suteq 271 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Ale forum cały czas jest, przed chwilą zajrzałem tylko jest zasyfione prawackimi debilami. 2 Cytuj
Sedrak 867 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Ale znikąd to się nie wzięło. Śledzę bardzo z boku całą sytuację i jeszcze ani razu nie miałem wrażenie, że sama gra to woke etc, ale już odpały pracowników jak najbardziej. Ja dalej liczę, że gra będzie dobra, bo mam zaufanie do Obsidian 1 Cytuj
SnoD 2 397 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Nowy trailer, sporo nowych ujęć z gry: Cytuj
SnoD 2 397 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Kody już rozesłane, embargo schodzi 13 lutego, więc nie będzie recenzji pisanych na kolanie po 15h gry bo mają na to aż 2 tygodnie: Cytuj
Daddy 4 278 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego https://x.com/VGTGamingNews/status/1885275082433479069?t=FxIH8Ie_UCUC0PitUDiKJQ&s=19 Podobno wersja na XSX ma trzy tryby 30/40/60 fps, wersja na XSS 30/40 fps 1 Cytuj
ASX 14 825 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego wrzucam taktycznie zanim pojawią się posty o braku marketingu Cytuj
Beelzeboss 328 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego O fajnie, akurat w drodze do pracy zobacze. Cytuj
Shen 10 104 Opublikowano wczoraj o 12:40 Opublikowano wczoraj o 12:40 Dla mnie plus, nienawidze skalowania przeciwnikow w rpg, nie czuje wtedy satysfakcji z grindu. Co z tego, że wbije kilka poziomów, jak nadal tak samo długo bije mobki https://www.gamesradar.com/games/action-rpg/avowed-wont-have-enemy-scaling-director-confirms-but-it-will-have-jank-you-gotta-accept-a-little-jank-to-do-something-fun-and-creative/ 2 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 455 Opublikowano wczoraj o 14:18 Opublikowano wczoraj o 14:18 O Jezusie, jak balsam na ranę ten news i jeszcze 60 klatek na XSX. Początkowo chciałem poczekać z ogrywaniem (nawet w abo), bo drażniło mnie, że kolejna gierka 1st party będzie ograniczona do 30 klatek na premierę, a tutaj no day1 - zajebiście. Cytuj
ASX 14 825 Opublikowano wczoraj o 14:54 Opublikowano wczoraj o 14:54 W sumie twórcy od początku mówili uczciwie że gra na razie chodzi w 30 fpsach na konsoli, ale optymalizacją zajmują się na końcu i 60 fpsów nie jest wykluczone. W międzyczasie w internecie zdążyła wybuchnąć burza o brak trybu z 60 fpsami, a tu się okazuję że na premierę będą jednak 3 tryby graficzne do wyboru w tym 60 i 40 klatek. Cytuj
Paolo de Vesir 9 455 Opublikowano wczoraj o 15:12 Opublikowano wczoraj o 15:12 Co tylko pokazuje, że wygłaszanie niezadowolenia jest potrzebne - zawłaszcza jeśli na platformie MSu wybacza się więcej z racji tanich premier. Cytuj
drozdu7 2 990 Opublikowano wczoraj o 16:33 Opublikowano wczoraj o 16:33 Jestem strasznie ciekaw czy z tego wyjdzie dobra gra. Bo do tej pory to wszystko wyglądało dla mnie bardzo generycznie a samo story to tak średnio zajawione było chyba. Moim zdaniem jeśli to będzie gra powyżej 85 mc to będę cholernie zdziwiony Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano wczoraj o 16:44 Opublikowano wczoraj o 16:44 Jakby nie Henryczek to sprawdzałbym. Oby wyszła dobra gierka nie guwno pokroju DA straż zaimków. Cytuj
Sedrak 867 Opublikowano wczoraj o 16:48 Opublikowano wczoraj o 16:48 Obsidian ma u mnie kredyt zaufania, ale z drugiej strony osoby odpowiedzialne na F:NY już tam nie pracują, a jaki był Outer Words to każdy wie Cytuj
Paolo de Vesir 9 455 Opublikowano wczoraj o 16:57 Opublikowano wczoraj o 16:57 No właśnie dla mnie zajebisty, więc Avowed ciekawy, ale TOW2 obowiązkowy. Cytuj
drozdu7 2 990 Opublikowano wczoraj o 17:04 Opublikowano wczoraj o 17:04 Dla mnie najciekawsze było że dzieje się to w świecie Pillarsów które dla mnie miało zajebistą fabułę i ogólnie świat. No może w drugiej części mniej, bo było bardziej kolorowo i te pływanie stateczkiem wkurzało mnie. Tu też jest dość kolorowo, zobaczymy co tam fabularnie wysmaży obsydian bo to dla mnie podstawa Cytuj
Faka 4 075 Opublikowano wczoraj o 18:55 Opublikowano wczoraj o 18:55 Ja zapomniałem o tej grze praktycznie, a premiera tuż tuż, bo za tydzień, 18 lutego. The Outer Worlds fajnie zrobili, którego przeszedłem, podobały mi się te zamknięte huby z lokacjami, w sam raz gierka, która aż tak mocno rozwleczona nie była, no i vibe Obsidianowy. Myślę, że dowiozą gierkę na poziomie 80-85 meta i będzie dobrze. Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię klasę. Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 3 godziny temu, Faka napisał(a): Ja zapomniałem o tej grze praktycznie, a premiera tuż tuż, bo za tydzień, 18 lutego. The Outer Worlds fajnie zrobili, którego przeszedłem, podobały mi się te zamknięte huby z lokacjami, w sam raz gierka, która aż tak mocno rozwleczona nie była, no i vibe Obsidianowy. Myślę, że dowiozą gierkę na poziomie 80-85 meta i będzie dobrze. Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię klasę. Z klasami bieda, doslownie 3, wojownik, mag, złodziej/łowca. Cytuj
ASX 14 825 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 11 godzin temu, Faka napisał(a): Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię obsidian mówi że ma być pełna dowolność jeśli chodzi o styl grania. Nie będzie sztywnych ram klas, w jednej ręce będzie można mieć jakiś miecz albo toporek, a drugą mieć pistolet albo rzucać jakieś czary Cytuj
KrYcHu_89 2 513 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 47 minut temu, ASX napisał(a): obsidian mówi że ma być pełna dowolność jeśli chodzi o styl grania. Nie będzie sztywnych ram klas, w jednej ręce będzie można mieć jakiś miecz albo toporek, a drugą mieć pistolet albo rzucać jakieś czary Będą 3 drzewka talentów, które reprezentują 3 klasy postaci + drzewko "godlike". Niestety względem genialnych systemów z PoE to spory krok wstecz, tutaj mamy model przypominający gry Bethesdy, ale jeszcze bardziej uproszczony. https://screenrant.com/avowed-skill-trees-classes-pillars-eternity-op-ed/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi