Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest najśredniej zapowiadająca się gra od dawna, dlatego zainteresowanie małe.

Cieżko to opisać ale patrze na gameplaye i nie wygląda to źle. Ale też nie wygląda fun i nie mam ochoty w zagrać.

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, UberAdi napisał(a):

To jest najśredniej zapowiadająca się gra od dawna, dlatego zainteresowanie małe.

Cieżko to opisać ale patrze na gameplaye i nie wygląda to źle. Ale też nie wygląda fun i nie mam ochoty w zagrać.

Po pierwszym trailerze miałem hajp bo faktycznie wyglądało to na skyrim killera ale już dowiedziałem się, że gra była resetowana ileś razy i przeszła developerskie piekło to teraz nie dziwota, że wygląda to jak wygląda.

Godzinę temu, Figaro napisał(a):

Buahahah, kolejny cel na rageclicki już namierzony. A ten tweet to już w ogóle ciekawy, aż prawie jestem skłonny pomyśleć, że Elon tu trolluje typa i się z niego nasmiewa. Ale pewnie nie 

Może ty bardziej rozumiesz tych devów-aktywistów ale dlaczego oni tak nienawidzą białych ludzi skoro sami są biali? To jest zwykły rasizm a nie równość. Nawet jeśli założymy, że to bait to co typ w ogóle robi w studiu triple A należącym do microsoftu?

nwhcIEK.png

Opublikowano
3 godziny temu, UberAdi napisał(a):

Dla mnie to wygląda trochę jak ten Dragons Agę nowy czyli totalnie odpychająco. Cukierkowa grafika, generyczne postacie, o fabule niewiele wiem ale nie ma tutaj nic co by chwytało za serce.  Kolejne fantasy w stylu Netflixa. 

• Plusik 1
Opublikowano

Jesteśmy w stanie epidemii gier, które wyglądają mega nieatrakcyjnie i to niestety gier z wysokim budżetem :/ mimo marketingu czy wspomnianego budżetu to gracz MUSI bardzo chcieć w to grać żeby wytrzymać. Kiedyś jebnęli trailerem Skyrima z legendardą już muzyczką i człowiek chciał rzucić wszystko nie ważne co robił i grać w Skyrima a teraz wchodzisz do tematu SW: Outlaws i się gracze pocieszają wzajemnie, że może i nudna ale oni kurde kochają Star Warsy :wub:. Dramat.

Opublikowano

U mnie tam Avowed jest od dawna na radarze, zagrałbym w coś beth-style tylko w mniejszej skali, no i się sprawdzi z tego gamepassa. Tylko nie wiem kiedy bo każdy szanujący się gracz co lubi rpg w lutym to będzie biegał Henrykiem po historycznych Morawach. A o tym to jest możliwe że za miesiąc czy dwa to się w ogóle zapomni. 

Opublikowano

Jak widzę takie akcje to wiem już, że nawet jak problem jakiś jest z grą, to tylko chodzi o cenę akcji na giełdzie. Jebać ich wszystkich.