Opublikowano 12 lutego12 lut Teraz, ASX napisał(a): Dobrze że to dodałeś bo byłoby zbyt pozytywnie Reckę niestety już zdjęli, został tylko opis.
Opublikowano 12 lutego12 lut to nie jest pierwszy raz kiedy jakaś redakcja przegrywa walkę z ustaleniem strefy czasowej kiedy schodzi embargo
Opublikowano 12 lutego12 lut 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jest pierwsza recenzja, złamali sobie jutrzejsze embargo. Ten sam portal dał Veilugard 10/10. Są zaimki? Są. Jest różnorodność? Jest. oki 9.5/10.
Opublikowano 12 lutego12 lut 3 minuty temu, Rotevil napisał(a): Są zaimki? Są. Jest różnorodność? Jest. oki 9.5/10. Obawiam się, że możesz mieć rację (no przynajmniej częściowo) :D. 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Kiedy schodzi embargo w sumie? Wydawało mi się, że dzisiaj. Jutro o 15:00
Opublikowano 12 lutego12 lut tutaj są inne recenzje tego autora https://opencritic.com/critic/6624/charles-hartford Średnia ocen u niego to 77 punktów, polecał 63% z recenzowanych gier i to nie on recenzował ostatniego Dragon Age.
Opublikowano 12 lutego12 lut 7 dla Zeldy TotK, 6 dla Redfalla, 9.5 dla Halo Infinite, 10/10 dla Marvel Snap. Chyba sobie kostką rzuca przy tych ocenach
Opublikowano 12 lutego12 lut No krycha poskładany wzorowo w najgorszym scenariuszu to będzie dobra gra
Opublikowano 12 lutego12 lut 1 minutę temu, Homelander napisał(a): 7 dla Zeldy TotK, 6 dla Redfalla, 9.5 dla Halo Infinite, 10/10 dla Marvel Snap. Chyba sobie kostką rzuca przy tych ocenach czyli bardziej wiarygodnie niż większość opłaconych recenzji. kurde, z jednej strony trochę meh ale z grugiej strony kusi by zagrać w coś nowego i innego. chyba dam szansę, szczególnie że gp
Opublikowano 12 lutego12 lut 1 minute ago, Colin said: czyli bardziej wiarygodnie niż większość opłaconych recenzji. kurde, z jednej strony trochę meh ale z grugiej strony kusi by zagrać w coś nowego i innego. chyba dam szansę, szczególnie że gp Nic nie tracisz oprócz czasu, prawda? Jasne, że próbuj. Ja nie jestem fanem kuchni Obsidiana, więc nawet nie odpalam, zresztą Baldura przechodzę
Opublikowano 12 lutego12 lut 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Obsidian to mistrzowie gatunku, kogo brać w ciemno jak nie ich? Czechów, Polaków.
Opublikowano 12 lutego12 lut 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Obsidian to mistrzowie gatunku, kogo brać w ciemno jak nie ich? Kiedyś tak, teraz nie mam tego przekonania. Pillarsy mi nie siadły zbytnio, a te zwiastuny Awowed w ogóle mnie nie porywają. Ale może będę miał jak z Baldurem 3, który nie zachwycił mnie na filmikach, a został moją grą generacji
Opublikowano 13 lutego13 lut Ten opis to trochę jak The Outer World bez korpohumoru który uwielbiam. Na razie umiarkowane jaranko.
Opublikowano 13 lutego13 lut 23 minuty temu, Pupcio napisał(a): Można już robić preload tego bezjajecznika? tak, ale chyba nie zamierzasz przedłużać znowu GP?
Opublikowano 13 lutego13 lut Mam ostatni tydzień na testywięc jak będzie fajna gra to się przedłuży. Natomiast powiedzmy sobie szczerze, szanse są nikłe patrząc na ich ostatnią gre i gameplaye z obecnej
Opublikowano 13 lutego13 lut 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Mam ostatni tydzień na testywięc jak będzie fajna gra to się przedłuży. Natomiast powiedzmy sobie szczerze, szanse są nikłe patrząc na ich ostatnią gre i gameplaye z obecnej Można, na PC tyż.
Opublikowano 13 lutego13 lut Spróbuję kiedyś jeśli forumek będzie zadowolony, nie spieszy mi się bo design tej gry jest mega nieatrakcyjny moim zdaniem. Zamiast krzaków i jarzębiny wyrzucili na powierzchnie rafy koralowe i myślą, że to sprytne.
Opublikowano 13 lutego13 lut Jakosc z kalkulatora ale typa mozna posluchac. W skrocie - wyszed kolejny crap.
Opublikowano 13 lutego13 lut Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niesamowity dorobek dziennikarski, na pewno posłucham i wezmę pod uwagę co ma do powiedzenia Doxa Drop.
Opublikowano 13 lutego13 lut Niesamowite, jak przed każdą premierą gry od MGS w odpowiednich tematach pojawia się zawsze to nerwowe napięcie i nadzieja na gówniane recenzje gry od MS. Później jak wychodzi świetna gra, to znowu będzie "Nie no, 85/100 to żaden hit, może opłaci się 30 raz pod rząd tego śmiesznego he he gejpasa. Kumasz mordo?". Edytowane 13 lutego13 lut przez SnoD
Opublikowano 13 lutego13 lut Pierwsi wysypali się jacyś Włosi: https://console-tribe.com/recensioni/avowed-304622/ Edytowane 13 lutego13 lut przez SnoD