MaZZeo 14 245 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Niedługo nie będzie eventow w których będzie można przetestować to „ulepszone” AI. 1 Cytuj
Bowser 118 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia 26 minut temu, MaZZeo napisał: Niedługo nie będzie eventow w których będzie można przetestować to „ulepszone” AI. To prawda, mi już nic nie zostało znowu i tak sobie czekam... w porównaniu do GT7 które do singla stale coś dodaje to w Forzie jest krucho a szkoda, czas znowu pojeździć wieczorem w Gran Turismo Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Ależ ta gra umiera szybko, zanim to połatają i dodadzą Nurbugring, to na świecie zostanie 2137 aktywnych graczy Na Stamie np ponad 10x więcej ludzi gra codziennie w Horizona, czwórkę Pierwszy tour w karierze ukończyło ~10% graczy na xboxie Do tego dwie największe ligi online Forzy zawiesiły organizowanie jakichkolwiek eventów w Motorsporcie do odwołania, czyli aż multiplayer będzie się nadawał do grania. Brawo T10, urwaliście kurze złote jaja. 2 1 2 Cytuj
Donatello1991 1 446 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Można się trochę z nich pośmiać, ale wkurwili nieźle. Pomyśleć, że XSX kupowałem z myślą o FM. A tu Crew motorfest dużo większe wrażenie na mnie robi xd Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Imho sytuacja nie do uratowania już, w Horizonach zbudowali od początku community graczy i przez tyle lat dzień w dzień kilkaset tysięcy ludzi gra w 4 i w 5. Tutaj od początku wkurwili community, gra ma już 3 miesiące, a nadal tone bugów zwłaszcza w multiplayerze, beznadziejnie działające kary i totalnie zero dodanych opcji społecznościowych. Nawet jak dodadzą 30 tras, 100 samochodów i tysiąc poprawek to gra się już nie podniesie moim zdaniem. Ciekawe czy przemyślą swoje podejście, że to będzie jedyny Motorsport na lata, czy jednak nie lepiej za 2-3 lata wypuścić kolejną część. 2 Cytuj
Donatello1991 1 446 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia (edytowane) Po nurbugring bankowo zaorają te część. Sama ilość graczy mówi sama za siebie. Widzisz ile ludzi w takim Rivals bierze udzial. Tutaj nawet chlopakom dla funy nie chce sie z nami pojezdzic w forumowej lidze co nie jest kwestia umiejetnosci tylko nijakosci gry, bo przyciaga tylko maniakow. Porazka. Kwestia czy będą robić kolejna czy pożegnamy się z serią. Edytowane 12 stycznia przez Donatello1991 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 4 minutes ago, Donatello1991 said: Po nurbugring bankowo zaorają te część. Sama ilość graczy mówi sama za siebie. Widzisz ile ludzi w takim Rivals bierze udzial. Tutaj nawet chlopakom dla funy nie chce sie z nami pojezdzic w forumowej lidze co nie jest kwestia umiejetnosci tylko nijakosci gry, bo przyciaga tylko maniakow. Porazka. Kwestia czy będą robić kolejna czy pożegnamy się z serią. Dokładnie, sam fakt, że musisz screeny robić i przesyłać, bo nie ma nawet jak podejrzeć wyników Liczyłem, że Sony na fali pójdzie i wyda GT7 na PC, ale chyba się nie doczekam jednak. Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia No jest drętwo strasznie, wielka szkoda bo w poprzednie części zagrywałem się całkiem sporo, zwłaszcza te na Xboxie 360. Tutaj pojeździłem tyle ile miałem Game Passa, teraz nawet nie myślę o powrocie. Gra jest totalnie nijaka, już prędzej kupiłbym PS5 i GT7, bo bardziej mnie intryguje. Jeździło mi się przyjemnie, ale to nie wystarczy - otoczka dookoła kuleje, to na pewno nie wygląda obecnie na produkt, który mógłby być platformą do takiego pseudo sim-racingu Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Dobrze, że to studio nie będzie maczało paluchów przy Horizon 6, na które czekam. Mam nadzieję, że za rok już będzie premiera. Cytuj
ASX 14 717 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia będzie maczało tak jak przy każdym innym Horizonie Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Ale w sensie takim, że nie zrobią lipy jak w tym motorsport. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Dokładnie, formuła Horizona się nie zmieni, liczby nie kłamią, nadal ponad milion graczy loguje się do gry co najmniej raz w miesiącu. Formułe Motorsporta z jakiegoś powodu bardzo chcieli wymyślić na nowo zupełnie w oderwaniu od Horizona no i trochę nie pykło. Sam Motorsport będzie miał pewnie jakiś tam wzrost jak puszczą Nurbugring, ale sama gra umrze w spokoju gdzieś do końca 2024. Cytuj
MaZZeo 14 245 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia czy mi się wydaje czy kolory jakieś żywsze dziś wydają? Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Szkoda, że to Daytona, ale zaskoczyli, bo myślałem, że w styczniu zrobią sobie przerwę. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Daytona bardzo spoko. chętnie pojeżdżę na niej złomami B-klasowymi w nowych eventach Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Dobrze, że to juz czwarty owal w grze, w której nie ma ani jednego auta ścigającego się w rzeczywistości na owalach 2 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Jest i update, polecam krotkie resume, replaye i photomode bez pauzy absolutny sztos 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Coś pięknego dobrze, że usunąłem tego szrota z dysku. Dziś odpaliłem na chwilę EA WRC i tam się gówno zmieniło. Dalej obraz rozmazany, ciągle są te przełamania obrazu, jak 15 lat temu na PC. D r a m a t. Jeszcze kilka lat temu racery wyznaczały snadardy graficzne, zawsze były piękne i chciało się je pokazać znajomym. Dziś to jakieś żarty. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia jprdl. jak na rasową achievementową kurtyzanę przystało dobiję 11 aut do 50 lvl i jak tylko będzie 100% ukończenia to leci z dysku. może wrócę za rok jak wszystko połatają (o ile będzie w ogóle działać) Cytuj
Donatello1991 1 446 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Teraz niech jeszcze Sony wyda GT7 na pc, a nawet na pogrzeb FM nikt nie przyjdzie. 1 1 2 Cytuj
Bowser 118 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Ekh.. Microsoft.. ostatnimi laty gdzie swoich łapsk nie zapuszczą tam coś jest nie tak.. a liczyłem że będę siedział przy tej grze jak przy FM4 za czasów X360. GT7 czy WRC Generations to u mnie gry do podcastów, tutaj z początku myślałem że będzie podobnie ale dalej nie ma co robić... Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 51 minutes ago, Donatello1991 said: Teraz niech jeszcze Sony wyda GT7 na pc, a nawet na pogrzeb FM nikt nie przyjdzie. No ciekawe, czy się jednak zdecydują, do tej pory było zdecydowane nie, ale może w obliczu porażki Motorsporta i wiedząc, że są w dupie na parę lat i nie wyplują kolejnej części w 2025 to może wersja na PC jednak powstanie. Cytuj
MaZZeo 14 245 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Po prostu trzeba wyjebac menadżerów i tych kontraktorów którzy pracują po 18 miesięcy i zwijają mandżur. Dokładnie ten problem był w 343 i jestem pewien że to samo jest w Turn 10. 343 potrzebowało takiego wstrząsu i po dwóch latach Halo się uratowało, jest sporo contentu i nie ma bugów. FM czeka to samo albo seria umrze na zawsze i czekać tylko jak Horizona również zepsują. 1 2 Cytuj
Aleks 516 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Tylko kto po dwóch latach wróci do gry? Halo się uratowało. Ja od premiery wróciłem do strzelania. Skłonił mnie do tego pozytywne opinie. O ile przy premierze jeszcze nieźle sobie radziłem, tak po tych 2 latach +, byłem mięsem armatnim. Przy Forza będzie podobnie. Przy grze zostaną fani. W online nie będzie czego szukać. Pozostanie jeszcze singiel, ale ja nie liczę na przebudowanie tego aspektu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi