Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 15:54 Opublikowano czwartek o 15:54 Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. 2 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano czwartek o 15:58 Opublikowano czwartek o 15:58 Dla tej gry nie będzie dobrej daty premiery. Te nowe materiały wyglądają naprawdę dobrze Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano czwartek o 16:11 Opublikowano czwartek o 16:11 Każdy miesiąc byłby lepszy od tego gdzie to wychodzi razem z KC2. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 16:13 Opublikowano czwartek o 16:13 Po co oni się z tą grą bawią w only ms gp. 2025 rok mogliby jyz jednocześnie na PS5 dać. Cytuj
Chewie 155 Opublikowano czwartek o 16:25 Opublikowano czwartek o 16:25 30 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. No tak, wszyscy beda sie rozkoszowac AC: Shadows swietujac przy tym black history month Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 16:37 Opublikowano czwartek o 16:37 12 minut temu, Chewie napisał(a): No tak, wszyscy beda sie rozkoszowac AC: Shadows swietujac przy tym black history month Żebyś się nie zdziwił. Do tego jest kcd2, like a dragon monster hunter Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano czwartek o 16:39 Opublikowano czwartek o 16:39 To chyba dobrze że tyle gier wychodzi na Xboxa? Skąd nagle ta troska? Odnośnie klatkarzu Cytat "I want to clarify 30 FPS on Series X is not our target, we will hit that at the very least. We are fully into performance optimization, we want to fully deliver a beautiful world at the best frame rate we possibly can, we're working on that right now." Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano czwartek o 16:40 Opublikowano czwartek o 16:40 27 minut temu, Donatello1991 napisał(a): 2025 rok mogliby jyz jednocześnie na PS5 dać. Dokładnie, mogłoby to plejstejszyn przestać świrować i te trzy gry w roku dać na Xboxie Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano czwartek o 16:41 Opublikowano czwartek o 16:41 Gierek nigdy za wiele. Niektóre się przesuną, inne wyjdą słabe, albo jeszcze gorzej np zaimkowe, liczysz co zostanie i obudzisz się w kwietniu z jednym ogranym tytułem. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano czwartek o 16:49 Opublikowano czwartek o 16:49 Koniecznie chcecie grę spisać na straty. No cóż Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano czwartek o 16:54 Opublikowano czwartek o 16:54 59 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. MS nie bierze jeńców. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano czwartek o 17:45 Opublikowano czwartek o 17:45 Czy tylko ja mam wrażenie, że kolorystyka zmieniła się na nieco bardziej stonowaną? Od razu wygląda to inaczej względem niE3. Chyba, że to tylko moje majaki, a kolorystyka została po staremu. Mimo wszystko fragmenty rozgrywki powyżej podobają mi się znacznie bardziej niż to co było wcześniej. Tylko tak jak wszyscy w temacie wspominamy, premiera w lutym to harakiri - zupełnie jakby gra miała być tytułem typowo gamepassowym. Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano czwartek o 17:51 Opublikowano czwartek o 17:51 Byle by nie wjechał jaki fiolet. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano czwartek o 18:27 Opublikowano czwartek o 18:27 Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano czwartek o 19:40 Opublikowano czwartek o 19:40 Ej, to jak 2025 taki napchany to Everwild już na 100% na 2026, nie? Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano czwartek o 23:04 Opublikowano czwartek o 23:04 Facet spędził z grą 20h, dali mu dostęp do większości jednego z kilku regionów: Zapowiada się zajebiście. Szczególnie dobrze brzmi to co mówi o konstrukcji świata i eksploracji. 1 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano piątek o 13:07 Opublikowano piątek o 13:07 18 godzin temu, ASX napisał(a): Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej. Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano piątek o 17:49 Opublikowano piątek o 17:49 4 godziny temu, Bielik napisał(a): Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej. Tam są różne biomy. Najnowsze materiały są chyba z jednego tylko biomu. Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano sobota o 10:22 Opublikowano sobota o 10:22 Gdyby to nie wychodziło koło Henryczka to brałbym Day1 bo wygląda całkiem spoko. Wkurwiają paski życia nad wrogami i te hitmarkery ale oby dało się to wyłączyć w opcjach. O fabułe i kreację świata się nie martwie bo lore Pillarsów już był fajniusi. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano wczoraj o 12:56 Opublikowano wczoraj o 12:56 Z tego co czytam jest to kolejny tytuł z ukrytym DEI, nie wiem może tylko ja mam z tym problem ale jak ktoś w świecie fantasy używa zaimku They to kompletnie mi to burzy immersje. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano wczoraj o 13:27 Opublikowano wczoraj o 13:27 Jak ktoś sobie tak chce, to niech sobie używa. Będziesz latał po forach i sprawdzał screeny jaką sobie kto postać stworzył żeby się triggerować zaimkowcami? :p Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano wczoraj o 13:30 Opublikowano wczoraj o 13:30 W Forzie Horizon też można wybierać zaimki, czy komukolwiek to przeszkadza jeśli gra jest dobra? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi