UberAdi 2 288 Opublikowano wczoraj o 04:51 Opublikowano wczoraj o 04:51 To jest najśredniej zapowiadająca się gra od dawna, dlatego zainteresowanie małe. Cieżko to opisać ale patrze na gameplaye i nie wygląda to źle. Ale też nie wygląda fun i nie mam ochoty w zagrać. 1 Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano wczoraj o 06:17 Opublikowano wczoraj o 06:17 Buahahah, kolejny cel na rageclicki już namierzony. A ten tweet to już w ogóle ciekawy, aż prawie jestem skłonny pomyśleć, że Elon tu trolluje typa i się z niego nasmiewa. Ale pewnie nie Cytuj
Chewie 164 Opublikowano wczoraj o 07:35 Opublikowano wczoraj o 07:35 2 godziny temu, UberAdi napisał(a): To jest najśredniej zapowiadająca się gra od dawna, dlatego zainteresowanie małe. Cieżko to opisać ale patrze na gameplaye i nie wygląda to źle. Ale też nie wygląda fun i nie mam ochoty w zagrać. Po pierwszym trailerze miałem hajp bo faktycznie wyglądało to na skyrim killera ale już dowiedziałem się, że gra była resetowana ileś razy i przeszła developerskie piekło to teraz nie dziwota, że wygląda to jak wygląda. Godzinę temu, Figaro napisał(a): Buahahah, kolejny cel na rageclicki już namierzony. A ten tweet to już w ogóle ciekawy, aż prawie jestem skłonny pomyśleć, że Elon tu trolluje typa i się z niego nasmiewa. Ale pewnie nie Może ty bardziej rozumiesz tych devów-aktywistów ale dlaczego oni tak nienawidzą białych ludzi skoro sami są biali? To jest zwykły rasizm a nie równość. Nawet jeśli założymy, że to bait to co typ w ogóle robi w studiu triple A należącym do microsoftu? Cytuj
izon 997 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 3 godziny temu, UberAdi napisał(a): To jest najśredniej zapowiadająca się gra od dawna, dlatego zainteresowanie małe. Cieżko to opisać ale patrze na gameplaye i nie wygląda to źle. Ale też nie wygląda fun i nie mam ochoty w zagrać. Dla mnie to wygląda trochę jak ten Dragons Agę nowy czyli totalnie odpychająco. Cukierkowa grafika, generyczne postacie, o fabule niewiele wiem ale nie ma tutaj nic co by chwytało za serce. Kolejne fantasy w stylu Netflixa. 1 Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Kolorystycznie to mi bardziej przypomina akt 1 BG3 w domu. Cytuj
Krzysztof93 1 328 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jesteśmy w stanie epidemii gier, które wyglądają mega nieatrakcyjnie i to niestety gier z wysokim budżetem mimo marketingu czy wspomnianego budżetu to gracz MUSI bardzo chcieć w to grać żeby wytrzymać. Kiedyś jebnęli trailerem Skyrima z legendardą już muzyczką i człowiek chciał rzucić wszystko nie ważne co robił i grać w Skyrima a teraz wchodzisz do tematu SW: Outlaws i się gracze pocieszają wzajemnie, że może i nudna ale oni kurde kochają Star Warsy . Dramat. Cytuj
messer88 6 507 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu U mnie tam Avowed jest od dawna na radarze, zagrałbym w coś beth-style tylko w mniejszej skali, no i się sprawdzi z tego gamepassa. Tylko nie wiem kiedy bo każdy szanujący się gracz co lubi rpg w lutym to będzie biegał Henrykiem po historycznych Morawach. A o tym to jest możliwe że za miesiąc czy dwa to się w ogóle zapomni. Cytuj
Basior 1 086 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dla mnie wygląda nijako. Czyli w choelrę lepiej jak Dragon. Ale no nie czuję tego na razie. Ale pass jeszcze będzie więc możę się skuszę Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jak widzę takie akcje to wiem już, że nawet jak problem jakiś jest z grą, to tylko chodzi o cenę akcji na giełdzie. Jebać ich wszystkich. Cytuj
Chewie 164 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Tylko sungrand może kogoś tak kulturalnie zaorać, wspaniały człowiek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi