Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. 

No tak, wszyscy beda sie rozkoszowac AC: Shadows swietujac przy tym black history month 

Opublikowano

To chyba dobrze że tyle gier wychodzi na Xboxa? Skąd nagle ta troska?

Odnośnie klatkarzu 

Cytat

"I want to clarify 30 FPS on Series X is not our target, we will hit that at the very least. We are fully into performance optimization, we want to fully deliver a beautiful world at the best frame rate we possibly can, we're working on that right now."

Opublikowano

Gierek nigdy za wiele. Niektóre się przesuną, inne wyjdą słabe, albo jeszcze gorzej np zaimkowe, liczysz co zostanie i obudzisz się w kwietniu z jednym ogranym tytułem.

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, że kolorystyka zmieniła się na nieco bardziej stonowaną? Od razu wygląda to inaczej względem niE3.

Chyba, że to tylko moje majaki, a kolorystyka została po staremu. Mimo wszystko fragmenty rozgrywki powyżej podobają mi się znacznie bardziej niż to co było wcześniej.

Tylko tak jak wszyscy w temacie wspominamy, premiera w lutym to harakiri - zupełnie jakby gra miała być tytułem typowo gamepassowym.

Opublikowano

Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej.

Opublikowano

Facet spędził z grą 20h, dali mu dostęp do większości jednego z kilku regionów:

Zapowiada się zajebiście. Szczególnie dobrze brzmi to co mówi o konstrukcji świata i eksploracji.

• Haha 1
Opublikowano
18 godzin temu, ASX napisał(a):

Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej.

Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej.

Opublikowano
4 godziny temu, Bielik napisał(a):

Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej.

Tam są różne biomy. Najnowsze materiały są chyba z jednego tylko biomu.

Opublikowano

Gdyby to nie wychodziło koło Henryczka to brałbym Day1 bo wygląda całkiem spoko. Wkurwiają paski życia nad wrogami i te hitmarkery ale oby dało się to wyłączyć w opcjach. 

O fabułe i kreację świata się nie martwie bo lore Pillarsów już był fajniusi. 

• This 1