Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale znikąd to się nie wzięło. Śledzę bardzo z boku całą sytuację i jeszcze ani razu nie miałem wrażenie, że sama gra to woke etc, ale już odpały pracowników jak najbardziej. Ja dalej liczę, że gra będzie dobra, bo mam zaufanie do Obsidian

• This 1
Opublikowano

O Jezusie, jak balsam na ranę ten news i jeszcze 60 klatek na XSX. :banderas:Początkowo chciałem poczekać z ogrywaniem (nawet w abo), bo drażniło mnie, że kolejna gierka 1st party będzie ograniczona do 30 klatek na premierę, a tutaj no day1 - zajebiście.

Opublikowano

W sumie twórcy od początku mówili uczciwie że gra na razie chodzi w 30 fpsach na konsoli, ale optymalizacją zajmują się na końcu i 60 fpsów nie jest wykluczone. W międzyczasie w internecie zdążyła wybuchnąć burza o brak trybu z 60 fpsami, a tu się okazuję że na premierę będą jednak 3 tryby graficzne do wyboru w tym 60 i 40 klatek. 

Opublikowano

Jestem strasznie ciekaw czy z tego wyjdzie dobra gra. Bo do tej pory to wszystko wyglądało dla mnie bardzo generycznie a samo story to tak średnio zajawione było chyba.

Moim zdaniem jeśli to będzie gra powyżej 85 mc to będę cholernie zdziwiony

Opublikowano

Dla mnie najciekawsze było że dzieje się to w świecie Pillarsów które dla mnie miało zajebistą fabułę i ogólnie świat. No może w drugiej części mniej, bo było bardziej kolorowo i te pływanie stateczkiem wkurzało mnie. 

Tu też jest dość kolorowo, zobaczymy co tam fabularnie wysmaży obsydian bo to dla mnie podstawa

Opublikowano

Ja zapomniałem o tej grze praktycznie, a premiera tuż tuż, bo za tydzień, 18 lutego. The Outer Worlds fajnie zrobili, którego przeszedłem, podobały mi się te zamknięte huby z lokacjami, w sam raz gierka, która aż tak mocno rozwleczona nie była, no i vibe Obsidianowy. Myślę, że dowiozą gierkę na poziomie 80-85 meta i będzie dobrze. 

Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię klasę.

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał(a):

Ja zapomniałem o tej grze praktycznie, a premiera tuż tuż, bo za tydzień, 18 lutego. The Outer Worlds fajnie zrobili, którego przeszedłem, podobały mi się te zamknięte huby z lokacjami, w sam raz gierka, która aż tak mocno rozwleczona nie była, no i vibe Obsidianowy. Myślę, że dowiozą gierkę na poziomie 80-85 meta i będzie dobrze. 

Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię klasę.

Z klasami bieda, doslownie 3, wojownik, mag, złodziej/łowca.

Opublikowano
11 godzin temu, Faka napisał(a):

Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię

obsidian mówi że ma być pełna dowolność jeśli chodzi o styl grania. Nie będzie sztywnych ram klas, w jednej ręce będzie można mieć jakiś miecz albo toporek, a drugą mieć pistolet albo rzucać jakieś czary

Opublikowano
47 minut temu, ASX napisał(a):

obsidian mówi że ma być pełna dowolność jeśli chodzi o styl grania. Nie będzie sztywnych ram klas, w jednej ręce będzie można mieć jakiś miecz albo toporek, a drugą mieć pistolet albo rzucać jakieś czary

Będą 3 drzewka talentów, które reprezentują 3 klasy postaci + drzewko "godlike". Niestety względem genialnych systemów z PoE to spory krok wstecz, tutaj mamy model przypominający gry Bethesdy, ale jeszcze bardziej uproszczony. 

https://screenrant.com/avowed-skill-trees-classes-pillars-eternity-op-ed/

• Plusik 1