Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest najśredniej zapowiadająca się gra od dawna, dlatego zainteresowanie małe.

Cieżko to opisać ale patrze na gameplaye i nie wygląda to źle. Ale też nie wygląda fun i nie mam ochoty w zagrać.

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, UberAdi napisał(a):

To jest najśredniej zapowiadająca się gra od dawna, dlatego zainteresowanie małe.

Cieżko to opisać ale patrze na gameplaye i nie wygląda to źle. Ale też nie wygląda fun i nie mam ochoty w zagrać.

Po pierwszym trailerze miałem hajp bo faktycznie wyglądało to na skyrim killera ale już dowiedziałem się, że gra była resetowana ileś razy i przeszła developerskie piekło to teraz nie dziwota, że wygląda to jak wygląda.

Godzinę temu, Figaro napisał(a):

Buahahah, kolejny cel na rageclicki już namierzony. A ten tweet to już w ogóle ciekawy, aż prawie jestem skłonny pomyśleć, że Elon tu trolluje typa i się z niego nasmiewa. Ale pewnie nie 

Może ty bardziej rozumiesz tych devów-aktywistów ale dlaczego oni tak nienawidzą białych ludzi skoro sami są biali? To jest zwykły rasizm a nie równość. Nawet jeśli założymy, że to bait to co typ w ogóle robi w studiu triple A należącym do microsoftu?

nwhcIEK.png

• This 1
Opublikowano
3 godziny temu, UberAdi napisał(a):

Dla mnie to wygląda trochę jak ten Dragons Agę nowy czyli totalnie odpychająco. Cukierkowa grafika, generyczne postacie, o fabule niewiele wiem ale nie ma tutaj nic co by chwytało za serce.  Kolejne fantasy w stylu Netflixa. 

• Plusik 1
Opublikowano

Jesteśmy w stanie epidemii gier, które wyglądają mega nieatrakcyjnie i to niestety gier z wysokim budżetem :/ mimo marketingu czy wspomnianego budżetu to gracz MUSI bardzo chcieć w to grać żeby wytrzymać. Kiedyś jebnęli trailerem Skyrima z legendardą już muzyczką i człowiek chciał rzucić wszystko nie ważne co robił i grać w Skyrima a teraz wchodzisz do tematu SW: Outlaws i się gracze pocieszają wzajemnie, że może i nudna ale oni kurde kochają Star Warsy :wub:. Dramat.

Opublikowano

U mnie tam Avowed jest od dawna na radarze, zagrałbym w coś beth-style tylko w mniejszej skali, no i się sprawdzi z tego gamepassa. Tylko nie wiem kiedy bo każdy szanujący się gracz co lubi rpg w lutym to będzie biegał Henrykiem po historycznych Morawach. A o tym to jest możliwe że za miesiąc czy dwa to się w ogóle zapomni. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ja żyje w bańce gdzie informacje o grze nie docierają, czy schowali głowę w piasek i zapomnieli że wydają Avowed za nieco ponad miesiąc?

Opublikowano

Ostatnio była druga tura zapowiedzi, gdzie redakcję odgrywały  grę. 

Niczym specjalnie więc się ten marketing nie od innych gier

Opublikowano
28 minut temu, Dalhi napisał(a):

Czy ja żyje w bańce gdzie informacje o grze nie docierają, czy schowali głowę w piasek i zapomnieli że wydają Avowed za nieco ponad miesiąc?

Za mały tytuł aby miał swój oddzielny marketing - pewnie po prostu padnie kilka słów przed premierą, może jakaś zajawka w kompilacji trailerów w reklamie gamepassa i fajrant.

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Za mały tytuł aby miał swój oddzielny marketing - pewnie po prostu padnie kilka słów przed premierą, może jakaś zajawka w kompilacji trailerów w reklamie gamepassa i fajrant.

Microsoft oprócz Starfielda chyba jeszcze nie miał marketingu na tytuł z Gamepassa, nawet jak jest bardzo dobry. Trzeba więc tradycje podtrzymać. 

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Microsoft oprócz Starfielda chyba jeszcze nie miał marketingu na tytuł z Gamepassa, nawet jak jest bardzo dobry. Trzeba więc tradycje podtrzymać. 

Call of Duty miało faktyczny marketing, oczywiście, przez GamePassa bo przecież nie Xboxa.

Opublikowano
Godzinę temu, Dalhi napisał(a):

Gra wychodzi w takim okienku premierowym że nawet najlepszy marketing nic nie zmieni. Kto zechce to ogra, taka prawda. Ja chętnie sprawdzę po Asasynie. 

Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał(a):

Kto by chciał wspierać typa jak Matt Hansen, bedzie porazka jeszcze wieksza niz dragon age.

Szkoda mi zwykłych pracowników obsidianu, którzy chcą tylko robić swoje bo przez odpały tego zjeba teraz mogą stracić pracę. Może korpo się kiedyś nauczy jak się kończy zatrudnianie takich ludzi.

• Plusik 1