ASX 14 654 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia nowy screen i przy okazji porównanie jak wyglądać będzie gra z RT i bez na PC i trailer Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Godzinę temu, ASX napisał(a): nowy screen i przy okazji porównanie jak wyglądać będzie gra z RT i bez na PC i trailer Na biedaboxie bajkowy kaszalot, na PC z RT zupełnie się zmienia odbiór tej sceny. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Mogliby pokazać dla odmiany jakiś gameplay, a nie kolejny filmik z dupy z porównaniem RT off i on, do tego zrobiony na kolanie, przecież ta gra wspiera lumena, więc ciul Wie o co im chodzi z RT off i on, pewnie znowu Path Tracing, który nie zadziała na premierę, chociaż w 2025 to pewnie już będzie nowa generacja kart :). Marketing Microsoftu to jest jakieś nieporozumienie dla mnie w ostatnim czasie. 1 1 1 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia W dniu 21.08.2024 o 18:05, SnoD napisał(a): Pierwsze co to wyłączyć cały HUD: Nie no udało im się, nowy dragon ejdż wyglądał lepiej na prezentacji. Tam na trailerach był styl graficzny "mobilkowy", ale sama gra dość normalnie, a tu chyba mamy na odwrót. Hype spadł do zera i żegnam frajera. Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Graficznego showcase nie bedzie, ale moze chociaz obroni sie innymi elementami. Chociaz po ostatnich grach nie ufam im za bardzo. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Tu nie chodzi o grafikę tylko fakt jak ta walka wygląda xD Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia A jak miała wygladac? Wyglada jak inne 1st person. Trzeba bylo zrobic poe3, a nie probowac przyciagnac casuali 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Niestety muszę się zgodzić z @Beelzeboss. Nie czuję tej gry, jest źle prezentowana i ogólnie mało wokół niej szumu jak na nowe duże western RPG, zobaczymy, może przy bliższym poznaniu będzie lepiej. No i ten HUD, jesus... Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Ucieczka z tego tonącego statku na PC to była najlepsza decyzja Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia 44 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): ale bedzie wygladac jak ze screenow z rtx on, prawda? 2 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia 13 godzin temu, Bielik napisał(a): Tu nie chodzi o grafikę tylko fakt jak ta walka wygląda xD no co jak skyrim. a 30 fps to obstawiam pacza do 60 później jak z Startrekiem. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Magia pchania się w UE5. Cytuj
Deeejve 9 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Ogra się w 2026 po kilkunastu patchach i opcji 60fps na xsx Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wiedziałem, że ten czerwcowy pokaz był za dobry, czekam na te nowe gearsy w cinematic 24fps Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia To jeszcze, żeby nie było takiego złego nastroju, preview z IGN, temu Panu mocno podeszło grywalne demo z gamesconu. Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Głos Destina... godny zaufania jak colteastwood Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Straszne jest to UI, mam nadzieje że o tym wiedzą. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Mam jakieś zaufanie do Obsydian ale dla mnie to wszystko to jest generyk okrutny. Szczerze to chyba tylko jakaś super fabuła i questy mogą to uratować. Ta walka to wygląda jak BorderlandsFantasy Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Gra gorzej skonczy niz HB2. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Normalne Ul w tej grze, cele zadań pewnie bedzie można ustawić na dynamiczne, ikonki skilli i spelle skondensowane w lewym dolnym rogu, jak w Diablo IV. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Animacja ataków i spelli jak nie przymierzając w prehistorycznym Hexenie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia UI czasem jak w jakimś MMO, oby można było to jakoś mocniej modyfikować. Walka bardzo fajna, kojarzy mi się z Dark Messiah, zobaczymy co tam Obsidian wykluje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi