Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie jest pierwszy raz kiedy jakaś redakcja przegrywa walkę z ustaleniem strefy czasowej kiedy schodzi embargo 

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Jest pierwsza recenzja, złamali sobie jutrzejsze embargo.

image.png.042bc29c9d91d43b4998e41d9694c203.png

Ten sam portal dał Veilugard 10/10. 

image.png.8a05b7814cf9a3888b434f5ae123f607.png

Są zaimki? Są. Jest różnorodność? Jest.  oki 9.5/10.:CoolStoryBro:

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rotevil napisał(a):

Są zaimki? Są. Jest różnorodność? Jest.  oki 9.5/10.:CoolStoryBro:

Obawiam się, że możesz mieć rację (no przynajmniej częściowo) :D. 

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kiedy schodzi embargo w sumie? Wydawało mi się, że dzisiaj.

Jutro o 15:00

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

7 dla Zeldy TotK, 6 dla Redfalla, 9.5 dla Halo Infinite, 10/10 dla Marvel Snap. Chyba sobie kostką rzuca przy tych ocenach

czyli bardziej wiarygodnie niż większość opłaconych recenzji.

kurde, z jednej strony trochę meh ale z grugiej strony kusi by zagrać w coś nowego i innego. chyba dam szansę, szczególnie że gp :cebula:

Opublikowano
1 minute ago, Colin said:

czyli bardziej wiarygodnie niż większość opłaconych recenzji.

kurde, z jednej strony trochę meh ale z grugiej strony kusi by zagrać w coś nowego i innego. chyba dam szansę, szczególnie że gp :cebula:

Nic nie tracisz oprócz czasu, prawda? Jasne, że próbuj. Ja nie jestem fanem kuchni Obsidiana, więc nawet nie odpalam, zresztą Baldura przechodzę 

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Obsidian to mistrzowie gatunku, kogo brać w ciemno jak nie ich? :lapka:

Kiedyś tak, teraz nie mam tego przekonania. Pillarsy mi nie siadły zbytnio, a te zwiastuny Awowed w ogóle mnie nie porywają. Ale może będę miał jak z Baldurem 3, który nie zachwycił mnie na filmikach, a został moją grą generacji :)

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Można już robić preload tego bezjajecznika? 

tak, ale chyba nie zamierzasz przedłużać znowu GP?

Opublikowano

Mam ostatni tydzień na testywięc jak będzie fajna gra to się przedłuży. Natomiast powiedzmy sobie szczerze, szanse są nikłe patrząc na ich ostatnią gre i gameplaye z obecnej

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Mam ostatni tydzień na testywięc jak będzie fajna gra to się przedłuży. Natomiast powiedzmy sobie szczerze, szanse są nikłe patrząc na ich ostatnią gre i gameplaye z obecnej

Można, na PC tyż. 

Opublikowano

Spróbuję kiedyś jeśli forumek będzie zadowolony, nie spieszy mi się bo design tej gry jest mega nieatrakcyjny moim zdaniem. Zamiast krzaków i jarzębiny wyrzucili na powierzchnie rafy koralowe i myślą, że to sprytne. 

Opublikowano (edytowane)

Niesamowite, jak przed każdą premierą gry od MGS w odpowiednich tematach pojawia się zawsze to nerwowe napięcie i nadzieja na gówniane recenzje gry od MS. Później jak wychodzi świetna gra, to znowu będzie "Nie no, 85/100 to żaden hit, może opłaci się 30 raz pod rząd tego śmiesznego he he gejpasa. Kumasz mordo?".

:D

Edytowane przez SnoD