Krzysztof93 1 492 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego dlaczego to jest tak cholernie brzydkie? Oni na siłę chcieli stworzyć najbardziej nieatrakcyjną wizualnie grę jaką potrafią czy o co chodzi. To jakiś wewnętrzny firmowy zakład? Cytuj
SnoD 2 410 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): dlaczego to jest tak cholernie brzydkie? Oni na siłę chcieli stworzyć najbardziej nieatrakcyjną wizualnie grę jaką potrafią czy o co chodzi. To jakiś wewnętrzny firmowy zakład? Gdzie tu masz grę? :p Cytuj
Krzysztof93 1 492 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 1 minutę temu, SnoD napisał(a): Gdzie tu masz grę? :p No nie mam gry ale to jest związane z grą przedstawia historię świata/miejsca akcji, jest to część jej marketingu, który z definicji ma być zachęcający do konsumpcji, jest to udostępnione na oficjalnym kanale twórców jako część całej machiny związanej z grą, która to też wygląda delikatnie mówiąc jak pół dupy zza krzaczka albo zza rafy koralowej Cytuj
GSPdibbler 188 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Sama paleta barw zniechęca do grania. Cytuj
SnoD 2 410 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego No to Ty chyba żadnych materiałów z gry nie widziałeś XD Nie wiem jaki będzie odbiór gry, ale stawiam orzechy przeciw kasztanom, że wizualia i art design to będą jedne z częściej wymienianych zalet gry. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): No nie mam gry ale to jest związane z grą przedstawia historię świata/miejsca akcji, jest to część jej marketingu, który z definicji ma być zachęcający do konsumpcji, jest to udostępnione na oficjalnym kanale twórców jako część całej machiny związanej z grą, która to też wygląda delikatnie mówiąc jak pół dupy zza krzaczka albo zza rafy koralowej Się ogra się oceni, ale w 2D wyglądało to lepiej. Może to skały z Unreala zabiły tą magię Eory. Cytuj
SnoD 2 410 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) Jeszcze tryby wydajności na konsolach (z tej włoskiej recenzji): Mam nadzieję, że na PC będzie trochę lepiej zoptymalizowane niż The Outer Worlds. Edytowane 13 lutego przez SnoD 1 1 Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego o nawet nie wiedziałem że będzie RT w wersji na konsole. Myślałem że to ficzer tylko dla PC Zeszło embargo na recenzję Wygladają całkiem solidnie, trzeba będzie samemu sprawdzić jak skończę Indiane Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Teraz, SnoD napisał(a): Kolejna świetna gra od MGS? Standard Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2. 1 1 1 Cytuj
SnoD 2 410 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2. XD Już Krysiu definicję dla Ciebie piszę Edytowane 13 lutego przez SnoD Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2. xDDDDDDDDDDDDD #tarczowanko Cytuj
jimmy 1 614 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Spodziewałem się gówna, a chyba wyszedł średniaczek solidniaczek (meta 80 na ten moment, pewnie deczko spadnie) czyli w sumie pozytywne zaskoczenie. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Spodziewałem się, że będziesz stękał, więc zero zaskoczenia. Cytuj
Sedrak 877 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Chłop przeszedł na normalu, najwyższym poziomie trudności i trzy szybkie runy na story. Bardzo dobrze zna uniwersum PoE. Recenzja pozytywna, ale oczywiście gra ma swoje bolączki Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Sprawdzi się w GP w swoim czasie. Nic ponad 80 nie oczekiwałem. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Niesamowity dorobek dziennikarski, na pewno posłucham i wezmę pod uwagę co ma do powiedzenia Doxa Drop chłop się dopiero rozwija a może zostanie zagranicznym Kiszczakiem fajnie że jest tryb 40 na XSX Cytuj
Czoperrr 5 409 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 1 hour ago, SnoD said: Jeszcze tryby wydajności na konsolach (z tej włoskiej recenzji): Mam nadzieję, że na PC będzie trochę lepiej zoptymalizowane niż The Outer Worlds. Muszę w końcu zainwestować w TV 120hz. 1 Cytuj
SnoD 2 410 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Muszę w końcu zainwestować w TV 120hz. Teraz to już chyba nie ma TV bez 120hz. Cytuj
MaZZeo 14 416 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Czyli co, znowu bardzo dobra gra tylko ten cholerny Xbox? Cytuj
drozdu7 3 036 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego No właśnie nie kumam o co ta jatka? Z recenzji wychodzi że mamy do czynienia z bardzo dobra grą. I tyle. Nie trzeba dorabiać ideologii że gra jest czymś więcej lub mniej 1 Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ja po henryczku to raczej jakiś relaxacyjny tytuł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi