużo lepiej zrobiona i o wiele mocniej dopakowana mimo że robiona na szybko na start nowej generacji. 

Btw z kategorii LMP to z całego serca polecam Toyotę TS040. Jak to zapierdziela w zakrętach, jak to się klei do drogi :banderas: cudowne auto.

Opublikowano
2 hours ago, SnoD said:

Obejrzałem dzisiaj na YT listę torów z Forza Motorsport 4. No cholera to nie na moje nerwy: Rally di positano, Alpy, Camino Viejo, Fujimi Kaido :/

Ignorowanie fanów to główny grzech T10, o Fujimi prosi się od 10 lat ale nie, zrobimy Wam nowy tor w Japonii cieszcie się :reggie: Jakoś Playground potrafiło zrobić ankietę jaki samochód (wiem, nie ta skala, ale trwało to kilka miesięcy, a nie 6 lat) fani by chcieli i głosami glownie z Meksyku, ale dodali Nissana Tsuru. A Fujimi jest od zawsze na czele listy torów, które fani chcą. 

Opublikowano

Ale to jest raczysko w online. 

Typy grają raczej ogarnięte, bo w kwalach czasy robią dobre, ale to jak jest w wyscigu, to już niezła rzeźnia. Ciągle dostaję strzały w dupe, potem wylatuje z toru i jeszcze dostaję za to karę :kekw:

Opublikowano

No i co to ma być? Robię sobie już czwartą część kaiery, drugie zawody i znowu niepełny tor i jeżdżenie po 3 zakrętach na krzyż. No kurwa jaki był problem dać pełny tor. Grafa po SP2 i Alan też paskudniejsza się wydaje.

20231030_084349.jpg

Opublikowano

Zajebiste porównanie XD

Opublikowano

Tu za to fajne porównanie, nie oceniam każdy sam wnioski wyciągnie co w której grze lepiej wygląda.

Opublikowano

Kurcze nie wiem jak dla was, ale dla mnie to nie wygląda paskudnie.

Co do samej gry to pograłem 20 godzin, głównie karierę i trochę multi. I gdyby ktoś mi kilka miesięcy temu powierdział że po tylu godzinach wciaz będę krecić okrążenia treningowe po pustym torze to bym go wyśmiał, bo taka Forza 7 mnie okrutnie wynudziła.

Niby  proste rzeczy, jak te segmenty na których staramy się poprawić czas i ten system który ocenia każdy pokonany zakręt, ale bardzo motywują one do poprawiania umiejętności i dają mnóstwo satysfakcji, gdy uda się pokonać zakręt na 10/10. 

Opublikowano

Jutro szczegóły kolejnej aktualizacji, może pokażą Yas Marinę.

Opublikowano

Da się w grze ustawić w statystykach żeby moc auta pokazywało w km a nie kw i jednocześnie mieć prędkościomierz ustawiony na km/h a nie mile? Czy albo rybki albo pipki?

Opublikowano

Pokazali Yas Marinę, okejka. Do tego:

Screenshot_2023-11-06-18-10-59-63_f56d448df78e8512261d4bfbcb3978c7.jpg

Opublikowano

Yas Marina wygląda świetnie. Update 13 listopada.

Opublikowano

szkoda tylko że nie ma gdzie nimi jeździć w karierze i co najwyżej obsrane multi zostaje.