Donatello1991 1 426 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. 2 Cytuj
SnoD 2 323 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Dla tej gry nie będzie dobrej daty premiery. Te nowe materiały wyglądają naprawdę dobrze Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Każdy miesiąc byłby lepszy od tego gdzie to wychodzi razem z KC2. Cytuj
Donatello1991 1 426 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Po co oni się z tą grą bawią w only ms gp. 2025 rok mogliby jyz jednocześnie na PS5 dać. Cytuj
Chewie 164 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 30 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. No tak, wszyscy beda sie rozkoszowac AC: Shadows swietujac przy tym black history month Cytuj
Donatello1991 1 426 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 12 minut temu, Chewie napisał(a): No tak, wszyscy beda sie rozkoszowac AC: Shadows swietujac przy tym black history month Żebyś się nie zdziwił. Do tego jest kcd2, like a dragon monster hunter Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada To chyba dobrze że tyle gier wychodzi na Xboxa? Skąd nagle ta troska? Odnośnie klatkarzu Cytat "I want to clarify 30 FPS on Series X is not our target, we will hit that at the very least. We are fully into performance optimization, we want to fully deliver a beautiful world at the best frame rate we possibly can, we're working on that right now." Cytuj
drozdu7 2 808 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 27 minut temu, Donatello1991 napisał(a): 2025 rok mogliby jyz jednocześnie na PS5 dać. Dokładnie, mogłoby to plejstejszyn przestać świrować i te trzy gry w roku dać na Xboxie Cytuj
Boomcio 4 089 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Gierek nigdy za wiele. Niektóre się przesuną, inne wyjdą słabe, albo jeszcze gorzej np zaimkowe, liczysz co zostanie i obudzisz się w kwietniu z jednym ogranym tytułem. Cytuj
Donatello1991 1 426 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Koniecznie chcecie grę spisać na straty. No cóż Cytuj
Paolo de Vesir 9 141 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 59 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinni ja przesunąć na kwiecień. Zapowiada się najlepsza gra MS od lat, szkoda żeby zginęła w lutym. MS nie bierze jeńców. Cytuj
Bielik 734 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Czy tylko ja mam wrażenie, że kolorystyka zmieniła się na nieco bardziej stonowaną? Od razu wygląda to inaczej względem niE3. Chyba, że to tylko moje majaki, a kolorystyka została po staremu. Mimo wszystko fragmenty rozgrywki powyżej podobają mi się znacznie bardziej niż to co było wcześniej. Tylko tak jak wszyscy w temacie wspominamy, premiera w lutym to harakiri - zupełnie jakby gra miała być tytułem typowo gamepassowym. Cytuj
Boomcio 4 089 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Byle by nie wjechał jaki fiolet. Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej. Cytuj
Paolo de Vesir 9 141 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Ej, to jak 2025 taki napchany to Everwild już na 100% na 2026, nie? Cytuj
SnoD 2 323 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Facet spędził z grą 20h, dali mu dostęp do większości jednego z kilku regionów: Zapowiada się zajebiście. Szczególnie dobrze brzmi to co mówi o konstrukcji świata i eksploracji. 1 1 Cytuj
Bielik 734 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada 18 godzin temu, ASX napisał(a): Nie wiem o którym niE3 mowa, ale Obsidian tłumaczył się że jeden z pierwszych trailerów miał przeklamaną kolorystyke, bo wysłali trailer do jakieś zewnętrznej agencji marketingowej na szybko przed konferencją i oni coś tam namieszali w postprodukcji i gra tak naprawdę wyglądała inaczej. Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej. Cytuj
SnoD 2 323 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada 4 godziny temu, Bielik napisał(a): Tegoroczne, wszystkie zielone przestrzenie były pastelowe do porzygu, nawet te głupie jaszczurki wyglądały gorzej. Tam są różne biomy. Najnowsze materiały są chyba z jednego tylko biomu. Cytuj
Rooofie 159 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Gdyby to nie wychodziło koło Henryczka to brałbym Day1 bo wygląda całkiem spoko. Wkurwiają paski życia nad wrogami i te hitmarkery ale oby dało się to wyłączyć w opcjach. O fabułe i kreację świata się nie martwie bo lore Pillarsów już był fajniusi. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano poniedziałek o 12:56 Opublikowano poniedziałek o 12:56 Z tego co czytam jest to kolejny tytuł z ukrytym DEI, nie wiem może tylko ja mam z tym problem ale jak ktoś w świecie fantasy używa zaimku They to kompletnie mi to burzy immersje. Cytuj
SnoD 2 323 Opublikowano poniedziałek o 13:27 Opublikowano poniedziałek o 13:27 Jak ktoś sobie tak chce, to niech sobie używa. Będziesz latał po forach i sprawdzał screeny jaką sobie kto postać stworzył żeby się triggerować zaimkowcami? :p Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano poniedziałek o 13:30 Opublikowano poniedziałek o 13:30 W Forzie Horizon też można wybierać zaimki, czy komukolwiek to przeszkadza jeśli gra jest dobra? 1 Cytuj
Chewie 164 Opublikowano wczoraj o 00:28 Opublikowano wczoraj o 00:28 Gra tak bardzo nikogo, że nikt nie pisze o dramie? Matt Hansen art director z obsidian czyli kolejny egoistyczny zjeb, który sabotuje projekt dla swoich zjebanych przekonań. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi