szurubur 113 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 5 godzin temu, Daddy napisał(a): Dobrze to wygląda. vibe morrowinda Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 5 godzin temu, Dalhi napisał(a): Obsidian robi gry z kategorii AA . Polecam zagrać w The Outer Worlds żeby się przekonać czego można się spodziewać. Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że tym "poleceniem" gasisz jakiekolwiek nadzieje na dobrą grę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 10 minut temu, Czezare napisał(a): Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że tym "poleceniem" gasisz jakiekolwiek nadzieje na dobrą grę? Ja bym to określił trzymaniem oczekiwań w ryzach. Ja osobiście cenię wyżej ToW od takiego fallouta 4. Kwestia gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca A ja oglądając trailer mam vibe pierwszego Dragon Age Origins zwłaszcza to zamrażanie przeciwników. Ogólnie w trailerze widziałem 4 żywioły (ogień, lód, ziemia, błyskawice(?)), może jest ich więcej no i będzie można mixować zdolności. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): A ja oglądając trailer mam vibe pierwszego Dragon Age Origins zwłaszcza to zamrażanie przeciwników. Ogólnie w trailerze widziałem 4 żywioły (ogień, lód, ziemia, błyskawice(?)), może jest ich więcej no i będzie można mixować zdolności. Jeszcze jakaś czarna materia wchłaniająca przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 12 godzin temu, ASX napisał(a): ponieważ działa na UE5. Po prostu to nie jest gra z olbrzymim budżetem za setki milionów robiona przez tysiące ludzi Właśnie na tym polega UE5, że nie musisz mieć setek milionów $ i tysięcy ludzi, żeby robić rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 8 godzin temu, dee napisał(a): Właśnie na tym polega UE5, że nie musisz mieć setek milionów $ i tysięcy ludzi, żeby robić rzeczy no właśnie nie, bo UE5 i inne silniki to tylko narzędzia i pozwalają one co prawda robić rzeczy. Ale sedno pracy jak np. robienie assetów czy rigowanie i przygotowywanie animacji odbywa się poza UE5 i jest zależne przede wszystkim od pracy ludzi. Silnik może ułatwić ci niektóre rzeczy, jak np. UE5 pozwalając np. na większą swobodę w geometrii, rozdzielczością tekstur czy ładniejsze oświetlenie sceny. Ale takie animacje czy assety i tak trzeba zrobić sobie samemu (ewentualnie kupić) Jeśli chodzi o Avowed to ludzie piszący o drewnie mają na myśli głównie animacje, a w tym UE5 niewiele może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca szukuje się podobna gra to Outer Worlds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca A pamiętam jak taką drogą też poszedł Gothic 4, ależ ta gra została zeżarta przez media i fanów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 10 godzin temu, ASX napisał(a): szukuje się podobna gra to Outer Worlds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Potwierdzenie tego co pojawiało się już w dokumentach, gra pierwotnie była planowana jako gra kooperacyjna, ale gdy Obsidian trafił do Xboxa to zrobili z tego tradycyjnego singlowego rpga Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca W dniu 22.06.2024 o 08:48, ASX napisał(a): szukuje się podobna gra to Outer Worlds Gierka na 20-30h z pobocznymi? Idealnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 19 minut temu, ASX napisał(a): Potwierdzenie tego co pojawiało się już w dokumentach, gra pierwotnie była planowana jako gra kooperacyjna, ale gdy Obsidian trafił do Xboxa to zrobili z tego tradycyjnego singlowego rpga Świetna wiadomość, bo mniej więcej w połowie generacji One, gdy ludzie zaczęli denerwować się na MS, wydawało się, że każda gra idzie w coop gdzie singiel ma być jedynie zubożałą wersją tego trybu. Dobrze dzieje się w XGS, widać, że strategia którą budowali w krwi i bólu przez prawię ostatnią dekadę zaczyna przynosić realne zainteresowanie graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Tak jak podejrzewałem coś musiało wylecieć na 2025, bo kalendarz pod koniec roku był zbyt napięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Jak tak pierdoli, że gra jest w dobrej kondycji, ale wrzucić na 2025 trzeba, bo jakiś napięty grafik jest. A idź pan w chuj. To co w tym roku wyjdzie oprócz Indiany Jonesa? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Z samych gier first party zapowiedzianych na ten rok jest Black Ops 6, Indiana Jones, MFS2024, Age od Mythology, Towerborne i Shattered Space do Starfielda 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia No to tylko ten Indiana i dodatek do Starfielda mnie interesuje, jeszcze był ten Avoved, ale nie będzie w tym roku. Mam nadzieję, że na Gamescom podadzą konkretna datę premiery tego Shattered Space, bo to, że będzie na jesieni to dużo nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia A nie no jak jest Towerborne i Age of Mythology to wypierdolmy Awoved na 2025. I cyk pierwszy kwartalik mamy obsadzony, resztę się poprzesuwa. Najważniejsze że jest CoDzik xdd Nie no jak to jest prawda to beka w hooy. Wiadomo że gier nie zabraknie, tylko jak mówić tu o jakiejkolwiek wiarygodności tej marki skoro tu jest flop za flopem. Oni chcą żeby nawet Ci najwytrwalsi wypierdolili z tego statku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia No można się śmiać i chociaż sam nie jestem fanem tej serii, to tak, CoD to największa premiera tego roku, niezależnie od platformy. Dla takiego Avowed dobre okienko byłoby teraz latem, kiedy nie wychodzi zbyt dużo gier. Ale planowanie premiery jesienią, w sąsiedztwie CoDa od początku było głupotą Więc dużo osób podejrzewało, że coś z tegorocznych premier wyleci na przyszły rok. Każdy inny rozsądny wydawca zapewne postąpiłby podobnie, nawet Sony gdyby miało taki lineup na 2024 to nie pchałoby tego wszystkiego na raz, ale opóźniłoby gry tak by ze sobą nie kolidowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 49 minut temu, Faka napisał(a): No to tylko ten Indiana i dodatek do Starfielda mnie interesuje, jeszcze był ten Avoved, ale nie będzie w tym roku. Mam nadzieję, że na Gamescom podadzą konkretna datę premiery tego Shattered Space, bo to, że będzie na jesieni to dużo nie mówi. Ma być we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Avowed zupełnie inny target od Codzika, jedyne co i to spoza gamepassa z czym to może kolidować to KC 2. Lepiej żeby Stalkera przesuwali jak najdalej bo to pewnie i tak będzie wersja beta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Stalker 2, wiara w tą grę obecnie jak w #takdlacpk Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2 godziny temu, ASX napisał(a): Tak jak podejrzewałem coś musiało wylecieć na 2025, bo kalendarz pod koniec roku był zbyt napięty Zależy jaką datę ostatecznie podadzą. Był wyciek, że 12 listopada. Jakby podali konkretną datę premiery w styczniu, to byłbym w stanie uwierzyć, że boją się kanapki z BO6 i Indiany, które będą w GP w październiku i grudniu. Natomiast jak podadzą, że marzec czy kwiecień, to wiadomo, że bullshit i potrzebują więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia CoD, Indiana, Avowed, Starfield, Stalker - wszystko to gry fpp. Coś zdecydowanie musiało wylecieć. CoD wiadomo, że nie. Indiana jest jest bardzo ważny i jednak się różni od CoDa. Starfielda trzeba ratować. Obstawiam, że i Stalker poleci na 2025. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia i co z tego, ze fpp? avowed to rpg. fani cod i tak tej gry nie włącza nawet jezeli wypuszcza w zupelnie pustym miesiacu. Glupie tłumaczenie, szczegolnie, ze gra wlatuje do gamepassa i tak nie sprzedadza wielu kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi