KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Teraz, ASX napisał(a): Dobrze że to dodałeś bo byłoby zbyt pozytywnie Reckę niestety już zdjęli, został tylko opis. Cytuj
ASX 14 897 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego to nie jest pierwszy raz kiedy jakaś redakcja przegrywa walkę z ustaleniem strefy czasowej kiedy schodzi embargo Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Kiedy schodzi embargo w sumie? Wydawało mi się, że dzisiaj. Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jest pierwsza recenzja, złamali sobie jutrzejsze embargo. Ten sam portal dał Veilugard 10/10. Są zaimki? Są. Jest różnorodność? Jest. oki 9.5/10. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 3 minuty temu, Rotevil napisał(a): Są zaimki? Są. Jest różnorodność? Jest. oki 9.5/10. Obawiam się, że możesz mieć rację (no przynajmniej częściowo) :D. 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Kiedy schodzi embargo w sumie? Wydawało mi się, że dzisiaj. Jutro o 15:00 Cytuj
ASX 14 897 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego tutaj są inne recenzje tego autora https://opencritic.com/critic/6624/charles-hartford Średnia ocen u niego to 77 punktów, polecał 63% z recenzowanych gier i to nie on recenzował ostatniego Dragon Age. Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 7 dla Zeldy TotK, 6 dla Redfalla, 9.5 dla Halo Infinite, 10/10 dla Marvel Snap. Chyba sobie kostką rzuca przy tych ocenach Cytuj
Daddy 4 292 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego No krycha poskładany wzorowo w najgorszym scenariuszu to będzie dobra gra 1 1 Cytuj
Colin 1 995 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 minutę temu, Homelander napisał(a): 7 dla Zeldy TotK, 6 dla Redfalla, 9.5 dla Halo Infinite, 10/10 dla Marvel Snap. Chyba sobie kostką rzuca przy tych ocenach czyli bardziej wiarygodnie niż większość opłaconych recenzji. kurde, z jednej strony trochę meh ale z grugiej strony kusi by zagrać w coś nowego i innego. chyba dam szansę, szczególnie że gp Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 minute ago, Colin said: czyli bardziej wiarygodnie niż większość opłaconych recenzji. kurde, z jednej strony trochę meh ale z grugiej strony kusi by zagrać w coś nowego i innego. chyba dam szansę, szczególnie że gp Nic nie tracisz oprócz czasu, prawda? Jasne, że próbuj. Ja nie jestem fanem kuchni Obsidiana, więc nawet nie odpalam, zresztą Baldura przechodzę Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Obsidian to mistrzowie gatunku, kogo brać w ciemno jak nie ich? Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Obsidian to mistrzowie gatunku, kogo brać w ciemno jak nie ich? Czechów, Polaków. 1 Cytuj
izon 1 014 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Obsidian to mistrzowie gatunku, kogo brać w ciemno jak nie ich? Kiedyś tak, teraz nie mam tego przekonania. Pillarsy mi nie siadły zbytnio, a te zwiastuny Awowed w ogóle mnie nie porywają. Ale może będę miał jak z Baldurem 3, który nie zachwycił mnie na filmikach, a został moją grą generacji Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Można już robić preload tego bezjajecznika? Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ten opis to trochę jak The Outer World bez korpohumoru który uwielbiam. Na razie umiarkowane jaranko. Cytuj
ASX 14 897 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 23 minuty temu, Pupcio napisał(a): Można już robić preload tego bezjajecznika? tak, ale chyba nie zamierzasz przedłużać znowu GP? Cytuj
Czoperrr 5 412 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ale ten tytuł to mogliby zmienić, co to kurfa jest Ałałd Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Mam ostatni tydzień na testywięc jak będzie fajna gra to się przedłuży. Natomiast powiedzmy sobie szczerze, szanse są nikłe patrząc na ich ostatnią gre i gameplaye z obecnej 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Mam ostatni tydzień na testywięc jak będzie fajna gra to się przedłuży. Natomiast powiedzmy sobie szczerze, szanse są nikłe patrząc na ich ostatnią gre i gameplaye z obecnej Można, na PC tyż. Cytuj
Krzysztof93 1 494 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Spróbuję kiedyś jeśli forumek będzie zadowolony, nie spieszy mi się bo design tej gry jest mega nieatrakcyjny moim zdaniem. Zamiast krzaków i jarzębiny wyrzucili na powierzchnie rafy koralowe i myślą, że to sprytne. Cytuj
Fraczek 15 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Jakosc z kalkulatora ale typa mozna posluchac. W skrocie - wyszed kolejny crap. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 092 Opublikowano 13 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 lutego Niesamowity dorobek dziennikarski, na pewno posłucham i wezmę pod uwagę co ma do powiedzenia Doxa Drop. 2 8 Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) Niesamowite, jak przed każdą premierą gry od MGS w odpowiednich tematach pojawia się zawsze to nerwowe napięcie i nadzieja na gówniane recenzje gry od MS. Później jak wychodzi świetna gra, to znowu będzie "Nie no, 85/100 to żaden hit, może opłaci się 30 raz pod rząd tego śmiesznego he he gejpasa. Kumasz mordo?". Edytowane 13 lutego przez SnoD Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) Pierwsi wysypali się jacyś Włosi: https://console-tribe.com/recensioni/avowed-304622/ Edytowane 13 lutego przez SnoD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi