Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 15:54 Opublikowano czwartek o 15:54 Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. 2 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano czwartek o 15:58 Opublikowano czwartek o 15:58 Dla tej gry nie będzie dobrej daty premiery. Te nowe materiały wyglądają naprawdę dobrze Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano czwartek o 16:11 Opublikowano czwartek o 16:11 Każdy miesiąc byłby lepszy od tego gdzie to wychodzi razem z KC2. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 16:13 Opublikowano czwartek o 16:13 Po co oni się z tą grą bawią w only ms gp. 2025 rok mogliby jyz jednocześnie na PS5 dać. Cytuj
Chewie 153 Opublikowano czwartek o 16:25 Opublikowano czwartek o 16:25 30 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. No tak, wszyscy beda sie rozkoszowac AC: Shadows swietujac przy tym black history month Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 16:37 Opublikowano czwartek o 16:37 12 minut temu, Chewie napisał(a): No tak, wszyscy beda sie rozkoszowac AC: Shadows swietujac przy tym black history month Żebyś się nie zdziwił. Do tego jest kcd2, like a dragon monster hunter Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano czwartek o 16:39 Opublikowano czwartek o 16:39 To chyba dobrze że tyle gier wychodzi na Xboxa? Skąd nagle ta troska? Odnośnie klatkarzu Cytat "I want to clarify 30 FPS on Series X is not our target, we will hit that at the very least. We are fully into performance optimization, we want to fully deliver a beautiful world at the best frame rate we possibly can, we're working on that right now." Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano czwartek o 16:40 Opublikowano czwartek o 16:40 27 minut temu, Donatello1991 napisał(a): 2025 rok mogliby jyz jednocześnie na PS5 dać. Dokładnie, mogłoby to plejstejszyn przestać świrować i te trzy gry w roku dać na Xboxie Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano czwartek o 16:41 Opublikowano czwartek o 16:41 Gierek nigdy za wiele. Niektóre się przesuną, inne wyjdą słabe, albo jeszcze gorzej np zaimkowe, liczysz co zostanie i obudzisz się w kwietniu z jednym ogranym tytułem. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 16:49 Opublikowano czwartek o 16:49 Koniecznie chcecie grę spisać na straty. No cóż Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano czwartek o 16:54 Opublikowano czwartek o 16:54 59 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. MS nie bierze jeńców. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano czwartek o 17:45 Opublikowano czwartek o 17:45 Czy tylko ja mam wrażenie, że kolorystyka zmieniła się na nieco bardziej stonowaną? Od razu wygląda to inaczej względem niE3. Chyba, że to tylko moje majaki, a kolorystyka została po staremu. Mimo wszystko fragmenty rozgrywki powyżej podobają mi się znacznie bardziej niż to co było wcześniej. Tylko tak jak wszyscy w temacie wspominamy, premiera w lutym to harakiri - zupełnie jakby gra miała być tytułem typowo gamepassowym. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano czwartek o 17:51 Opublikowano czwartek o 17:51 Byle by nie wjechał jaki fiolet. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano czwartek o 18:27 Opublikowano czwartek o 18:27 Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano czwartek o 19:40 Opublikowano czwartek o 19:40 Ej, to jak 2025 taki napchany to Everwild już na 100% na 2026, nie? Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano czwartek o 23:04 Opublikowano czwartek o 23:04 Facet spędził z grą 20h, dali mu dostęp do większości jednego z kilku regionów: Zapowiada się zajebiście. Szczególnie dobrze brzmi to co mówi o konstrukcji świata i eksploracji. 1 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano wczoraj o 13:07 Opublikowano wczoraj o 13:07 18 godzin temu, ASX napisał(a): Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej. Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano wczoraj o 17:49 Opublikowano wczoraj o 17:49 4 godziny temu, Bielik napisał(a): Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej. Tam są różne biomy. Najnowsze materiały są chyba z jednego tylko biomu. Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Gdyby to nie wychodziło koło Henryczka to brałbym Day1 bo wygląda całkiem spoko. Wkurwiają paski życia nad wrogami i te hitmarkery ale oby dało się to wyłączyć w opcjach. O fabułe i kreację świata się nie martwie bo lore Pillarsów już był fajniusi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi