Opublikowano 27 października 20231 r Bo fizyka miała być bUilT fRoM the gRoUnD Up a z samochodami wyścigowymi problem jest taki sam jak wcześniej, czyli zarzuca dupa. z kolei przejechałem autami touring wyścig na Spa i opony hard nie starczyły na 6 kółek i ostatnie dojechałem ze stratą chyba 10sekund
Opublikowano 27 października 20231 r Przydałoby się jakieś info o degradacji opon. Ogólnie sporo mają do zrobienia jeszcze.
Opublikowano 27 października 20231 r Ale przed startem wyścigu, tak naprawdę to ciężko cokolwiek przewidzieć. Prognoza pogody podczas wyścigu też by się przydała.
Opublikowano 27 października 20231 r 55 minut temu, mattaman napisał: Forza zawsze tak miała więc nie wiem skąd wasze zdziwienie. Nie, nie miała tak zawsze. W poprzednich częściach R, P czy X prowadziły się bardzo dobrze. Można było zapierdzielać i szaleć po torze. Tutaj co chwilę poślizgi z dupy.
Opublikowano 27 października 20231 r Trochę czasu minęło to nowy post: W połowie listopada wjedzie druga aktualizacja. Ma ona naprawić około 200 błędów (LOL) a także dodadzą Yas Marinę. Najpewniej będzie w okolicach 16 listopada kiedy to będą nowe wyróżnione mistrzostwa oraz nowy Open Claas, ten na dole w pseudo-karierze. Także jak ktoś zbiera i chce to niech jedzie by wygrać Acurę oraz Audi R8 bo za 3 tygodnie będą nowe.
Opublikowano 28 października 20231 r Tak się skupiłem na wyścigach z forumkiem, że zapomniałem o wyzwaniach z gry :p
Opublikowano 29 października 20231 r Obejrzałem dzisiaj na YT listę torów z Forza Motorsport 4. No cholera to nie na moje nerwy: Rally di positano, Alpy, Camino Viejo, Fujimi Kaido
Opublikowano 29 października 20231 r Prawda taka że nawet Forza Motorsport Demo 5 była dużo lepiej zrobiona i o wiele mocniej dopakowana mimo że robiona na szybko na start nowej generacji. Btw z kategorii LMP to z całego serca polecam Toyotę TS040. Jak to zapierdziela w zakrętach, jak to się klei do drogi cudowne auto.
Opublikowano 29 października 20231 r 2 hours ago, SnoD said: Obejrzałem dzisiaj na YT listę torów z Forza Motorsport 4. No cholera to nie na moje nerwy: Rally di positano, Alpy, Camino Viejo, Fujimi Kaido Ignorowanie fanów to główny grzech T10, o Fujimi prosi się od 10 lat ale nie, zrobimy Wam nowy tor w Japonii cieszcie się Jakoś Playground potrafiło zrobić ankietę jaki samochód (wiem, nie ta skala, ale trwało to kilka miesięcy, a nie 6 lat) fani by chcieli i głosami glownie z Meksyku, ale dodali Nissana Tsuru. A Fujimi jest od zawsze na czele listy torów, które fani chcą.
Opublikowano 29 października 20231 r Ale to jest raczysko w online. Typy grają raczej ogarnięte, bo w kwalach czasy robią dobre, ale to jak jest w wyscigu, to już niezła rzeźnia. Ciągle dostaję strzały w dupe, potem wylatuje z toru i jeszcze dostaję za to karę
Opublikowano 30 października 20231 r No i co to ma być? Robię sobie już czwartą część kaiery, drugie zawody i znowu niepełny tor i jeżdżenie po 3 zakrętach na krzyż. No kurwa jaki był problem dać pełny tor. Grafa po SP2 i Alan też paskudniejsza się wydaje.
Opublikowano 30 października 20231 r 49 minut temu, SnoD napisał: Zajebiste porównanie XD No, aż monitor kawą oplułem xD
Opublikowano 30 października 20231 r Tu za to fajne porównanie, nie oceniam każdy sam wnioski wyciągnie co w której grze lepiej wygląda.
Opublikowano 30 października 20231 r Kurcze nie wiem jak dla was, ale dla mnie to nie wygląda paskudnie. Co do samej gry to pograłem 20 godzin, głównie karierę i trochę multi. I gdyby ktoś mi kilka miesięcy temu powierdział że po tylu godzinach wciaz będę krecić okrążenia treningowe po pustym torze to bym go wyśmiał, bo taka Forza 7 mnie okrutnie wynudziła. Niby proste rzeczy, jak te segmenty na których staramy się poprawić czas i ten system który ocenia każdy pokonany zakręt, ale bardzo motywują one do poprawiania umiejętności i dają mnóstwo satysfakcji, gdy uda się pokonać zakręt na 10/10.
Opublikowano 5 listopada 20231 r Da się w grze ustawić w statystykach żeby moc auta pokazywało w km a nie kw i jednocześnie mieć prędkościomierz ustawiony na km/h a nie mile? Czy albo rybki albo pipki?
Opublikowano 6 listopada 20231 r Podoba mi się że wrzucają nowe GT3, tak jak i auta TCR/WTCC. Im więcej tym lepiej.
Opublikowano 6 listopada 20231 r szkoda tylko że nie ma gdzie nimi jeździć w karierze i co najwyżej obsrane multi zostaje.